🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 536
  • 983
  •   1
Отговори
# 930
  • при късмета
Още не съм гледала дуела. Като цяло и двете са ми неприятни, която и да беше излязла, все е добре.
Мисля, че вече може да са фермери от бившите нови и смятам, че Кукото ще сложи Калин.
Двете седмици минаха. Миналата, когато Веселка беше фермер е първата след сливането и тази при Финци е втората. Така, че излиза, че другата седмица може да е фермер от новите.
А имаше ли редовен дуел, в седмицата на извънредните?

# 931
  • Вестерос
Аз помня, че казаха две седмици след Веселка, защото реално тя беше автоматично фермер.
Тъй като са много хора ще има и редовен дуел, освен извънредни.

# 932
  • Sunshine state
Няма да е Калин, защото двете седмици не са изтекли.. Аз залагам на Нина.

# 933
  • София
Точно така. Писал съм вече, ама...
Значи бившите нови надежди ще могат да излъчат фермер на седмицата чак в седмица 13.

# 934
Като показваха роднините, до майката на Камелия имаше мъж и бе изписано - майка и баща. Тя не каза ли, че са разведени и той е починал от Ковид?
Може да е втори съпруг или там какъвто е коректно да се каже, но често се изписват някакви неточни роднински връзки.

# 935
  • Вестерос
Има ли значение? Точно, че често пишат странни неща. Аз лично даже не ги и чета Grinning

# 936
Честита победа на Камелия! Страхотен дуел се получи.
Това е Ваня на Арената - събрана, пъргава, бърза. Игрите изобщо не бяха в нейна полза, дори с тези елементи за точност и целене би трябвало да са в полза на хамбалистката. На цепенето на ритловицата Камелия не знаеше как да хване брадвата, което ме изненада, имаше сила, но не и техника. И последната игра си беше чисто за Камелия, защо Ваня и даде 5 точки ми е странно. Все си мисля, че четейки игрите, мислено ги разиграват, тази дори нова е играна и нисичките хора са в много неизгодна позиция. Към Иван и Андрей се обръщам - въжената клетка не е равностойна! За участник 10-15 см по-висок от опонента първите два реда и един възел му осигуряват невероятно предимство в началото и ако не се заплете му носят победата. Както съобразявате килограмите в игри с тежести и тук е редно играта да е съобразена с ръста.

Иван се оказа, че почти през целия престой на Ваня след преместването я е гаврил и подигравал, това и тя го каза при избора на ратай, ние го видяхме на черешобера, а вчера беше в стихията си. С Камелия двамата са като емоционални терминатори, но най-голямото ми разочарование е Яни. Съжалявам го, но циганските номера и злобното отношение явно са заразни, та чак човека на когото даде хляб му припомни, че не се държи спортсменски.

Успех в живота, работота и любовта, Ваня! Flowers Hibiscus
А какво точно каза Яни,че чак Радо се възмути? Аз не чух и тук още някой също попита...

# 937
Има ли значение? Точно, че често пишат странни неща. Аз лично даже не ги и чета Grinning

Абсолютно! Подобно нещо ми направи впечатление и при дуела между Евгени и Моркова, тъстовете на Генчо бяха писани като свекъри, все едно той е снахата там. Joy

# 938
  • Sunshine state
А на един от мъжете бяха писали едно малко детенце "приятелка". 😳😂

# 939
А какво точно каза Яни,че чак Радо се възмути? Аз не чух и тук още някой също попита...
И на мен ми е любопитно!
 Дори не го съм гледала двубоя , само тук четох коментарите ви. Но не разрбах точно, какво е направил/казал Яни на дуела?!

# 940

За мен има. Пораждат се много въпроси относно лъжи.

# 941
  • Вестерос
Яни постоянно суфлираше на Ваня, докато тя хвърляше прътовете, как бавно да го правела, имала време, да си ги подреждала и всякакви такива тъпотии, къде да хвърляла пръта, по-силно да го правела и т.н..

# 942
Също, Ваня беше на арената и Яни подигравателно каза " не бързай" ...
Не, че съм го мислела за джентълмен, но той пак ме изненада , колко е смотан.

# 943
  • При семейството си
Яни постоянно суфлираше на Ваня, докато тя хвърляше прътовете, как бавно да го правела, имала време, да си ги подреждала и всякакви такива тъпотии, къде да хвърляла пръта, по-силно да го правела и т.н..
Яни се държа точно като в детската градина или началните класове, да суфлира на и имитира тартора в групичката Иван и да се хареса на Мис Ферма. Чавдар и той отзад се подхилкваше като лузъра-зубър, на когото се е отдала възможност да е част от кул дружинката.

# 944
Чавдар какви ли бълвочи не изсъска по адрес на Ванчето. Камелия е родила едно дете, според неговите разбирания от нея има някакъв смисъл и още има надежда... За него ми е напълно ясно, защо не е в нейната агитка.
Ама що не покажат на Финци какво за него е наредил?!

Общи условия

Активация на акаунт