🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 208
  • 983
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
КараИван кога има рд знаем ли? Да видим до коя дата са. То заради него може да вкарват любимия му Генчо.

# 601
"Болярката, с американски паспорт, и руска жилка" 😭💀

# 602
и змийска природа.

# 603
Тая противна Камелия, до нея Ваня изглежда симпатична. Дано да отпадне. Противни са ми двете, но това дългото направо е отврат.

# 604
Камелия на колко е, че нарича Ваня жена на средна възраст?

# 605
Мале колко е проклета тая Камелия, бе, егати рептила! Змия. Жена с такова гигантско его скоро не съм срещала.
Генчо ще е подаръка на Иван за РД, сигурно затова ще влиза, да го весели.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 21:21 от Анонимен

# 606
и змийска природа.

Ъъ... това не е ли общ корен... за вида според митологията. Grinning

# 607
Всички са толкова прости и тъпи в тоя диспут. Калин с путьовското си поведение, Камелия с непрестанната си злоба, Финци с тъпите си опити да изглежда благороден. Изобщо генералната емоционална интелигентност този сезон е депресиращо трагична.

# 608
  • Вестерос
Камелия беше май набор 89.

Голяма драма, не могат да разделят Калин 🤣
Аксения какво прави в агитката на Камелия 🤔

# 609
Няма такова ЗЛО!!!
Психо атаки ли прави, не разбирам или си е такава отвратителна по природа????

# 610
Ако пък съм вярвала, че ще защитя Крейзито този сезон...Но Камелия не дъното издълба, ами до земното ядро стигна. Отвратително същество! Правят схеми с Иван в отбора за вота, а не осъзнават, че ако са на финал нямат никакъв шанс. Но и на Мартина миналата година, и Кирил, и Надя предишната им се смръзнаха усмивките.

# 611
  • Разпиляна във въображението
Ех, че зла таз Камелия. Очаквала е Ванчето да е сама?

Финци пак да е с всички.

Чудя се на акъла на Аксения защо не застана зад Ваня.

# 612
  • при късмета
Гледам назад и при мен Каелия току що избра Ваня. Този път и на мен ми беше непредВИДЛИВА, нямах идея дали ще избере слаба или силна. Имаше индикации и за двете. Явно има още напрежение.
Евгени за какво ще виза, ще видим.
А относно наказанията, особено за животните, Дяволо, ако иска да е продуцент, че да няма спойлери, аз искам, за да заместя Андрей в наказанията. Сега, вместо да им взема храната, щях да ги вържа в неизчистения обор и в яслите щях да сложа изгнилата люцерина и чорапи. Да ядат и стоят там на воля. Това да видите, че има и по-лошо от Андрей Imp

# 613
Ваня сякаш не е уверена и е много разклатена психически. Искам тя да победи, но съм забелязала, че дуелистите, които плачат и се вълнуват преди дуела, го губят. С изключение на Валерия.
Много тъпо, че никой не иска да подкрепи Ваня. Поне 4,5 човека трябва да са в нейната агитка, това допълнително ще я срине предварително. Нина и тя уж й е приятелка на Хепи, а с голям компромис се съгласи да иде в агитката на Ваня. Ужасни са всичките.

# 614
Хмм, изненада ме злостъра с избора на Ваня.
Дано Ваня я опука! Ако тва зло Камелия спечели, ще се изям от яд 😬

Общи условия

Активация на акаунт