🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 243
  • 983
  •   1
Отговори
# 585
ГиенчУ явно беше уговорен повече да поседи вътре , но пустият Морков му прекъсна санаториума. Също като Митко на Шопски в пети сезон.
 И явно ГиенчУ ще влиза за щяло и нещяло, също като Шопски. Само дето не е толкова начетен, и ще трябва на гайдата да разчита.
Който го е гледал в сутрешни блокове, така ли страшно гледа и там?

# 586
По същия начин си гледа - теле в железница.

# 587
ГиенчУ явно беше уговорен повече да поседи вътре , но пустият Морков му прекъсна санаториума. Също като Митко на Шопски в пети сезон.
 И явно ГиенчУ ще влиза за щяло и нещяло, също като Шопски. Само дето не е толкова начетен, и ще трябва на гайдата да разчита.
Който го е гледал в сутрешни блокове, така ли страшно гледа и там?
Направо ми взе думите от устата. Те затова ИА бяха в пълен потрес след загубата. Laughing Бил е калесан за по-дълго, ама оня "дамски пич" му разказа играта. Nerd
Ще видим кога изтича договора на Лили, ако Ками я дръпне ще е още в събота, ако ли не ще слушаме още малко кахърните песни от навъсеното, буреносно и дъждовно Облаче. Nature Partly Sunny Nature Sweat Drops Nature Zap
Някой предложи да иде в Гласът на България, подкрепям.
Не съм съгласна с мнението, което някой друг беше дал, че няма какво да покаже там.
Има красив и нежен глас. Пее много вярно, веднъж не съм я чула да изфалшиви.
Само, ако вкара  по-весели и игриви песновки, цена няма да има. Тия минорни, тъжно-носталгични, печални  песни вече дотягат.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 18:18 от sineva 1

# 588
# 589

Ами Тиф така е, ама не ми е сериозно това.
Като някакъв разграден двор са тези от Фермата. Всеки снася инфо навсякъде. То бива, бива, ама.
Не се ли усещат, че така също се губи рейтинг? Може да е малко перо ама в тези трудни години всеки зрител е от значение.

Ами няма много какво да се направи, течът идва най-вече от участниците. Повечето просто споделят с приятели, те с други и накрая половин България знае всичко станало в предаването... другата половина просто се пази от спойлери. Grinning

# 590
  • София
Ами яко глоби за тези участници!
Тръгне отнякъде нещо и праскат глоби на всички, да ги видим тогава.
Леле, защо аз не съм продуцент, кьорав спойлер няма да се изтърве.

# 591
  • Вестерос
Да бе глоби без да е доказано. Все пак имат договори, как ще оправдаят глобата през клауза в договора без доказателства... Не стават така нещата. После едно искче и ще имат двойно да връщат взетата глоба.

# 592
Какво, ще ги заключиш някъде участниците в заснемане на предаването до излъчването на последния епизод или ще им режеш главите направо, за да не издадат нищичко?! Laughing
Толкова хора са ангажирани покрай снимките, че няма как, все някой ще разкаже на баба си и тя ще го сподели на другите баби пред блока... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 19:52 от Анонимен

# 593
Ами яко глоби за тези участници!
Тръгне отнякъде нещо и праскат глоби на всички, да ги видим тогава.
Недей така, Дяволче!
Как ще издържим три месеца ние любопитните женици без поне един "кьорав спойлер"!
Виж, че ви пазим! Мълчим, като комунист на разпит! Bowtie  Нищо не сме издали тука.
Шегата настрана, в реда на нещата е да се разчуе. Това са много хора, техните семейства, роднини, съседи, приятели. Как ще спреш туй дето се не спира?!
Винаги ще има теч!
И винаги ще има такива любопитки, като нас дето ще хранят любопитството си.
Не може да се оплачете. Чета и в двете теми, дори и намек не имало тук.
Дори анкети, като съм попълвала с въпроси, на които знам отговора съм писала, който е логичен, макар да е различен от спойлера, хем знам че е 100%-ов.
Не се кОси и не ни разваляй кефа и рахата. Недей дава такива еретични идеи на ИА, че ще ни дръпнат шалтера.Scream
То верно, че любопитстовото убива котката, ама трай ли сърце юнашко да не надникне?! Flushed

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 22:34 от sineva 1

# 594
Diavolo , и ти да си продуцент, и аз да съм продуцент, и Тиф да е продуцент, и който и да било от тази група да е продуцент - няма как без спойлери. Невъзможно е! 20+ участници + сигурно 200 човека екип, няма как да стане. Като добавиш и че всеки има роднини, приятели, познати, направо си става цял град. Мога да ти кажа, че за Фермата пак е добре, защото финалът е наживо и не се знае крайният победител, но за ИВ се знае победителят вече от 2 месеца, тъй като там всичко е на запис. А и да не говорим самите монтажисти на Фермата по колко пъти правят гафове уж "без да искат" и показват или кой е дуелист, или кой печели дадена игра в дуел, или нещо друго. Няма значение кой е продуцент и тн., спойлери няма как да няма! Ето защо аз съм ТВЪРДО Фермата да продължи, от другия сезон, да си се снима, когато си беше - от началото на Август до края на Октомври. Както и предполагах, тъй като всичко този сезон отдавна е записано и свършило, спойлерите за финалистите даже се появиха още в първата седмица. Ако си се снима през обичайния период, финалистите могат да се научат чак към началото на Ноември, което е само месец преди финала. Искрено се надявам следващия сезон да си се снима от Август, защото иначе и тогава ще знаем кои са финалисти, още преди да е започнало предаването Joy !

# 595
  • при късмета
Моите прогнози се припокриват на 95-98%, а темата със спойлерите не чета. За да няма течове, трябва да снимат най-много седмица - 10 дни преди излъчване, колкото да им стигне за монтажа и пак не е гаранция. Ама в тези студове, доста по-трудно става за всички участници. За игрите и аз съм чувала, че не само е известен вече победителя, а и от втори сезон, откак няма зрителски вот, всичко е решено още преди да започне да се снима. Ако е вярно, изобщо не знам как останалите се навиват въобще да влязат

# 596
Лили си е работеща певица.
Влязла е във Фермата да попее, че да я чуят пак хората и да си качи участията после.

# 597
  • Вестерос
Те в другото предаване обичат да презаснемат игри даже... Затова го спрях, писна ми нагласеността.

# 598
  • София
В Игри на волята ако Фифо или Гого не спечелят цунами ще ги залее, още от сега ви казвам. Аз лично ще ги попилея. Вече сме се разбрали с много хора, ще стане страшно.

Чакайте нещо хубаво, че ей заради такива моменти си струва. Simple Smile

😋

😋

Апропо аз за това си чакам новия Сървайвър, защото там няма да е като във Фермата или ИВ.
Ще се снима почти в реално време. Никакви спойлери няма как да има.
И това е бъдещето. В щатите вече има такива канали, в Испания също е така. Най-гледаното риалити там е на същия принцип. Без режисирани постановки, а 'ЛАЙВ' Или разлика от 24/48 часа.
Пак си има социална игра и пак има яко битки, ама няма спойлери. Балсам за душата. 😎

Не случайно и преди години Къртицата имаше такъв успех у нас. Защото бе нещо подобно.
Биг брадър също, поне първите години след това вече не знам какво стана.

# 599
Дреме му на продуцента на другото предаване ако не е победител Филип или Гого. Гледа си рейтинга. Друго не го интересува.

Общи условия

Активация на акаунт