💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 393
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 485
От първо лице за Жоро говореше. Другото той каза, че му е казано/споделено. Все едно не си говорят след края на формата, но дори и Мани да потвърди в подкасти/надкасти, дори и Фродо да  каже, все тази. Аз си драскам.
Интересно ми е дали Алекса и Виктория ще гостуват в Надкаст, при Чакала надали, но щом Елица е била при Неделчо и Туджаров, вероятно и те ще са.
Нека предположа, с половин уста ще измънкат нещо и ще кажат, че всичко е било актьорска игра и е само една Игра.

# 1 486
  • София
Ами Генчо каза това, което ние всички виждаме, че Алекса е просто един добър актьор и толкоз. На Арената има много по-силни от него.
Но това явно не е спортно риалити, а актьорско-сериално риалити и Алеко добре играе актьорства.

Ха, Алеко бил спортен коментатор в Сърбия на мачове на ММА, ето защо така добре борави с думите, а и то отвътре му идва, има си дар слово човека.

# 1 487
Генчо не харесвал хора със сини очи (каквито има Куков) - били опасни и лоши хора 🤣.
Гена, по принцип си прав, но къде да идем? 🤣 Ако искате изолирайте ни всички синеоки хора на някой самотен остров, да не ви тровим атмосферата 🤣🤣🤣. И ние сме хора, и ние душа носим 🤣 Пък и сме красиви 🤣, това не е ли достатъчно? 🤣🤣🤣

Спокойно, не всички - каза, че с точно такива като на Куков, май "набиващи се" ги нарече. Може би е искал да го набие и да му ги посини още, затова се е сетил за тази дума. Laughing
Той май и самия Генчо е със сини очи.

В този сезон ми направи впечатление, че много са светлооките играчи - мъжете са 50:50 тъмни и светли очи, което по нашите ширини си е рядкост.
Между другото докато търсех Иван Мирчев в коя половина е, ми попадна рождената му дата - 8.10.1992. Пишете го Везни и затваряме списъка напълно. Simple Smile

# 1 488
  • софия
Вики вече е била при Чакалчето, така поне си мисля. Онзи ден пусна в инста кадър и неговата стена не мож я обърка. Според мен в момента Чакалов записва с бясна скорост интервютата, защото просто няма да може да смогне, когато започнат да хвърчат всеки ден от играта. Той все пак всичко сам си прави за подкаста. А и така ще е едни гърди пред Надкастърчетата.

# 1 489
  • София
Кои честитиха на Джаферович в ИГ за победата и над Генчо снощи в епизода:

Мирела (2 поста) ; Ваня (мъжът и) ; Маги Джанаварова ; Куков и Благовеста Бонбонова от Ергенът
Симките в скрит текст (няма спойлери):
Скрит текст:

Гого и Стратимир също ѝ честитиха в коментари под последния ѝ пост, и Гого моментално беше нападнат, че не е "с масата". Grinning

Забелязах, че това е единственият коментар за битката с негативна конотация, учудващо идва от най-добре представилия се мъж на арената.

# 1 490
  • София
Чакалчето обаче ги цака Туджарката и Дечо, пуска винаги преди тях, по-добре си играе картите, а и участниците май първо при него ходят, кефят му се, добре предразполага, а и са били от един сезон просто, нормално.

Опа, айдее и Чакалов ще участва в следващия Максимал (ако го пусне директора)' 2023 г.
Ще е 10 дена и на морето с ъпгрейднати игри с много повече компоненти и сложност. Значи ще има и плуване, супер. Генчо много е навит и чака покана от Гуспата.
Засега има 3-ма сигурни (това е мое инфо) + Чакала, стават, 4-ма:
Юлиян (сезон 1) ; Гого, Валери и Чакалов (сезон 4). Simple Smile

# 1 491
В анкетата гласувах Безстрашни, че ще спечелят.
Георги ще си закупи седмичен имунитет.
Мира и Гого като най-застрашени.
Това са и моите отговори.
И аз така го усещам, въпреки че логиката подсказва номинирана да е Зори. Защо тогава предполагаме, че ще е Мира? Мира, която не дразни като Зори, не се конфронтира, най-добрата приятелка на Елица?
Дали, защото Мира в един момент показва с поведението си, че царството на Алекса не й е по сърце? Въпреки, че не е излъчено. Дали, защото Зори показва по-голяма преданост?
Мира, а не Зори. Странно.

# 1 492

Охххх........ Relaxed

Довечера кой ли ще се класира директно на финала? Rolling Eyes

# 1 493
Чакалчето е силен в това да дава повече на поканеният да се изяви, а по-малко да се изтъква водещият. Нещо което не е много често наблюдавано другаде.

# 1 494
Аз съм сигурна, че ако е един номиниран, то Мира ще е на пангара, не заради друго, а защото Георги не би гласувал срещу Зори, показва някаква много сериозна лоялност към нея, която обаче не му се отплаща. Те и затова не можаха да се разберат с Генчо да теглят грошове.

Ако Георги е с имунитет, на коалицията на Алеко ѝ остава да стреля по свой. Ако Георги пръв избира, то той ще прецени коя да номинира.

Но аз лично предполагам, че ще има по двама номинирани от племе и Непобедимите биха пратили и Зори, и Мира. Това e при вариант за имунизиран Жорко, разбира се Simple Smile

# 1 495
  • София
В анкетата гласувах Безстрашни, че ще спечелят.
Георги ще си закупи седмичен имунитет.
Мира и Гого като най-застрашени.
Това са и моите отговори.
И аз така го усещам, въпреки че логиката подсказва номинирана да е Зори. Защо тогава предполагаме, че ще е Мира? Мира, която не дразни като Зори, не се конфронтира, най-добрата приятелка на Елица?
Дали, защото Мира в един момент показва с поведението си, че царството на Алекса не й е по сърце? Въпреки, че не е излъчено. Дали, защото Зори показва по-голяма преданост?
Мира, а не Зори. Странно.

Аз лично заради Георги от една страна, който няма да гласува срещу Зори и от друга, защото мисля, че Мира ще гласува преди Зори, Алекса и Вики и ще посочи Вики. Съответно ще го отнесе тя от Алекса и Вики.
Може и да греша разбира се, но така ми се струва. Надявам се все пак на обрат и Георги, Мира и Зори да стрелят по Вики/Алекса и поне секирата да изгърми преди обединението.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 19:21 от gg__

# 1 496
Аз мисля, че първият финалист   ще е Женя. Не знам защо всички смятат, че Георги щял да си купи "вечен" имунитет. Ако Ралица предложи нещо такова, то според мен ще е на Женя.

# 1 497
Чакалчето обаче ги цака Туджарката и Дечо, пуска винаги преди тях, по-добре си играе картите, а и участниците май първо при него ходят, кефят му се, добре предразполага, а и са били от един сезон просто, нормално.

Опа, айдее и Чакалов ще участва в следващия Максимал (ако го пусне директора)' 2023 г.
Ще е 10 дена и на морето с ъпгрейднати игри с много повече компоненти и сложност. Значи ще има и плуване, супер. Генчо много е навит и чака покана от Гуспата.
Засега има 3-ма сигурни (това е мое инфо) + Чакала, стават, 4-ма:
Юлиян (сезон 1) ; Гого, Валери и Чакалов (сезон 4). Simple Smile
Дано само е Максимал без съвети и прочие простотии. Нека си е само "сила и чест" следващия сезон на Максимал.

# 1 498
.... и от друга, защото мисля, че Мира ще гласува преди Зори, Алекса и Вики и ще посочи Вики. Сответно ще го отнесе тя от Алекса и Вики.
Може и да греша разбира се, но
Може и това да е причината. Иначе гласът на Георги не би трябвало да има значение. Алекса, Вики и Зори са мнозинство. Много е тъпо това, че редът на гласуване е толкова голяма фактор.

# 1 499
Аз мисля, че първият финалист   ще е Женя. Не знам защо всички смятат, че Георги щял да си купи "вечен" имунитет. Ако Ралица предложи нещо такова, то според мен ще е на Женя.
Не знам. Джафа каза, че грошовете ще и трябват в обединеното племе, че там е най добре да се ползват. Та може и да си ги запази. Но и не се знае Ралица какво ще и предложи.

Общи условия

Активация на акаунт