🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 259
  • 983
  •   1
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Не прекъсна монолога на Андрей, но след като ги оставиха сами заяви, че е нейн чорапа и ще понесе наказанието. Знаеше какви последици може да има, но го направи.

# 541
  • Вестерос
Както писах, очаквана реакция в темата. Даже се учудих, че още снощи не се почна. Чакам и Дяволо да се изкаже Grinning

......
Чорапгейт:

Върнах да гледам: Финци казва: "Няма да правим разследване, станало е нехайно."

Прави сте, не съм запомнила правилно в началото, че Аксения тук казва: "Всички сме грешили по отношение на простирането и аз съм си ги простирала там."

После идва Андрей и показва чорапа и дават Аксения как се оглежда към другите с ръка пред лицето,  как зяпа към тавана, как се почесва и т.н. Андрей говори за наказанието, Финци го прекъсна, че ще е той наказания. Демек и Аксения можеше да го прекъсне и да каже тогава, ама нейсе Grinning

Андрей си тръгва и тогава наша Аксения казва: "Чорапчето е мое, признавам."

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 12:02 от Tiffany А

# 542
Аз съм ходила в пекарната му, но това преди изобщо да чуя за Чавдар. Хубав хляб и бе посещавана, чакала съм отвън, за да изкарах партида Simple Smile Малка хлебарница.
   Ее, супер! Явно влага сърце в работа.
   Аз се замислих, че ако е съграден бизнеса заедно със жена му, двамата, що да не го остави на нея за 2 месеца? Ние с ММ имаме семеен бизнес и ако той подходи по този начин към, аз много ще съм обидена. Заради недоверието към мен. Но не знаем дали съпругата просто не си стои в къщи и да си готви и гледа децата.
   За Аксения, ама не е виновен тоя дето яде баницата....Като се оставят другите да бъдат манипулирани, ще бъдат.Дали Аксения, или някой друг, все ще яхне вълната. А и тя може да не го прави толкова целенасочено и съзнателно.Просто те поддават, тя си разсъждава, те се съгласяват. 
   Докато Камелия се опитва да го направи , ама не й се получава.Няколко път истана ясно,че почти никой не контактува с нея , тя е извън женските приказки. Може би са я усетили що за лисугер е.

# 543
Е, тя Аксения отнесе обвинение за нещо, което не е казала.

# 544
Aксения е толкова посредствена като разсъждения и е без такт, че нямам думи. Видяла миналия сезон какво се прави и сега се опитва да прави същото по най-неадекватния начин Grinning . И вместо да трупа позитиви, прави точно обратното. Черни другия, но два пъти повече черни себе си.

Продукцията с такива изсмукани конфликти показва колко е изчерпана и подчертава слабия кастинг за сезона. Точно пък за чорап са се захванали. Tя казва следното: "Нищо интересно не генерирате през сезона, затова дайте ние ще го напрвим интеерсното, като преекспонираме някаква ситуация ! "   А и животните умират не за един ден, а след доста повече време след поглъщане. При това на доста по-обемни предмети. Съвсем да не говоря, че крава няма как да намачка с зъби едно кенче, че пък и да го глътне Grinning

# 545
  • Вестерос
Допълнила съм си поста.

# 546
Aксения е толкова посредствена като разсъждения и е без такт, че нямам думи. Видяла миналия сезон какво се прави и сега се опитва да прави същото по най-неадекватния начин Grinning . И вместо да трупа позитиви, прави точно обратното. Черни другия, но два пъти повече черни себе си.

Продукцията с такива изсмукани конфликти показва колко е изчерпана и подчертава слабия кастинг за сезона. Точно пък за чорап са се захванали. Tя казва следното: "Нищо интересно не генерирате през сезона, затова дайте ние ще го напрвим интеерсното, като преекспонираме някаква ситуация ! "   А и животните умират не за един ден, а след доста повече време след поглъщане. При това на доста по-обемни предмети. Съвсем да не говоря, че крава няма как да намачка с зъби едно кенче, че пък и да го глътне Grinning
    Пишеш  глупости относно кравите. Не за един чорап, а за една носна кърпичка, памучна ще умре. За кенчето ставаше въпрос ,че е зарязано, и като цяло е мръсно,след като е дадено нареждане да се почисти двора.

# 547
  • Вестерос
А кой трябваше да чисти? Simple Smile

# 548
fermata72021, кенчето беше намерено до хромела, не при кравите, откъдето Финци отсъди, че е на Калин, защото той е мелил предната вечер.

# 549
Тиф, Аксения със сигурност е едната. Другата не запомних, дал не беше Вал?
   Аз не я защитавам, има епични издънки.
  Мен хората,които най-много ме дразнят ,са Камелия , Лили и Иван.А, и Чавдар!
  До хромела нали Финци ги почерпи.Там беше кенчето и чорапи май имаше   и там.
   Аз като ги гледам как са си разхвърляли чорапите из целия двор, май изобщо няма да им липсват. Както каза Валерия, добре ,че не са гащи.

# 550
Имал съм крава и е яла цяла черга или по-скоро част от нея ! Нищо и нямаше с месеци, но я продадохме като вещ с недостатъци, защото и знаехме съдбата. Имаше проблеи и с едното око, а и беше на възраст вече !

едит: Това с кенчетата и др. неща е резултат на натрупване по-скоро от предходни седмици !

# 551
И каква й беше съдбата? И какво значение има дали ще умре след 5 или 20 дни заради небрежното отношение на стопаните?
  По една случайност и  аз поназнайвам това-онова за животните.
   По-горе щях да пиша за епизода с дигите.Много интересно ми беше и несъмнено полезно. Над града ни има огромен язовир .

# 552
Аз пък видях една гузна Аксения, изглеждаща и чувстваща се виновна. Финци като Фермер поема едната вина и преди още да започнат да разискват, веднага след тръгването на Андрей Аксения заявява за чорапа и иска да бъде от наказаните.
Не видях някои от ратаите, които след Аксения са били в обора да заявяват веднага, че са виновни. Или Иван да вдига ръка, че кравата е с мастит отново.

А Финци, като фермер, не трябва да ходи по хората и да обяснява как е мръсно, а да ги подхване всички да обходят и оправят фермата.

# 553
Aндрей пресоли манджата. Това ти казвам. И то за пред зрителя, както и палчетата миналата година !

Съдбата и най-вероятно е била в кладницата, където е пусната на пазара като месо и ти си го купил на завишена цената, щото е нашо производство !

# 554
  • Вестерос
Затова сме различни хора, виждаме различно. Гузност въобще не видях. А три пъти гледах

Общи условия

Активация на акаунт