🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 274
  • 983
  •   1
Отговори
# 495
  • Разпиляна във въображението
След като кравата отново е с мастит защо не чуваме крясъци и обиди към ратаите, които са го допуснали, както бе при Аксения /понеже винаги се появяват сравнения с нея/? Не четох възмутени коментари от почиващите, докато другите работят Simple Smile

Радо и Яни за глада - сладури Simple Smile

О, боже...

# 496
Обаче Камелия и грам не се усъмни, че в тяхната седмица кравата е получила мастит, веднага обвини Ванчето...Толкова нагла и безочлива жена.Уж много загрижени, а тя и Иван се видя колко чистят на животните.Седят и оплюват всички наред.

# 497
Радо достигна ново ниво. От глад го избива на любов.

# 498
Радо достигна ново ниво. От глад го избива на любов.
Все някакъв базов инстинкт трябва да задоволи, а и с това постоянно подръпване на гащите, явно не може да му намери място. 😂

# 499
  • Вестерос
Радо налита на Лили 🤣🤣🤣

# 500
Бая екзорсизъм трябва да направят, за да се пречистят от лошотията и безхаберието си.
Радо верно като някой пубер се държи Grinning Лили повече я виждам с Яни.
Е, кака Ками само гледа в чуждата паничка, остана и да не нападне Ванчето. Нали тя е виновна за всичко.
Едитвам се понеже съм последен коментар. Доживях облачето да пее нещо весело.

# 501
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 65 (17.11.2022)

# 502
Лили била влязла във Фермата да пее 🤦🏻‍♀️ объркала е предаването, да отиде в Гласът на България...

Защо да ходи в Гласът на България, като е поканена от продукцията тук... като стар участник. Може би с думите, че я канят да пее, иначе тя си знае че там място няма - нищо не може.

# 503
Започва да ми идва в повече тая гавра с наказанията. То не бяха вериги, затвори, чорапи. Последните епизоди са с такъв горчив привкус, че чак не ми се гледа. Продукцията, да ви дам един жокер: колкото по-унизитело е наказанието, толкова по-неприятно е за гледане.

Аксения е като слон в стъкларски магазин. Никакво чувство за такт, все ще изпляска на всеослушание каквото и дойде на ума. Лили може да е всякаква, но с право се обиди.

За финал се попиках от смях. Чавдар бил широкоскроен, моля ви се!

# 504
Значи ако Аксения е директна и искрена, тя няма такт и е като слон в стъкларски магазин, но ако е друг, тогава - той е истински. Лили се обиди, защото истината не винаги е приятна за чуване.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 17:24 от cardhu

# 505
  • София
Аз изпаднах в потрес този епизод. Всички тези хора са страшни безхаберници! Как лежерно неглижираха проблема, че кравата е можело да умре, не обърнаха почти никакво внимание. Реакциите на повечето, докато Финци обясняваше бяха от типа "Да, да, ок. Всички сме грешили, няма драма. Говори си, не ни пречиш."
Също са и страшно кашкавалени, толкова пък да не могат да изтърпят 24 часа глад. Не е сериозно това, не са 24 дни. Ще каже човек, че никога не са пропускали ядене в живота си. То ужас, то драма! Чак молитви към Бог да им помага в непосилното начинание. Scream
Много се смях и онзи ден като пуснаха Валерия от "затвора" как Аксения я ожалваше колко е отслабнала за един ден. Joy

# 506
Радо налита на Лили 🤣🤣🤣
И това не е от днес. Laughing Ама и Лили не да се дърпа, дори напротив .Satisfied
Ама той Радо хваща око, пусто няма никой на втория етаж.

Мен този епизод ме напрегна много с опитите да се дискредитира Яни.Чудя се още колко дни ще го ядат и ще го дъвчат, заради оная коричка хляб?!Понеже Яни е кротък, хрисим и обран, не им дава много хляб за сплетни се хванаха, като удавници за трохичките, които им пусна.
Дикторът с внушения, пресечки с коментарите на злобната Нина, синхрони на пеещите в хора на критиците на Яни. Но най се потресох от думите на Вал. Ей тука вече Вал ме загуби.
Яни е зад гърба й от ден едно. Познават се от техния сезон и той силно я подкрепя. Дори си спомням коментар от първите седмици на Альона, която пак се изкарваше нещо жертва и каза "Ама на Вал  никой нищо нямаше да й каже, защото Яни няма да позволи".Думите й  за Яни бяха меко казано пренебрежителни и то към човек, с който си близък. Аксения и най-вече Нина не й влияят никак добре.

Вече само Веселка и Яни са ми фаворити.

# 507
Камелия е добра за свидетел,  може да вкара човек и в затвора- "обаче аз знам на кого е чорапът, той е на Хепи Ванче". Smiling Imp после- извинявай.

А много бързо забрави като ратай как беше оставила сламата да мухляса, но иначе умее да се представи- "ще се справя, нали съм къщовница" вика.

И се чудя как ратайството й минава спокойно, пък той Иван поел обора, а тя или готви без продукти, или им е забранено да ядат. Joy

Голям е лисугер. Вчера се увиваше като боа около самотната Лили- и аз съм така, не обичам тълпите, обичам да се усамотявам, по- добре сама...

# 508
Ще повърна вече. Чавдар е новата Теодора - синхрон след синхрин с тъпотии. Продукцията, толкова ли не се усещате, че ни отегчавате?

# 509
  • Sunshine state
Браво на Аксения, че си призна за чорапа, не всеки би го направил. Каквато ще да е, искрена и открита е със сигурност. Лилия направо изпадна в истерия,нещо хич не й държат нервите и успя да измести Ваня от ВИП стаята в психодиспансера. 😅
Чавдар и Финци са ми менте отвсякъде, такива клишета, морал на кило .. Направо ми присяда като ги гледам. За всеки друг съм, но не и за Камелия на дуела.
Беше забавно с тоя ритуал. 😁

Общи условия

Активация на акаунт