🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 588
  • 983
  •   1
Отговори
# 60
Въпрос на чест ,дреме му на някой Нина дали е стояла 5-9 или 12 седмици. Аз като знам,че нямам шанс за победа ,за мен би било изгубено време да стоя  там на тая поляна далеч от семейство и приятели и то за тоя дето клати клоните Grinning  а специално тя колкото повече стои толкова по-лошо впечатление прави та да може да си осребри престоя дори и под формата на "слава"
То и аз никога не бих влязла, но за други това да ги дават всяка вечер по чиливизура си е сбъдната мечта. Ехей, ще има да разказват на деца и внуци каква звезда са били навремето и са ги разпознавали по улиците. За мен по-скоро е загадка от толкова интересни бивши участници как точно Нина са поканили.

# 61
  • София
Че тя и Камелия не може нищо, обаче си мълчи и се прави на заета, накрая вдига рамене и казва ТИ СИ ШЕФА ДА СИ МИ КАЗАЛ КАКВО ДА ПРАВЯ... а иначе като я питат Ками, имаш ли нужда от помощ?, тя отговаря - НЕ ВСИЧКО ЗНАМ И МОГА, ЧАО, ОТИВАЙ НА ДРУГИЯТ БРЯГ.
Да, но Камелия няма да се отваря на Финци и няма да се държи с него като с Влад. Нито пък той ще я остави да го отпраща и няма да следи какво е свършила.
Аз лично не виждам какъв е проблемът да изберат жена от старите за ратай, след като нямат намерение да я пращат на дуел. Просто фермерът ще си върже гащите, че работата ще е свършена както трябва и няма да има главоболия на този фронт.

# 62
  • Вестерос
Въпрос на чест ,дреме му на някой Нина дали е стояла 5-9 или 12 седмици. Аз като знам,че нямам шанс за победа ,за мен би било изгубено време да стоя  там на тая поляна далеч от семейство и приятели и то за тоя дето клати клоните Grinning  а специално тя колкото повече стои толкова по-лошо впечатление прави та да може да си осребри престоя дори и под формата на "слава"
То и аз никога не бих влязла, но за други това да ги дават всяка вечер по чиливизура си е сбъдната мечта. Ехей, ще има да разказват на деца и внуци каква звезда са били навремето и са ги разпознавали по улиците. За мен по-скоро е загадка от толкова интересни бивши участници как точно Нина са поканили.
Защото са се отказали Митко, Красимира и т.н. Стигнали са до Нина ..

# 63
Много сте писали едва ви изчетох и в старата тема и тук. Yum
Със закъснение се включвам по темата за Генчо и болничната му одисея. Явно наистина е стигнал дотам.
Това, че този факт не е споменат от продукцията, съответно не е взет под внимание и Генчо въпреки това е оставен в обора, а за дуела са избрали силови битки ме наведоха на следните разсъждения.
Доколкото разбирам нашата детективска агенция  е стигнала до извода Nerd , че най-вероятният отрязък от време, в който Гиенчо е напуснал Фермата е бил първия ден от ратайството му. Сетих се, че точно тогава имаха с Нина тет-а-тет шушу мушуне на люлката. Тя го светна, че е гласен за дуелист. Дори го напътстваше, като един истински Макиавели да избере Финци, като най-лесна мишена.
Осъзнал е Генчо, че е на пангара и е решил да действа.
Може да е имал в миналото някакъв бъбречен проблем и е решил да симулира с цел да изклинчи дуела.
Не си е дал обаче сметка, че бъбречни кризи не подлежат на симулиране. Пуска се обща урина и седимент, ПКК и С-реактивен протеин и се вижда има ли или няма нефрологичен проблем.
Ако е симулирал изследванията са го доказали и докторите са го изпратили по живо по здраво, като годен за служба  ....и за Арената. Продукцията са решили да му го спестят, ама семпло е момчето не се усеща и засвири на тънката струна, търсещ съчувствие и разбиране за загубата.
Морков си го опука стой та гледай. Слабичък е, но е жилка, хич не е за подценяване.

А Караваньо толкова драматичен на дуела! Тази ерупция от емоции и сълзи доколко беше искрена не знам, но беше леко пресилена и нелепа.

п.п. Дяволо, както винаги новата тема без забележки.Благодаря!
Като човек, чиито бъбреци са страдали лично от Евгени, 100 точки за коментара! Абсолютно мисля, че или тогава е излъгал или сега и жена му го подкрепя. Или ако е имал някаква криза е била преди Фермата и просто дар словото му, неможа да се обоснове и сега замазват положението.

# 64
Благодаря за темата, момчета!Страхотни сте!
  Аз да питам, че не си отговарям сама- какво значи женски пич?Имам син на 18 г  от който научавам доста щуротии,но и той не знае.
  Гледах го Гената при Пипи - каза,че е бил в болница на системи заради бъбреците преди дуела. Лила получи имунитет заради плюските, а той заради бъбреците  - не.
   АВО1 , който от доста време не ни е идвал на гости,ако може да ни каже истината.
   Аз бях за Моркова, който освен, че има сила, има и акъл, за разлика от ГенчУ.  И по повод на това, той е катаджия, не ръководен кадър. Изобщо сигурно не е помирисвал академията, а е изкарал школата /Пазарджик и Варна / май бяха. Относно диалекта, чудя се ,млади хора с претенции, пък никак не работят върху себе си. И той , и Вал,  Камелия, и Веселка, на която не й се разбира също добре, ама е заради начинът на говорене.
   Мисля , че Финци ще е фермер и много искам Лили да е ратай.Айде стига толкоз мрънкане без основание , сега поне да има такова.ЗА мъжки ратай Иван,що не?

# 65
Много хора си се кефят на диалекта и изобщо не се натискат да говорят правилно. За мен да си възрастен човек и да се оставиш да говориш на диалект или с неоправени говорни дефекти е пренебрежително отношение към самия себе си, но хора всякакви.

Интересно би ми било Камелия как ще се държи при друг фермер.
Не смятам, че Влад си взе победата на чист късмет. И аз не харесвам игрите с късмет, но ако ги нямаше, то да даваме победата на Радо и да се свършва. Нямаше никой да има шанс освен най-силният. А това е за едно друго предаване.

# 66
  • Вестерос
И аз питах преди седмици за дамски пич Grinning Така и не разбрахме какво е.
Генчо е изкарал 9-месечната школа във Варна най-вероятно.

# 67
  • София
Генчо е ПОТОМСТВЕН полицай. Той си го носи в кръвта. На него школи не му трябват. Simple Smile

# 68
Много сте писали едва ви изчетох и в старата тема и тук. Yum
Със закъснение се включвам по темата за Генчо и болничната му одисея. Явно наистина е стигнал дотам.
Това, че този факт не е споменат от продукцията, съответно не е взет под внимание и Генчо въпреки това е оставен в обора, а за дуела са избрали силови битки ме наведоха на следните разсъждения.
Доколкото разбирам нашата детективска агенция  е стигнала до извода Nerd , че най-вероятният отрязък от време, в който Гиенчо е напуснал Фермата е бил първия ден от ратайството му. Сетих се, че точно тогава имаха с Нина тет-а-тет шушу мушуне на люлката. Тя го светна, че е гласен за дуелист. Дори го напътстваше, като един истински Макиавели да избере Финци, като най-лесна мишена.
Осъзнал е Генчо, че е на пангара и е решил да действа.
Може да е имал в миналото някакъв бъбречен проблем и е решил да симулира с цел да изклинчи дуела.
Не си е дал обаче сметка, че бъбречни кризи не подлежат на симулиране. Пуска се обща урина и седимент, ПКК и С-реактивен протеин и се вижда има ли или няма нефрологичен проблем.
Ако е симулирал изследванията са го доказали и докторите са го изпратили по живо по здраво, като годен за служба  ....и за Арената. Продукцията са решили да му го спестят, ама семпло е момчето не се усеща и засвири на тънката струна, търсещ съчувствие и разбиране за загубата.
Морков си го опука стой та гледай. Слабичък е, но е жилка, хич не е за подценяване.

А Караваньо толкова драматичен на дуела! Тази ерупция от емоции и сълзи доколко беше искрена не знам, но беше леко пресилена и нелепа.

п.п. Дяволо, както винаги новата тема без забележки.Благодаря!
Като човек, чиито бъбреци са страдали лично от Евгени, 100 точки за коментара! Абсолютно мисля, че или тогава е излъгал или сега и жена му го подкрепя. Или ако е имал някаква криза е била преди Фермата и просто дар словото му, неможа да се обоснове и сега замазват положението.
Ако не е твърде лично, би ли споделила какво точно имаш предвид?

# 69
Много хора си се кефят на диалекта и изобщо не се натискат да говорят правилно. За мен да си възрастен човек и да се оставиш да говориш на диалект или с неоправени говорни дефекти е пренебрежително отношение към самия себе си, но хора всякакви.

Интересно би ми било Камелия как ще се държи при друг фермер.
Не смятам, че Влад си взе победата на чист късмет. И аз не харесвам игрите с късмет, но ако ги нямаше, то да даваме победата на Радо и да се свършва. Нямаше никой да има шанс освен най-силният. А това е за едно друго предаване.

Гената не само с диалекта не иска да се разделя, той като цяло си беше тъпичък и  повече бърбори отколкото да върши нещо. Като каза на Радо много такива са ревали като тебе направо ми идваше да го цапна през телевизора тоя тъпчо - влязъл с връзки в полицията, че нали и баща му бил и се прави на две и половина. В нашия град си имаме същите звезди - до оня ден им виси сопола после стават големите мъже, ама ако не беше потмоствен полицай.....Sweat Smile

# 70
Относно етимологията на "дамски пич" - в моята глава го приемам за синоним на "п**ьо", но само авторът на израза може да сподели какво е искал да каже. 😂

# 71
И аз питах преди седмици за дамски пич Grinning Така и не разбрахме какво е.
Генчо е изкарал 9-месечната школа във Варна най-вероятно.

Иванка нали даде определението тази седмица - Влад е 1:1 Ванче, само че с чурка. Явно това значи да си дамски пич. Да си дама, но да имаш чурка.

Иванка какъв е? Щото нито към мъжете го слагам, нито към жените. Губи се, То.

# 72
Защото са се отказали Митко, Красимира и т.н. Стигнали са до Нина ..
И/или заради Лили. Винаги вкарват музиканти, певци за атмосфера, дори пиано бяха сложили веднъж. Лили е особнячка, а и има работа, заета е. Пее по събори, сватби сигурно не е било лесно да я навият. Нина е най-близката й приятелка от Фермата, ако влезе лесно може да я придума да влезе и тя. При толкова интересни участници от всички предходни сезони, да поканят един толкова безличен и скучен участник е истинска загадка и възможност за различни спекулации. Със сигурност не е заради някакви качества демострирала в предното участие, дето изкара само седмица две и беше незабележима и невзрачна. Сега се позадържа и си показа рогцата. Почна схеми и манипулацийки да реди и забърква.

# 73
Генчо е ПОТОМСТВЕН полицай. Той си го носи в кръвта. На него школи не му трябват. Simple Smile
🔝🏆🏅
Това е култов отговор! Жестоко, скъсах се да се хиля и се събудих напълно
🤣🤣🤣 (сега ставам😇)

# 74
Че тя и Камелия не може нищо, обаче си мълчи и се прави на заета, накрая вдига рамене и казва ТИ СИ ШЕФА ДА СИ МИ КАЗАЛ КАКВО ДА ПРАВЯ... а иначе като я питат Ками, имаш ли нужда от помощ?, тя отговаря - НЕ ВСИЧКО ЗНАМ И МОГА, ЧАО, ОТИВАЙ НА ДРУГИЯТ БРЯГ.
Да, но Камелия няма да се отваря на Финци и няма да се държи с него като с Влад. Нито пък той ще я остави да го отпраща и няма да следи какво е свършила.
Аз лично не виждам какъв е проблемът да изберат жена от старите за ратай, след като нямат намерение да я пращат на дуел. Просто фермерът ще си върже гащите, че работата ще е свършена както трябва и няма да има главоболия на този фронт.
Финци е добряк и може да му се опъне, ама представяте ли си Гечо да беше фермер и така да му говори- ти си пълен провал като фермер, защо не си го признаеш и да поемеш отговорност? Или че няма да прави закуска?Лелеееей, ще пее и ще работи. Голяма е лисица, много добре знае къде да се прави на важна и къде да мяука жално.

А ако пратят жена от Старите ратай, трябва да е Лили, а тя ще ореве орталъка, че нали са спечелили надпреварата, за какво е било всичко тогава, защо са се напъвали, или както се изказва тя - искате да ме жертвате...Ще има да си окайва орисията.

Дамски пич на мен ми е като женчо.

Общи условия

Активация на акаунт