🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 265
  • 983
  •   1
Отговори
# 390
Ама умните не помислиха ли, че не е гладен само Радо? Той си е гладен по принцип, винаги. Ами другите? Що не му е неудобно на Яни от другите гладни, а само един вечно гладен Радо? Пък ако чак толкоз му е неудобно, да яде и той половин порция, или ако иска изобщо да не яде.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 23:20 от cardhu

# 391
Да се лансира идеята, че Яни си купува приятелството на Радо, за да не бъде избран от последния е толкова нелепо и абсурдно, че ме е срам дори да го коментирам.  По цял ден бачкат с Радо, който си е всепризнат гладник и сигурно постоянно му опява колко е гладен. Яни го е направил от добра душа, а не със задни мисли. За мен това е вън от всякакво съмнение.
Виж Калин яко се уплаши от заканата на Радо, защото си е заминал, ако Радо го дръпне на дуел. Веднага даде задна и почна да се обяснява с Радо.
В чисто психологически план той проектира своя страх върху Яни.

Гледам тенденция да се дискредитират участниците с най-големи шансове за победата.
Ванчето, като победител беше първавата мишена, на която беше свален ореола на победител и стъпкан.Че и тя има вина за това е факт. Беше сложена в екстремна ситуация и се пропука, не устоя на изпитанието и загуби шансовете си.
После беше ред на Вал. Тя сама им вдигна топката и й беше отбелязан гол. На нея също победата й се изплъзна.
Веселака и Яни последните дни бяха мишени, но се разминаха леко. И двамата са много спокойни и обрани, трудно показват крайни емоции и това им е в плюс. Образите им не се пропукаха. Поне засега.
Не искам да повярвам, както някои мислят, че гласят Аксения за победител. По-скоро мисля, че тия провокации към любимците на публиката от предни сезони е с цел висок рейтинг, а не победата на турбофолк гърлата от Приморско. Това би било пълен фарс.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 09:43 от sineva 1

# 392
  • София
Тук - там гледах с едно око, та може и да съм пропуснала, но защо не дадоха възможност на Яни да обясни постъпката си, а 1 час даваха мрънкането на Калин.
А какво точно би могъл да обясни Яни, което да оневини постъпката му? Има правила, които е престъпил, това е.
Имам чувството, че колкото повече наближава финалът, толкова повече участниците започват да откачат и да се излагат, сриват се в ниското като топки по нанадолнище. Радо си е малоумен, там спасение няма, той си знае неговото - че правилата не важат за него, е, голяма работа, само две кафета и две филии повече. Че не го защитават и не са на негова страна, когато се е омазал за пореден път. И че нещата ще се решат на арената. Ама кои неща? Демек като бие той, защото е най-силният физически, това ще значи, че правото е на негова страна? Че доброто е победило? Ваня 2.0?
А Яни уж е над нещата, обаче веднага започна да обикаля като цветарка да разпитва кой бил казал онова за купуването на приятелство.
Валерия, която не спря да реве и да оплаква нещастната си съдба да е затворена за ден и половина, обяснява на Лили, че не са в детската градина. Joy
Калин може да не е прав за това, че Яни се страхува от Радо и си купува спокойствие по този начин, но за останалото беше съвсем прав.

# 393
Аз пък да попитам остана ли някой, който да не е ревал? Това всичко е от нерви, хора. Не им издържа психиката, идва им в повече, нормално е.Този сезон нещо превъртяха играта като че ли в предишни сезони не беше чак така и само жените ревяха.

На мен в тази серия Калин ми е фаворит. Той и преди ми харесваше, но ми се издигна още малко. Мисля си, че малко ревнува от Яни и затова така го каза. Един вид Калин е с Радо още от самото начало, колко пъти го защитава, наставлява, помага и сега изведнъж, както самият той каза цитирам: "хора (Радо и Яни), които два месеца почти не общуват, сега са като първи дружки..". А продукцията не пропусна да направи интригата иначе как ще си запълнят цялата серия.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 01:36 от Παύλος

# 394
  • earth
Ама умните не помислиха ли, че не е гладен само Радо? Той си е гладен по принцип, винаги. Ами дпугите? Що не му е неудобно на Яни от другите гладни, а само един вечно гладен Радо? Пък ако чак толкоз му е неудобно, да яде и той половин порция, или ако иска изобщо да не яде.
За кои умни говориш?
Яни не може да нахрани всички. Дава на най-гладния или на този, който му е най-близък от гладните. В случая това е един и същ.
Той яде половин порция, след като дава на Радо.

# 395
Не може да нахрани всички, да. Но той и не иска. Иска да храни Радо. Ми ок. Ама после да не рипа като ощипана мома.

# 396
  • Sunshine state
Мен пък Радо не ме дразни, забавен ми е и някак един вдетинен. Да, разбирам ги, че му се дразнят, но мен като зрител той не ме дразни - нито е злобен, нито е кофти човек. Наясно съм, че Веселка не е много умна и се подвежда лесно, но тя наистина ми промени мнението за нея и ми стана фаворит. То сред тая плява.. 🙃

# 397
Дано промото е преувеличено и на животинката да ѝ няма нищо.
https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-29.html

# 398
  • При семейството си
Радо се “разплака”/размрънка, защото Калин му дръпна ушите пред всички и обясни на всички колко пъти го е правил преди това. Пък в представите на Радо някои от “белите” не са за дърпане на уши.
Калин се засегна/разплака, защото Радо за втори (мисля) път го зачекна за цигарите и алкохола. Първият не му остана длъжен и му отвърна, че той също има, ако не проблем, то афинитет към алкохола.
Радо е влязъл за дуели, арената, не социалната игра, та предложи как да си разрешат спора.
Яни се засегна, защото го обвиниха в нещо, което той не мисли, няма като идея, стратегия.
Личи си, че наближава финала.

# 399
При Яни единствено не мога да реша дали го прави, защото си е такъв, или е част от своеобразна стратегия, но непрекъснато му избягване на директна конфронтация почва да е дразнещо за мен. Все си мърмори нещо, все не заявява твърдо позиция. Като усети че се разиграва нещо негативно, почва да се обяснява единично и да реве на някого. Не ме кефи. Не е лош човек, но и не виждам в него свръх благородните качества, които от години му се приписват. И в неговия сезон беше подразнен от ревливия Алек, но не заявяваше позицията си открито. Все още се сещам как скришом учеше Виолета да цепи ефективно дърва, че да не вземе Алек да види и да го конфронтира.

# 400
Да, сякаш изведнъж всички се видяха на финала, замислиха се кой какъв вот ще обере. Прави ми впечатление, че са много в час, макар и изолирани.. Иван без никакво съмнение каза, че Аксения ще вземе зрителски вот и това е напълно вярно, ако разбира се стигне до финал. Финци е голяма скица като фермер. Престарава се, вика, то пълководец същи... На масата след случая с Яни,  никой нищо не му казва...той не искам да ми мрънка никой, какво що. Един назидателен, пренавит...такъв фермер не беше имало:)))

# 401
  • при късмета
sineva 1, искаш да кажеш, че продукцията има линия за дискредитиране на фаворитите ли? Според мен сами си го правят. Никой от старите не е слаган зорлем в екстремна ситуация.  Те са били в нея и преди, за тях не е екстремна. С изключение на Веселка, всички изброени сами си го правят. Кукото в нейния сезон беше в екстремна ситуация, не сега.  Беше всяка или през седмица на дуел. Валерия уж си беше научила урока, ама явно не е, защото и в нейния сезон доста поциври, даже повече от сега. Да не говорим, че ако има заложен сценарии, както е според теб, и Яни трябва да е дискредитирал сам себе си. Е толкова глупав не е.
В неговия сезон също имаше голяма изцепка, тази с плана да скрият яйца с Калоян за себе си и Владо го чу, съответно това беше причината да го викне на дуел. Владо каза причината и Яни тогава реагира много по-адекватно. Каза, че има право, че не е редно това, което направи и приема причината. И се извини. Нещо, което сега не направи. А именно извинението тогава накара Владо да го остави вместо себе си. Е предполагам, че и други причини е имал, но Владо след извинението на Яни, видимо съжали, че е избързал и е дръпнал него и това беше още преди дуела. Яни още го харесвам, но не мога да не призная, че в тази ситуация не реагира както трябва.
А Радо, да не го прави точно със злоба, но само за това, че такава липсва, не мога да го оправдая. И двамата с Аксения имат отвратителния навик, като са в издънка оправданието им да е "е какво толкова". За мен това е безкрайно низко и не мего да харесам такъв човек. Радо поне си мълчи, а онова силиконовото не малко, че своите изцепки не ги вижда и са "какво толкова" но само чака друг да направи каквото и да е, че да скочи с/у него. Това е най-низкото в най-долните низини на човешката природа

# 402
Хаха, абе Вие големи схемаджии и конспиратори излязохте Laughing
Чесно, чета и се смея! Аксения била Къртица. Ти да видиш, даже има и слушалка в ухото и на момента и дирижират какво да прави Grinning Joy

За мен Яни беше главния виновник в случая с хляба, ама нали Радо се дъни постоянно, той го отнесе Grinning
Чавдар мен не ме дразни, не ми пречи.

# 403
Чесно, чета и се смея! Аксения била Къртица. Ти да видиш, даже има и слушалка в ухото и на момента и дирижират какво да прави Grinning Joy

За мен Яни беше главния виновник в случая с хляба, ама нали Радо се дъни постоянно, той го отнесе Grinning

Ама Радо не го върна, а си го хапна. Калин беше прав-той се държи като дете, все пак знае във предаването какви са условията и че ще гладуват, като е толкова гладен да не е влизал, а не за пореден път да ги наказват заради него.

# 404

Ама Радо не го върна, а си го хапна. Калин беше прав-той се държи като дете, все пак знае във предаването какви са условията и че ще гладуват, като е толкова гладен да не е влизал, а не за пореден път да ги наказват заради него.

Това никой не го оспорва, говоря за конкретния случай. Яни също съзнателно наруши правилата нали?

Общи условия

Активация на акаунт