🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 533
  • 983
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Ако вземат под внимание представянето й тук и я видят каква е...  Дано не успее да му съсипе живота на човечеца. Познавайки тукашното законодателство обаче, не съм оптимист. 🙄

# 46
Анго да внимава, че може да изгори.
Няма опасност. Горгона Медуза не търси Санчо Панса, за нея трябва някой с вид на Кен, щото тя са въобразява като Барби.

# 47
И аз мисля ,че няма опасност за Ангел,ама от дрега страна едва ли ще има много желаещи ,а тя него вече го видя какъв е добряк и по мое мнение лесен за манипулация,та като нищо е изгорял

# 48
  • earth
На Аксения са и толкова раздалечени очите, че ми мяза на карикатура на извънземно.

# 49
  • При семейството си
Нали Иван, тъй като е от Новите, тази седмица не може да е фермер или аз пак нещо не съм разбрала?

# 50
Нали Иван, тъй като е от Новите, тази седмица не може да е фермер или аз пак нещо не съм разбрала?
Права си, точно така и тази седмица не може фермер от Новите. Значи Финци с голяма вероятност ще е.

п.п.Ще си оправя коментара. Flushed

# 51
  • Вестерос
Да, Иван не може да е фермер.

# 52
Благодаря за новата тема.

Гласувах за Нина и Радо за ратаи, малко вероятно е, но и аз така да се различавам.

Това, че на Нина й се носи слух, че е добра на Алманах-а изобщо не е фактор. То и за Яни мислехме, че ще бие на Алманах, ама...

# 53
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

И аз се чудя дали Нина няма да ок да стане ратай и оттам дуелист?

# 54
  • Вестерос
Нина иска да е втори дуелист и да реди точките, каза го няколко пъти.

# 55
Нина иска на финал без дуел, според мен. Ама няма как. И си мени решенията в движение.

# 56
Нина иска дуел ама с условия,тя да е втори дуелист. Знае че Ваня няма да я избере, пък не виждам как ще бие Камелия и изобщо не разбирам как си представя, че ще докара до финал. А там пък какво ще прави още повече не разбирам, нито физически може да победи които и да са другите останали за финал,нито пък ще има зрителски вот.

# 57
Нина щом в нейния сезон е излязла след 1-2 седмици, сега за нея е въпрос на чест да изкара в предаването колкото се може по-дълго, т.е. без да рискува с дуели. Всяка седмица й е бонус. Сега натискаше за женски дуел, защото знаеше, че Ваня ще викне Лили. Ако това беше станало, другата седмица щеше да обърне плочата и вече да иска мъжки дуели. Тя ако е желаела лесен дуел, още като беше ратай щеше да предпочете да излезе срещу Мажена или Мирела.

# 58
Въпрос на чест ,дреме му на някой Нина дали е стояла 5-9 или 12 седмици. Аз като знам,че нямам шанс за победа ,за мен би било изгубено време да стоя  там на тая поляна далеч от семейство и приятели и то за тоя дето клати клоните Grinning  а специално тя колкото повече стои толкова по-лошо впечатление прави та да може да си осребри престоя дори и под формата на "слава"

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 11:18 от Leona_

# 59
Дяволче, интересно ми е какво е наложило задаването на последния въпрос в анкетата. За мен лично беше чист дуела, и понеже не чета спойлери се вълнувах до последно, защото бях за Влад. А той спечели много трудно и с голяма доза късмет. Защото лесно можеше да 12:0 резултата, и това нямаше да е огромна изненада.

Общи условия

Активация на акаунт