🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 543
  • 983
  •   1
Отговори
# 15
Иванка дали е влезнал в болница и той, от обезводняване? Голям актьор ще излезе тоя - вярно е, че бай Намгал са талантливи, ама чак пък толкоз...

# 16
  • София
И моите прогнози:
Финци е ясен за фермер. И ще е на една крачка от финала...
За ратаи се колебаех при мъжете. Камелия е ясна. Нали ги редуват с Хепито. Та се колебаех между Радо, Влад и Иван, но колкото и да го мисля, Иван ми звучи най-логичния избор, защото не е бил най-малкото, а и според мен той самия ще иска, за да ходи на дуел после. Предполагам и посланието на Генчо ще е нещо подобно...
От там мисля, че ще гледаме още един мъжки дуел, защото мъжете ще натискат за такъв, а жените няма да имат нищо против, освен Нина, ама сега може и тя изведнъж да не иска, защото я е шубе от Камито. Ще видим. Та мисля, че пак ще е мъжки дуеала и там следва новото ми колебание. Дали Иван ще търси реваншизъм към Влад или ще се прицели в някой от бившите стари герои, в случая визирам Чавдар. Той много пъти му се заканваше през сезона. Ама и на Влад е набрал много. А трябва да знае, че Чочо е в отлична физическа форма и не само това, но и ще му тресне Алманах за 5 точки и ходи гони дивото после. Така че съм 60 на 40 за Влад. Иван според мен ще победи Влад. От това което съм гледал е добре подготвен физически. Срещу Чочо ми е 50 на 50, даже по-скоро 60 на 40 за Чочо, заради Алманаха.
Ако пък все пак дуела бъде женски, което е малко вероятно, то ми е много любопитно Камелия как ще процедира, ако е тя ратай разбира се. Лили или Нина са набиващи се на очи опции, ама Нина е опасна заради опасността от 5 точки на Алманах. Но Камелия може да реши да си разчисти и сметките с Хепи Ванче, което ще е изключително дързък ход и това и е един от малкото шансове да се реабилитира пред зрителите, защото според мен те биха оценили един такъв толкова смел ход, да предизвикаш шампион на Фермата с 4 спечелени дуела и да ти реди точките отгоре на това.
Та това са моите виждания за следващата седмица.

# 17
И аз като повечето смятам, че Финци ще е фермер, но няма да прати жени ратаи. Мисля, че ще изпрати Калин с Радо или с Иван.

Момчета, за темата 🥂

# 18
И аз като повечето смятам, че Финци ще е фермер, но няма да прати жени ратаи. Мисля, че ще изпрати Калин с Радо или с Иван.

Не трябва ли задължително да са 1 мъж и 1 жена?

# 19
  • при късмета

Момчета, за темата 🥂
Не може да не прати жена ратай

# 20
  • София
Ратаите трябва да са мъж и жена.
Седмица 12, т.е. от 21.11 започват извънредните дуели във формат 3 от 5 (до 3 победи)

Всичко това е описано на 1 стр. в основното първо мнение от новата тема. 😊

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 21:46 от Diavolo

# 21
  • при късмета
Дяволо, 14.11 е утре. Следващия понеделник трябва да започнат извънредните дуели, тази седмица (от утре де) е последния редовен, според мен

# 22
Не мога да изчета всичко от първото мнение, то е толкова подробно, че ще пропусна половината тема докато прочета първите 6, в които е цялата информация. 😊 Това е с обема на Алманаха! Там се връщам като ми трябва някакво инфо за някого, за да си отговоря на някои въпроси. За това не съм поглеждала.
Добре, тогава минавам на вашето основно предположение - Камелия и Иван.

# 23
Благодаря много за темата 🌺
Как нямам един любимец в този сезон 🙂
Но пък имам няколко доста неприятни човечета. Добре, че Влад прати едното да Чича към дома. Човече без достойнство, но с его.

# 24
  • на село
Благодаря за темата, да се запиша още първия ден Grinning
За мен- Финци фермер, ратаи- Камелия и Иван, после женски дуел, там вече разнообразие- Ваня, Лили или Нина.
Бре то не останало, аз докато им запомня имената и физиономиите на новите и дошъл края Blush

# 25
  • Другата България
Записвам се да ви следя основно, защото трудно наваксвам с гледането.
Напоследък невъзможно.
Благодарности за страхотната тема, и страхотните хора в нея! Hug

# 26
  • София
Дяволо, 14.11 е утре. Следващия понеделник трябва да започнат извънредните дуели, тази седмица (от утре де) е последния редовен, според мен

Така де. От 21.11, грешка в бързината. Утре започва 11-та седмица.

# 27
за втори дуелист можеше ли фермера да е избран
Подозирам Нина за фермер

# 28
  • Вестерос
Не, фермерът е с имунитет

# 29
Мерси за новата тема!
И аз още нямам фаворит, а то съвсем не остана. Този сезон някак между другото го гледам.
На мен Калин ми харесва - спокоен и уравновесен, застава на страната на падналите и отритнатите. Сръчен е и работи доста. От новите само той и Влад харесвам. Влад съм го виждала да си разхожда кучето - от него някак струи позитивна енергия, не го прави за пред камерите.
От старите Веселка, Яни и Финци. Вал ми е малко на кантар. Златен шанс има да чете два дена алманаха, а тя ще ги прекара в рев.
Фермер - Финци. Ратаи - Камелия и Иван.

Общи условия

Активация на акаунт