🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 243
  • 983
  •   1
Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, верно за Пешо и Калата, те кръвни братя ли какво бяха станали 😂
И сега даже не общуват вече.
Моя мъж даже и дете му родих и такъв рев нямаше.

# 631
Така ли😆😆 Бяха до края заедно. Пешо и Калата.

# 632
Ох. Ваня пък знаела, че Иван е добър човек Imp майкоооууу

# 633
Дидо, представи си, че гледаме фермата от осем години и сме наясно с всичко това

По нищо не се разбира, че някой гледа и разсъждава.Щом участниците например изберат до подкрепят някого значи го харесват.Едва ли има нужда да се допитат до форумите за да разберат кого харесват и кого недолюбват зрителите за да знаят с кого е по-полезно за тях да комуникират.

# 634
Камелия се е взела много насериозно... моме, това е само една игра и не определя битието ти...
Ванчето си е Ванче, емоционално калпазанче...ще ми се да победи, но Камелия ми се струва по силната.

# 635
Дидо, всички гледаме и разсъждаваме и си правим изводи на база на видяното. Ти как си представяш, че трябва да се случват анализите и мненията на коментиращите ? По твоята логика, излиза че не трябва да коментираме и обсъждаме, защото не сме запознати с реалните отношения между играчите.

# 636
  • Разпиляна във въображението
Дидо, представи си, че гледаме фермата от осем години и сме наясно с всичко това

По нищо не се разбира, че някой гледа и разсъждава.Щом участниците например изберат до подкрепят някого значи го харесват.Едва ли има нужда да се допитат до форумите за да разберат кого харесват и кого недолюбват зрителите за да знаят с кого е по-полезно за тях да комуникират.

Нали знаеш, че това отдавна е записано Simple Smile (шега) Няма как да се допитат до нас. Знаем, че не дават всичко.

Хубаво е, че повече хора подкрепиха Ванче. Трябва и при Моркова, но минало.

# 637
Зад Ванчето съм твърдо , даже я харесах отново, дано си тръгне това злобаресто нещо. Както бях за нея на първата битка в началото, така не мога да я гледам сега.

# 638
Ох с това опровергаване на доверие 😂😭😂😭

# 639
  • Разпиляна във въображението
Даже се закани на поддръжниците на Ваня

# 640
Даже се закани на поддръжниците на Ваня

Това пък толкова грозно. Черешката в дъното.

# 641
  • Вестерос

🙄🙄🙄🙄🙄 без коментар...

# 642
Колко гнусни и зли същества са Иван и Камелия, направо изтръпвам от зловещите им надъхванки и повтаряне на заучени фрази. Иван все повтаря, че няма задна скорост, но като му гледах сълзите за Гьенчу, май задната скорост е потисната.

Змията си мислеше, че с мяу-мяу, отваряне на скрити шкафове и разпределяне на скритите сладки запаси по салфетките ще купи обичта на другите, но греда.

# 643
Неслучайно показаха приятелката на Ваньо и написаното от нея писмо след неговите сълзи за Генчо, защото той толкова ревеше за него, че направо беше ясно какво си мислят зрителите 😂

# 644
Чак ми се прииска Камелия да стигне финал, за да види зрителската любов и тъй като обича да е победител най-искрено и желая да подобри рекорда на Надя за най-нисък вот. Щяла поименно да търси сметка от поддръжниците на Ваня. Заприлича ми на главна героиня в хорър, която избива всички, които са против нея.

Общи условия

Активация на акаунт