🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 085
  • 983
  •   1
Отговори
# 165
Към мен ли е въпросът? 😅
Да не е Лилито или Ванчето? Grinning

# 166
Аз залагам на Нина !! Grinning

# 167
  • при късмета
Предпочитам хора като Гечо, макар че малцина тук го харесват. Безцеремонен, рязък, груб, но честен и директен, не владее дипломацията и увъртането. 
Това е абсолютно вярно. Честните хора, обичайно са директни и безцеремонни, защото за тях е важно  само да е честно или истината и това дали ги приемат за груби им е второстепенен въпрос.

Идеята ми е, че не мисля, че достатъчно се коментира, че не можем да съдим хората по малкото екранно време, което им се дава 🙂
Можем и още как. Те затова са вътре, ние затова сме зрители. И често не коментираме хората, а действията и думите им. А за всяко действие и повечето реплики, може да си извадиш извод от що за човек идват. Особено като се понатрупат. Предполагам, че познаваш поредния, който се оправдава с монтаж

# 168
В никакъв случай 🙂 Не съм казала, нито че одобрявам всичко, което гледам, нито че някой се оправдава с монтаж. Казвам че както в много предавания, всичко може да бъде извадено от контекст под различен ъгъл. И аз да съм там на място, и аз сигурно няма да изляза особено приятна персона. Никого не оправдавам, нека не ме цитирате погрешно. Казах просто, че понякога ние зрителите прекаляваме с характеризирането на хората.

Идеята ми е, че не мисля, че достатъчно се коментира, че не можем да съдим хората по малкото екранно време, което им се дава 🙂
Можем и още как. Те затова са вътре, ние затова сме зрители. И често не коментираме хората, а действията и думите им. А за всяко действие и повечето реплики, може да си извадиш извод от що за човек идват. Особено като се понатрупат. Предполагам, че познаваш поредния, който се оправдава с монтаж
[/quote]

# 169
  • при късмета
Думи в устата никой не може да им сложи. Така, че всичко друго са оправдания. А е ясно, че ще ги охарактеризират зрителите. Ако участик влиза в риалити с друга нагласа, е най-малкото наивен

# 170
Финци много кал отнесе тая вечер. Какво ли е направил, че да му скроят такъв монтаж? Опита се човекът да замаже избора, доколкото може, не му се получи, но едва ли това е чак пък такъв грях.

Чавдар само, дето не се задъха от злоба. Явно се страхува Финци да не обере зрителския вот и гледа да контрира, доколкото може. За мен това беше по-жалко от увъртането на Слънчака.

Лили много на място се обади.

Валерия е социално животно, изолацията не и понася. Не е лиготия нейното. Аз пък бих подскочила от радост, ако имам възможността да си почина от глупостите на съфермерите и да попрехвърля алманаха.

# 171
  • София
Ах, Финци как се овъртя и омаза, по едно време направо ми дожаля - тъкмо си беше повярвал на възвишените приказки и Аксения му подля вода. Joy Тази не пропуска възможност да злепостави някого, голяма забава. Истински си повярва, набра инерция и набързо стана тарторка на жените при старите.
Ходът с раздаването на сладкото беше още по-жалък и отчаян. Много груба грешка, не се прави така. Не се допита до останалите, при положение, че нещата бяха общи и заедно са решили да си ги заделят, вместо да ги изядат наведнъж. Много е удобно да си щедър, когато щедростта обслужва твой интерес. Но в началото нямаше нищо против да се скрият нещата и не предложи да ги разделят с новите. А сега вече "Аз се жертвам и си давам и моя дял." Мииии.... страшно популистко и толкова фалшиво, че ме хвана срам заради него.
Валерия пък е такава безподобна лигла. Голяма драма станала, че трябвало да стои два дни самичка! Да беше си намерила някакво занимание. Да беше прочела Алманаха, че много се изложи на дуела си. Да беше хванала да оплете нещо, за два дни тъкмо един шал щеше да изплете.

# 172
  • При семейството си
Валерия може ли да няма Алманаха в импровизирания затвор, защото при едното излизане спомена, че иска книга?

# 173
Чочо и той беше не по-малко жалък. На всяко изказване на Финци следваше разяснение за зрителите от Чочо, че нещата не са баш така, да не вземем да се вържем на Финци. Joy

# 174
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Че Финци иска да е харесван и се нагажда е вярно,обаче Чочо голям хитрец. Вижда,че Фенци иска да трупа плюсове и на всяка негова дума, ходи да го оплюва в синхроните. Не му понасям патоса..Повелителят на галаксиките,бащата за Земята,живял 200 години и черпил мъдрост от 9 планини в 10-та.
Голям мъж си,бе Чочо - пред Финци думичка не смее да каже,иначе много му знае устата.

Аксения злобното малко човече пак избесня,че другите ще ядат сладките неща. И разбира се,не пропусна и тя да захапе Финци.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 06:22 от Adoralova

# 175
Чочо и той беше не по-малко жалък. На всяко изказване на Финци следваше разяснение за зрителите от Чочо, че нещата не са баш така, да не вземем да се вържем на Финци. Joy

Битката на хлебарите. Ако Чавдар обаче си въобразява, че никой не е забелязал, че самият той играе през цялата игра, значи съвсем не е толкова умен, за колкото се мисли. Не знам дали гледахме немски театър, ама май си беше баш български - със стандартните бездарни актьори...

# 176
  • при късмета
Чавдар е напълно наясно, че Финци ако е на финал, само Яни може да го бие по зрителски вот. Затова е толкова "проникновен" и точно сега свише му дойде какъв е Финци, надява се и той на финал завалията. Аз лично не вярвам да стигне
Валерия и за мен е лигла. Толкова се надявах да е пораснала от предишното участие, защото това ѝ беше най-големия проблем тогава. И без футболиста беше лигла, в комбинация с него беше още повече. Да беше прочела малко този алманах, че да не се излага поне и да не се оплаква, че ѝ е скучно. Тя ми е разочарованието на сезона, сравнено с началото.
От Аксения не съм разочарована, защото през цялото време дребни неща ми пречеха да я харесам. Обаче май ще захаресвам Камелия повече от нея, до там я докара в моята класация.

# 177
  • Вестерос
Да не е Лилито или Ванчето? Grinning
Тиф, с такъв лош каст е трудно да се нацели от първия опит. 😂 Моите залози са Иван, Евгени или Камелия.

Като споменах родната милиция - не пропусна да клъвне Калин, Влад и Ваня в новогодишната си нечленоразделна реч.
Много се чудех кой на номиниран аз 😁

# 178
За Финци сте казали всичко, напълно се солидаризирам с вас.
Конформист до мозъка на костите, популист и демагог, ходещо клише, както удачно е написала IriS. Речите му в синхроните, които слава Богу вече ни ги поспестяват бяха абсолютна досада и боза с патос.
 В роля е от ден едно, но колкото и да се пъне, няма как три месеца да не излезе от образ и да не блесне в целия си блясък на един фалшив герой, какъвто е.

А това с раздаване на благинките, които съотборниците му честно са спечелили с труда и усилията си направо ме втрещи. Човекът, който мушкаше бирите по чанти и куфари сега го раздава ларж.
Това решение трябваше да се вземе от цялата група, а не един човек еднолично да се разпорежда със спечеленото от всички. Работата на Фицата стана малко "Другари, дайте да дадем".

п.п. Лили за втори път се изказва на място. Значи можело не само да мрънка , а и да изказва мнение и да го отстоява. Андрей реагира неадекватно, като разсърдено хлапе, когато не става на неговата и някой му дава отпор. Иван определено е по-диалогичен и добродушен от двамата, факт.
п.п. Лили защо е така увита и опакована от глава до пети?! Сантиметър не може да се види от краката й, все едно е някаква ханъма.На конкурса също беше пас.  Някакви комплекси ли има тази жена от преди, когато беше по-пухкавка или е болезнено срамежлива?!Не мога да я схвана въобще.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 01:27 от sineva 1

# 179
То при Финци даже не е Другари, дайте да дадем, ами Другари, дайте да дам. И аз се изумих как без да пита останалите реши да се прави на много щедър и ларж, а жените до вчера се караха за една бисквита. Разбирам още от началото да беше казал - не ми харесва така да крием, дайте да ги разделим с Новите, а той мишкува наред с другите, сега какво, да не би да е преживял катарзис изведнъж?

Общи условия

Активация на акаунт