🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 237
  • 983
  •   1
Отговори
# 375
Сега се сетих за Фермата и изпуснах интригата. Какво е станало?  Гледам сега всички работят, Ваня се нагъзила и гледа Веска как забива кол Confounded
Яни даде скришно на Радо парче хляб, и ги наказаха за минимум 24 часа със заключени провизии.

# 376
Значи по-виновен е Яни. Радо пък вече е.....рецидивист Joy
Мария, благодаря Flowers Hibiscus

# 377
  • При семейството си
Тия пък се чудят вече какви интриги да създават, и какви правила се нарушават, съответно наказания да измислят.
Алкохол и сладко Стари с Нови могат да делят, ама хляб не.

# 378
  • Вестерос
Правилата бяха да имат новите половин дажба. В случая с повече хляб от Яни Радо има повече от половин дажба. Затова так

# 379
Тук - там гледах с едно око, та може и да съм пропуснала, но защо не дадоха възможност на Яни да обясни постъпката си, а 1 час даваха мрънкането на Калин. Сакън, Яни да не остане неочернен и той. Едва чакаха от продукцията да им излезе възможност.
Аксения вече много ме дразни. Вчера Финци плюе, днес срещу Яни тръгна, забрави какво направиха тези хора за нея ! Мисли само за нейната изгода и с това ходене от човек на човек с меден гласец да им внушава кой какъв е, ми е много противно поведението й. Радо й казва, че Яни е добър човек, тя не та не.

# 380
  • при късмета
Някой трябва ли да дава на Яни възможност да се извини или извинението трябва да дойде от него?
Беше сериозна грешка на Яни и трябваше да се извини. Радо си го отнесе подобаващо, но и от Яни очаквах извинение веднага и на момента, а не да мълчи и да се скатава. И двамата казаха, че уж са се извинили на всички по отделно, но не е съвсем така. Яни мълча като ги наказваха и после ходеше наистина при всеки, един по един, да търси сметка кой е казал еди какво си. Не ми хареса в тази ситуация.
Но за сметка на това Финци ми хареса в епизода. Показа, че на никого не се подмазва и когато има за какво, може и на висок тон да говори. Точно това трябваше да направи, да забрани мрънкане за храна, защото той не е виновен за наказанието.
Веселка ме изкефи с чука, ама много се смях. Кукото не може да го вдигне, с оправданието, че е по-тежък от нея, а Веселка все едно е някакви различни габарити, даже е по-дребна, като го грабна от ръцете ѝ и се развихри, го заби за нула време. Започвам да се чудя как това момиче е оставило двама насилници да я тормозят. Какво нещо е психиката, нагласата на някой и това, което може друг да му втълпи. Дано сега поне знае, че повече мъж няма да я тормози, защото каквато е дребна, ще го пердаши до сто и едно и обратно

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:28 от ма ко

# 381
Аз пък както в предишния, така и в този сезон, съм си за Веселка. Въобще не ме интересува на колко изглежда, колко деца има и какво прави в личния си живот. Единствената този сезон, която бачка на пълни обороти и взе цели 2 точки за отбора. "Жертва" се да дръпне МаДжена, защото някои не можеха, че МаДжена щяла да ги изражда.....Simple Smile. Знаеше, че ще е на дуел, но не спря да работи и накрая прегря, но пак излезе и спечели. Ако е на финал, ще я подкрепям с 2 ръце, като евентуално ако е с Яни, ще стискам палци и на двамата. Това са ми фаворитите за победа!

# 382
За пореден път си давам сметка как повече уши чуват по-добре, а повече очи виждат по-ясно.
От доста време чета тук, че Аксения е човек на продукцията, дори снимки имаше от участието й във филм на бТВ, май на същите продуценти.
Признавам си, че ми се струваше нелепо и го игнорирах.
Едва тази вечер си дадох сметка, че тя не просто е човек на продукцията, а си е КЪРТИЦАТА на сезона.
И цялото й участие, всички драми, преместването и от отбор в отбор, стигането й на дъното в йерархията на Новите и изгряването й, като птица Феникс при Старите си е просто следването на сценарий. Имало е много подсказки по пътя, но съм ги пренебрегвала. Този епизод ми се отвориха очите и съм абсолютно убедена, че е там с предварително зададена роля и в хода на сезона чинно прави и говори определени неща, за да провокира другите участници под диктовка на сценаристите.
Ще споделя няколко случки от последните дни, които сами по себе си изглеждат невинни, но събрани накуп показват тенденция.
Веселка е фермер и Акси демостративно си сипва алкохол. Това беше провокация към Веселка да се види как тя ще реагира, като фермер щом най-близките й един вид се възползват от приятелството й. Два дни сюжета се въртеше около това.
Малко по-назад случката с Вал и Генчо. Не съм си променила мнението кой е крив и кой е прав, не това е важно в случая. Смятам, че решението на Вал да отиде да се оплаче от Генчо й е внушено от Акси по заръка на продукцията. Тя още на терен я подхвана, че Гечо прекалява, че на всички жени им е дошло до козираката да търпят изблиците му. Нали не смятате, че на наивната и чувствителна Вал сама ще й хрумне идеята да отиде да се оплаче на продукцията?! Била е подкокоросана от Акси, за да има драми и да се пълни ефирно време, както и стана.
Финци при избора на ратаи. Отново тя с провокация към Финци, който се оплете, като пате в калчища. Не казвам, че не беше права, но както Яни й каза не беше там мястото да го казва. Но точно там е трябвало да го каже според продукцията, за да стане драма, която нямаше да се случи, ако си го беше изговорила с Финци насаме.
Днес след, като Яни и Радо сгафиха. Как провокира Яни, че не бил спокоен, че бил засегнат. Той продължава да отрича и да казва, че е над нещата. Ама тя повтаря, че го бил приел лично и се опитва да го вкара във филма и той да се дискредитира.
После при Радо колко изкуствена беше, като пак насочваше разговора на същата вълна. Знам, че има хора, които са всяка манджа мерудия и се месят в неща, които не ги засягат, но не мисля, че случая е такъв.
За да е интересен формата трябва интрига, трябва драма, трябва една къртица, която да разбунва кошера.
 Е тази година къртицата е Акси. И добре й се получава.
Първата провокация сещате ли се кога стана, когато Гуспата поиска срещу въдицата жените от Новите да са по бански. Тази "гениална"идея на Гуспата сигурно е подсказка от продукцията. После Акси накара Симона демостративно да се пекат и излежават по бански, докато другите бачкат. Нормално стана черната овца, но това не е било случайност, а предварително калкулирано. Да я докарат до ръба, да има истерии, плач и после да я сменят с Хепито, на което също й е било подадено от продуцентите, че щом не се чувства добре при Старите може да иде в другия отбор, където като победител ще е на почит и уважение.
Имаше още много подобни случки на провокации от страна на Акси, но бях сляпа и не виждах нещо, което просто избожда очите. Ами добра актриса е, заслужи са роля в следващия им проект. Даяна Ханджиева, затова влезе преди няколко сезона, но не й се получи.
Виж Акси си заслужи хонорара и си спечели повече от поддържаща роля в следващия им филм. Ще изгрее скоро на малкия екран.
Сигурно това е наградата й за старанието.Все пак вече трети месец играе главна женска роля въВ Фермата.

Голяма работа сте. Пишехте, давахте доводи, снимки.......сляпа бях. Е прогледнах. Innocent
Отбор сме, ако един изпусне нещо, друг го е видял.Няма празнооо! Nerd
Хора с кеф ви чета. Златни сте.

# 383
Тук - там гледах с едно око, та може и да съм пропуснала, но защо не дадоха възможност на Яни да обясни.
Какво има за обяснение? Ситуацията е кристално ясна. Мрънкане от Калин аз не видях, а точни констатации и откровено поведение. Това митично дяволско същество "Продукцията" не е преиначила нищо в Яни, просто показа ситуация и неговата реакция спрямо нея. Относно Яни - "Прекаленият светец и богу не драг".

# 384
Яни е основен виновник, но какво направи той? Вместо да застане пред всички и да се извини, обикаля като цветарка да разпитва кой го й казал туй Confounded И така основно го отнесе Радо. Той пък се не наяде, пфууу.
Точно днес Аксения не мога да я упрекна в нищо. Яни лично нищо специално не е направил за нея, но затова пък поспъпката му днес рефлектира върху всички.  
Та в тоя ред на мисли - Давай, Веси!

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:23 от cardhu

# 385
Веселка нали щеше да спира цигарите? Мина и гузното май. Аксения се умори от въртене на очи и се скатава. Интересно ако не се беше сдушила с Валерия, дали нямаше по друг начин да се развива играта. 
Яни е в небрано лозе.
А на Лили още не мога да и простя кЬопавата математика. На половин дажба всъщност е 1/3 от общото и 3 пакета спагети са колкото трябва. Да я избира Камелия че Нина подкупа с бисквити и отиде зян иначе.

# 386
  • Велико Търново
Веселка ме изкефи с , ама много се смях. Кукото не може да го вдигне, с оправданието, че е по-тежък от нея, а Веселка все едно е някакви различни габарити, даже е по-дребна, като го грабна от ръцете ѝ и се развихри, го заби за нула време.
А Ванчето се над*пила до нея и я гледа Joy

sineva 1, "Татковци" не е на Междинна станция, на продуцентската компания на Евтим Милошев е.

# 387
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 64 (16.11.2022)

# 388
sineva 1, "Татковци" не е на Междинна станция, на продуцентската компания на Евтим Милошев е.
Не бях сигурна, затова написах-май. Това не променя останалите ми констатации.

# 389
  • earth
На Яни му е неудобно да яде пред гладен човек, а Радо преди беше споделил с него наградата си. Междувременно сценаристите  търсят начини да правят сеир.

Умните хора биха негодували срещу тези, които наказват невинни, а не срещу тези, които са повод за наказанието.

Общи условия

Активация на акаунт