🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 208
  • 983
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами щом никой не иска зад Мрънкалче, значи има защо. Явно много ги е издразнила.

# 616
На мен Ваня въпреки кукувското си поведение, не ми е неприятна дори колкото е Нина. Ваня не влага злоба. И ми е мъчно, че не я подкрепиха. Тя е някак си по детски елементарна, като елементарна не е обида в случая. Просто не е пораснала, останала е някъде там, на 16.

# 617
Интересното е, че вече на няколко пъти Камелия и Иван говорят как сега и в предни сезони жертвите били харесвани. Само, че някой не може да е жертва, или дори да се прави на такава, ако няма пропадняци, които не могат да си контролират злобата и трябва да я изсипят. Факт е, че най-често жертвите стават налудничави и особени хора, каквато беше Ваня от миналия сезон, Милена от по-предния, които може и реално да са дразнители, но умният човек никога не би изписал вежди на дразнителя, защото умният човек няма да се снишава до изсипване на непрекъсната помия. Камелия, Иван от този, Кирил и Ивайло от миналия сезон са толкова злобни и негативни хора, че дори малкото си умствен капацитет не могат да вложат и да си сложат спирачки.

# 618
Ей пак се отнесох и пропуснах началото. Гледам ги сега с писмата. Ами Яни пак захапа Калин. Не ми е ок. Ще чакам линк от Мари, за да видя как е протекъл избора на втори дуелист.

# 619
Е много ме е яд за Радо ! Какви са тия хора там, не мога да ги разбера ! Аз ако бях там, щях да насърча Радо да приеме наградата. А те го поздравявят и се радват, че е отказал, т.е. искат да мизерства наравно с тях, а не да бъде по - добре от тях. Вече от преструвки и превземки, загубиха всякаква посока...

# 620
Какво му предложиха на Радо, че изпуснах малко?

# 621
  • Вестерос
Иван все едно е влюбен в Евгени

# 622
Да отпаднат за него всички забрани и ограничения, наложени спрямо нови надежди.

# 623
Иван все едно е влюбен в Евгени

Може да има наченки 😆😆

# 624
Чета всички коментари кой какъв бил, как може този да подкрепи онзи и така нататък и се чудя - за момент не се ли замисляте, че не всичко е каквото ни го показва продукцията за по-малко от час сумарно време вечер. Все пак тези хора живеят заедно толкова време и може би най-добре знаят кой как се държи във Фермата и кого да подкрепят. Ние всички виждаме оформено от продукцията и четеца мнение и всички като коне с капаци решаваме, че всичко е сто процента черно и бяло. Този е гадняр, лош и толкова - няма как да бъде добър и позитивен и да го харесват другите , този е достоен и заслужава - каквото и кофти да направи няма как да има черна точка от мен. Не мога да разбера понякога колко лесно се влият зрителите от едностранчиво показаното, дори и в уж сравнително разсъждаващ форум като този.

# 625
Преди Финци да каже, че избира Аксения за най-неполезна, костюмът е бил на леглото й. Точно размер като за нея. И някой да не си помисли, че всичко е решено предварително, а един мармот ...

# 626
  • Вестерос
Дидо, представи си, че гледаме фермата от осем години и сме наясно с всичко това

# 627
Да, и на мен тези хомоеротични мъжки приятелства последните сезони във Фермата ме карат да се чувствам малко странно 😁 ми ония двамата Калоян и Петър, дето даже ритуал си правиха, който наподобяваше сватба. Ясно ми е, че затворената среда подсилва емоциите, но пак ми се струва прекалено поведението на Иван и Геню.

# 628
Аз искам мъжът ми да реве така за мен, ама...😄

# 629
Тоя, па! Той можел да ДАВА прошка! Ти трябва да ИСКАШ прошка, че направо отрови сезона с Горгона Медуза заедно...

Общи условия

Активация на акаунт