🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 617
  • 983
  •   1
Отговори
# 825
Е ми..нема да си сипвам.
Браво, Ваня..добре и го каза, ама рептилите са студенокръвни същества. Едва ли ще вдене ...

Пожелавам и финал на Камиту и всички знаем защо.Bowtie

# 826
  • Вестерос
За изтървали те промото показаха Камелия, тъпотии е, че показаха и ратаите 🤣 Но не и фермерът.

# 827
Ами красива била, как не сме забелязали:
Скрит текст:
Да, прелест неземна, нали говори като анимационен герой, ама и така изглежда...

# 828
Камелия кара Мартина от миналия сезон да изглежда като майка Тереза. Мартината поне наистина беше впечатляваща на арената, не като тази въздухарка.

# 829
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами не е грозна Камелия, сега че има злоба е друг въпрос.
И кой пък обича да пада, аз такъв човек не познавам.
И за психиката на Мрънкалче е по-добре да си ходи.
И за мен не е слаба Камелия, ама хич, от Веселка е по-слаба, но то и от игрите много зависи. Веселка, няма кой да я бутне от жените вътре.

# 830
Обаче ми харесаха думите на Ваня накрая.Радвам се, че се овладя и не се разплака.

# 831
  • USA
Oх,Камелия злобна, пък Ваня на изпроводяк " Надявам се, някой от достойните тук момичета да те победят преди финала" с една такава нотка на изнервеност и озлобение.
Камелия показва самочувствие,което й е в повече по мое мнение.Хубаво е да покаже повече смиреност и по-малко изтъкване.

# 832
Днес твърдо за Веселка ще викам на финала. Както чувам Яни нещо е правил по време на дуела? Абе последните няколко епизода Яни не може да се контролира и това ще му изяде вота от публиката.

# 833
Е, ако Камелия е слаба, то Ваня е още по-слаба. Ако ги изправим до Мартина пък - работата утече.  Злобна е е едно, слаба друго.

Кога пък Яни е имал “репутация”, че да я разваля? Той просто знае да мълчи, за да не си кичи колко е тъп.

# 834
Камелия показва самочувствие,което й е в повече по мое мнение.Хубаво е да покаже повече смиреност и по-малко изтъкване.

Не е до самочувствие. И Аксения показва същото, но не е злобна като Камелия. Там е разликата, която настрои зрителите срещу Камелия.

# 835
Камелия напълно заслужено си победи ревлата Ванче. Камелия изобщо не ми е фаворит, но предпочитам да гледам нея отколкото постоянните драми на Ваня и да слушам непоносимият й глас.

# 836
Леле хора, колко сте емоционални! Това е само игра.
Страхотен дуел и Камелия изобщо не е слаба, както и Ванчето. Играха много мъжки. Ванчето винаги ме е впечатлявала с умението си да се събира за дуелите, а Камелия ме втрещи със самообладание, дори когато изглеждаше, че ще бъде победена.
И, да има потенциал със сигурност, щом като победи "непобедимата", не е само до грешно подредени точки.
Нейното самочувствие в момента е по- оправдано от това на онези, които си дръпнаха най- слабите участници, но се държат като повелителки на Фермата и Арената.
Жалко, че няма да е Фермер, щеше да е интересно.

# 837
Камелия да речем не е грозна, но е много далеч даже от хубавка или симпатична. Но както и да е, явно наистина всяко око вижда различно.
Ванчето си е малко нестабилно и куку, но не е лоша и някак си успява да влезе под кожата на хората.
А на дуели е удоволствие да я гледаш.

# 838
Таакаа, предлагам на Diavolo следващата анкета да е:
“Ако Камелия е на финал, колко процента зрителски вот ще спечели?”
1) 1%
2) 2%
3) 3%
4) Няма да се покаже на финала, защото знае какво я очаква
😂😂

# 839
  • София
Един от най-интересните дуели този сезон, оспорван и динамичен. Първата игра беше потресаваща, чак мен ме хвана клаустрофобията като ги гледах как са се заклещили. Новият елемент с хвърлянето на прътите беше заемка от ИВ. Не знам защо въведоха чисто нов елемент, при положение, че има толкова много неиграни от стотиците битки във Фермата.
Честита победа на Камелия! За мен и двете са големи злета, всяка по своя си начин. Камелия не е стока, но Ваня не остава по-назад. Камелия е с високо самочувствие, Ваня е егоистка.... Абе не стават и двете и това е. Спокойна съм, че Камелия остава, защото зная, че на финала ще си получи заслуженото.

Общи условия

Активация на акаунт