💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не виждам причина Георги да саботира играта утре. За какво му е? Така ще даде възможност на Алекса да излезе срещу един от "ангелите", което според мен си беше идеята на Слипа. Той по тази причина се самономинира - лесна победа срещу жена + още 100 гроша в банковата сметка. А ако паднат жълтите, най-вероятно номиниран ще е Гого /Филип и Джаферович сигурно ще си купят имунитет/, когото Алекса посмъртно не би могъл да бие. Ако играта е честна, де, т.е. без намеса от продукцията в полза на знаем кого.

# 1 786
  • София
Жорката цял сезон пази Зори, а тя най-накрая го курдиса на 5-то последно място в племето за заслужил да спечели Игрите! Страхотно!
Най-тъжното е, че себе си не знаеше дали да включи в класацията... Дори Виктория постави на второ място и то само за да направи добро впечатление на Алекса (а може и да е "стратегически ход" и да иска да си спести гнева на последната, защото тя помни).

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:01 от La Vikinga

# 1 787
От промото мисля,че червените падат. На дон Алесио коша беше по-пълен. На ангелите им е крив мерника. Току виж Виктория е втората на пангара. И гледаме дуела на младоженците. Joy

# 1 788
  • Другата България
Относно сравнението по оста Мирослава - Евгения ииии да, то е само защото аз БЯХ автор на мнението за това какъв добър ЗА МЕН играч е Мирослава. И че ще излезе с чисто име от формата, за разлика именно от Евгения.
Що се отнася до минимум и максимум и това кой от двамата/двете с Евгения е по-добър играч, нещата са абсолютно субективни и въпрос на лична интерпретация и разбиране.

# 1 789
Отврат. Само това мога да кажа за съвета.

Утре като нищо ще набутат подлогата Мирослава срещу Калеко и ето ти още 100 гроша към богатството. Тя пък ще се жертва в името на голямата лИбов и вместо битка ще има само рев Nature Sweat Drops

# 1 790
Моля оценете  Епизод 55  (16-ти ноември)

https://www.surveymonkey.com/r/WTVFGS3

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщената статистика традиционно идва през уикенда.

Какво оценяваме:

# 1 791
  • София
Обзор на епизода:
Генчо не получава прощални думи към племето. Но Ралица споделя пред двете племена за разговора им с Джаферович и непобедимите разбират как недостойният им капитан ги е предал, за да помогне на Жорката.
Двете племена се сблъскват в епична водна битка. Мъжете пръскат сексапил по слипове, а Зори отсрамва дамите с изрязан бански, който почти не се вижда. Стратегията на непобедимите липсва, защото Гената ги е мислил тези неща, а Алекса нещо не може да го измисли в момента. Все пак Жорето се надява, че дупето на Джаферович трудно ще мине през тунела. С риск да я контузят отново обаче, безстрашните успяват да я прекарат през тунела и печелят битката.
Ралица води непобедимите на съвет и затвърждава традицията на морето да има различни цени за българи и чужденци. Само че този път чужденеца получава бонус офертата да си купи седмичен имунитет за 250 гроша, а българското момче трябва да остави 350. Жоро купува имунитета. Алекса облича рицарските дрехи и отказва такъв. Моли жените да го номинират. Трите красавици започват да плачат, трогнати от жеста. Жорето се смее от задната скамейка. Алекса сам избира да е първият номиниран. В резинденцията моли жените да му простят за сълзите, които им е причинил. Жоро изпразва хладилника, докато Зори сменя носните кърпички една след друга.
Промо на следващия епизод: Фифо и Алекса държат кошовете на съдбата в ръцете си. Няма съмнение, че рицарят никога няма да позволи да се изправи срещу дамите си. Всъщност няма съмнение и кой ще спечели Игри на волята...
Всеки път искам да ти кажа и все забравям - с нетърпение чакам твоите обзори. Забавляват ме безкрайно!
С глас се смея Joy

# 1 792
Цитат на: La Vikinga link=topic=1499003.msg45590964#msg45590964 
Най-малкото, което прави Жени по-добър играч, е че тя... играе за себе си.
[/quote
За Жени играе цялата продукция 😉

# 1 793
Тия толкова са омаяни от Алексото, че накрая ще останат Виктория и Алекса и тя ще се жертва в името на краля
Не е спойлер, така си говоря

# 1 794
Аз предлагам битка Гого - Алекса. Гого да го бие и после коалиция Филип-Гого да наследи ангелите по линия на това, че Вики се има с Гого... и после Фифо да бяга обратно при "злата мащеха" Жени, виждайки триглавия ангелски змей. И ето, обясняваме си защо Жени и Фифо са усмихнати на снимки заедно сега. Хепи енд.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:23 от Gt12

# 1 795
Явно все още има вярващи ,че Алекса е чист като сълза.Че е смел и може да ходи на дуели, и не изпитва страх.Еми може ,но защото знае ,че ще бъде победител по един или друг начин .Това е.И тук не говоря за спойлери ами за всичко видяно до момента.

# 1 796
  • София
Аз понеже не следя всичко, как ще ги докарат до 8 финалистите, ако в петък си замине още само един? И защо на Георги му важи имунитетът само и за евентуален утрешен съвет. За финалистите няма ли съвети?

# 1 797
Жорката цял сезон пази Зори, а тя най-накрая го курдиса на 5-то последно място в племето за заслужил да спечели Игрите! Страхотно!
Най-тъжното е, че себе си не знаеше дали да включи в класацията... Дори Виктория постави на второ и то само за да направи добро впечатление на Алекса (а може и да е "стратегически ход" и да иска да си спести гнева на последната, защото тя помни).
Пълно падение!

# 1 798
Cry Трогателно....   "На кого оставяш чедата си , Алекса? На лошия Гошо - финалист гаден?!" Това ли си мислят леля Гинка и баба Хризантема от Кула Видинско / например:smiles:/?
А бай Драган от Полски сеновец псува някой си, "зарад' койту туй кадърно момче Алексътъ шъ отпадни утри!"
Това е в главата на Фродовци, Тупаревци и Ани някаква си....кефят се и си представят тази картина / образно, хипотетично само, да не си помислите друго/
Тези Продуценти мнооого си подценяват аудиторията, изобщо не ни обичат, мисля си че ни и презират високомерно, считайки ни за някакъв плебс! Само така мога да си обясня последните водевили, които какво целят всъщност? Да харесаме Джаба, да оценим Неоценимия?!
Чудя се на себе си защо си го причинявам, единственото ми оправдателно звучащо обяснение е , за да ги опровергая, макар че на кой ли му пука?
PS: Всички имена и лица, без публичните Дж. и А., са случайни. Yum

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:07 от ellis

# 1 799
Феновете бесни на Джафата:
https://kliuki.ws/klyuki/fenove-na-igri-na-volyata-besni-na-dzhaferovich/196780
Авторката обаче не е гледала Максимал, където и двете лица са накуп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт