💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 338
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 1 815
Браво на Жорката, най-после изхарчи грошовете.  Радвам се, че е първият финалист, един от най-симпатичните участници, фаворит ми е. А Зори, даже вече и Ралица(водещата), не може да я трае. 😁 Утре пак съм за Безстрашните, Непобедимите нямат шанс на това трасе според мен, плюс, че Фифо е по-силен и издръжлив от Алекса. Вече няколко пъти го е доказал. И съответно Мирето, както трябваше и тази вечер, ще си ходи на елиминация, и то не с кого да е, а със сръбския бог. 😁

# 1 816
Аз бих заложила как жълтите ще паднат утре. Фифо ще купи имунитет. Гого ще е номиниран. Ще има битка на съюзниците - Вики и Фифо с директна елиминация. Ралица ще разкаже на мъжете как Алекса се е жертвал за жените, а Фифо страхливо си купувал имунитет. Фифо ще се разстрои, ще му изневери мерника по целене на висок кош и ще падне от Вики. После Алекса отстранява Гого със сълзи. Вики наследява огърлицата, а Алекса още 200 гроша и двамата се връщат прегърнати като Дънкан Маклауд. Joy

# 1 817
Анонсът на епизода в официалната група във Фейсбук: "Алекса реши…да изпрати себе си на елиминации!❤️‍🔥Всеки може да си купи имунитет с грошове, но чест и достойнство - НЕ! 💪🏼"

# 1 818
Анонсът на епизода в официалната група във Фейсбук: "Алекса реши…да изпрати себе си на елиминации!❤️‍🔥Всеки може да си купи имунитет с грошове, но чест и достойнство - НЕ! 💪🏼"
🤮 много слаб опит за лъскане на имиджа на 🩲

# 1 819
  • Другата България
Относно сравнението по оста Мирослава - Евгения ииии да, то е само защото аз БЯХ автор на мнението за това какъв добър ЗА МЕН играч е Мирослава. И че ще излезе с чисто име от формата, за разлика именно от Евгения.
За трети път си нарушавам обещанието да не те апострофирам, за да поясня, че моето мнение за Мирослава беше написано по-малко от минута, след като тя помоли всички да гласуват за нея, коментирах на база това, което се случваше в момента, както обикновено правя, когато гледам епизодите на живо. Знам, че ти харесваш Мирослава, но далеч не си едиственият човек, който ѝ е фен, не мога да изброя всички по именно, защото не са един или двама и всеки може да харесва, когото си поиска, надявам се batigol също да не се засегне от коментара ми, който беше в отговор на случващото се в епизода. А красотата ѝ я признавам дори в първоначалния си коментар, тя е коментирана от всички в темата. Мнението ми, че Мирослава не играе за себе си, е такова от началото на формата, единственият път, в който беше различно и положително, беше по време на пилотния епизод от сезона. В последните два месеца тя не е направила нищо по-различно, за да го промени, а моето мнение са базира на това, което се случва в епизодите.
Дори не помня за какво обещание става въпрос, аз по-рано вечерта писах мнение именно за Мира и представянето ѝ като цяло във формата, което мнение също се базира на това, което се случва в епизодите, не на лични познанства. Не се засягам разбира се, но ми изглежда /ше/ лично заяждане, защото от една страна не е лошо да имаш любимци и да ги подкрепяш, но пък от друга не е лошо и да имаш малко обективност и критично мислене за тях, защото няма безгрешни хора не само в ИВ, а по принцип. И това “обожествяване“ да не  е за сметка на други хора.
Това е, няма друго, и не смятам да има, а и нито ми се коментира Мира, нито ЕВгения сега, след като има далеч по-забавни образи тази вечер.

# 1 820
Аз бих заложила как жълтите ще паднат утре. Фифо ще купи имунитет. Гого ще е номиниран. Ще има битка на съюзниците - Вики и Фифо с директна елиминация. Ралица ще разкаже на мъжете как Алекса се е жертвал за жените, а Фифо страхливо си купувал имунитет. Фифо ще се разстрои, ще му изневери мерника по целене на висок кош и ще падне от Вики. После Алекса отстранява Гого със сълзи. Вики наследява огърлицата, а Алекса още 200 гроша и двамата се връщат прегърнати като Дънкан Маклауд. Joy
Сакън! Joy
Няма да ми понесе толкова драма след днешната порция.

# 1 821
  • SF
Заповядай, Esmee.

Лек и ненатоварващ е, аз много се смях с тримата. Приятна компания са.
  Хора, Алексата е най-големият маймун. Жени насреща му да тича, не може да го стигне. Просто ми падна ченето.  Рискува, играе, шикалкави, опитва все пак и на герой да се маскира. Много се забавлявам.
 Мери, споко бе, хахаха. Днес чак аз не си вярвах, ама ей на, стана.🤣

Аз съм ти като хранениче на тебе. Сега подкасти, утре и кафе ще чакам...

Не каза ли, че нещо с Генчо си гледала? При Чакалов може би???

# 1 822
  • София
Втората част е подигравка, чак проверих дали е истински пост това.

# 1 823
Момичета не Ви разбирам. Жорката го е страх, ама много страх. Взели му били грошовете. Той си ги даде "На страха ...". Алкса и Джаферофич според мен, нищо общо. Вчера Джаферофич извади луд късмет, ако срещу нея беше Алекса, Вики, Мира или Зори нямаше никакъв шанс. Жорката не знам, не съм го виждала на пъзел. Simple Smile На Алекса реални противници са му само Филип и Гого това е истината. Simple Smile
Дунди, аз лично не мисля така. Simple Smile По- скоро на Гого и Фифо реален противник е Жоро, може би след 2-3 години да се ошлайфа. Алекса е най- НЕреалният и бутаният противник. Иначе Жоро е един срещу всички, и аз да бях, и аз щях да дам, психическата нагласа и спокойствие са много важни в този етап на играта.
Жорката??? Някой видя ли го на пъзел? От всичко, което видях май няма и да го видим. Не съм видяла и продукцията да бута Алекса Simple Smile Може и да греша. Докажете. Аз видях, как отвя Фифо на капитанска. Лефтеров я спечели. Това видях. Гого признава, че Алкса е силен (ама сигурно и там продуцентите) Simple Smile

# 1 824
Аз като фен на Мира трябва да кажа, че ме разочарова. Трябваше да й тури 1 глас на Зори и да приключи темата. Щеше да е ход напред-ако утре паднат нали пак ще се номинират помежду си, тогава ако номинират Мира, тя ще има шанс. Срещу Алекса няма.
За какво са тези любезности, нали си в игра. Язък, щяхме да се отървем от Зори.

# 1 825
Мирослава за пореден път играе за Елица и Алекса, не виждам как някой изобщо вижда нещо в нея като играч - стратегически или физически. Красотата явно не е достатъчна за подобен формат.
Не съм съвсем съгласна.
Мирослава не е спортистка професионална била. На години е по-голяма дори от "чудото", а и най-възрастната там в този формат, също има две деца.
Но Мирослава отвя чудото на колелото два пъти и спечели ценни точки за племето си.
Мирослава минаваше няколко пъти онази арка на ръце и то добре, а чудото веднъж и то плетеше крака на железата.
Мирослава нареди един пъзел (не помня -някакъв куб) с не помня кой и спечелиха битката преди жълтите (точно Мирослава беше в основата на успеха тогава.
Вярно не може да плува, като чудото, ама не даде фира на нито една битка.
Сравнени двете Мира има повече основание да бъде в игрите отколкото жената-чудо на Тупалката.
ПП. Преди няколко страници някой беше писал за Георги, че изостанал от Жени и какъв плувец е. Георги беше с Фифо на първия пост, а вторият път застигна и надмина чудото.

За Георги хубаво си даде грошовете мисля. Гарантира си участието на финала поне. Отделно няма да е мишена за грошове, както стана Генчо. Може да мине дори тънко по-напред, точно защото няма вече нищо и не е атрактивна плячка за продуцентите.

Лично аз съм раздвоена за Алекса. На моменти ми изглежда искрен и се подвеждам. Не обичам да осъждам хората и ги слагам в графа интересчии, ако се съмнявам поне малко. Каза, че ще пази жените и си удържа. Да, има сметка, но и така си заяви човека. За мен той играе може би по тънките струни , но и се раздава достатъчно за племето, има и потенциал за това. Но не мога да отрека, че би избрал лесен съперник и по-лек път, за да стигне до финала и това е да е срещу жена (без чудото, то е с протекции и там има намеса на божия -продуцентска ръка)

Като цяло от снощи бях се спекла със загубата на Генчо и взетите му грошове. Може би са разчитали да отиде Георги (той е млад, по нерешителен, пазеше си плячката целево) , но...Гената развали работата, ама пак се облажи порядъчно чудото, та...
Да не забравяме и секирката на Алексата. Той ще стигне до финала. Трябва жълтите да паднат и ще изпратят Фифо или Гого. Тогава, който и да падне ще е загуба и несправедливо. Някак не върви да остават толкова жени и мъжете да са аут, а да са изнесли всички битки.
Имах желание, дори в началото имах симпатии на чудото, заради мъжа и. Не може човек подкрепил Юлиян в първия сезон единствен и прозрял играта, оценил качествата, спортист и т.н. да е взел такова чудо за жена. Просто....мислех си, че има донякъде неговия поглед за игри, спорт, та нали и тя е била уж спортистка. По-противен играч след Мани от не помня кой сезон, дето я влачеха и излизаха заради нея от играта достойни хора...ми не знам, не съм видяла. Забравих удавника-еколог, ама той е друга бира, но отвя единствен 200х., та хич не беше глупав май-май. Оффф...бе не е скучно с тупаревци.

# 1 826
  • Другата България
Аз да питам ,нали тука много разчитате промотата, пишете утре какво ще става, че сън няма да ме улови да го мисля Гого.😁
Не можах да видя поне аз, защото наистина се смеех с глас, това отдавна не ми се беше случвало.
Като гледам, че ще са Фифо срещу Алекса, и знам Фифо какво “куче“ е, залагам на загуба на червените и Великана да се изправи срещу един от “ангелите“. Предвид синхроните на Зори от тази вечер, продължавам да смятам, че това ще е Мира. Иначе битка Алекса - Гого не ми звучи добре.......но пък се връзва със сценария перфектно, дори повече от перфектно. Не знам, тъкмо се успокоих за Гогича и аз, сега ще се напрегна пак, ама утре, че сега още ми е смешно. Joy

# 1 827
Момичета не Ви разбирам. Жорката го е страх, ама много страх. Взели му били грошовете. Той си ги даде "На страха ...". Алкса и Джаферофич според мен, нищо общо. Вчера Джаферофич извади луд късмет, ако срещу нея беше Алекса, Вики, Мира или Зори нямаше никакъв шанс. Жорката не знам, не съм го виждала на пъзел. Simple Smile На Алекса реални противници са му само Филип и Гого това е истината. Simple Smile
Дунди, аз лично не мисля така. Simple Smile По- скоро на Гого и Фифо реален противник е Жоро, може би след 2-3 години да се ошлайфа. Алекса е най- НЕреалният и бутаният противник. Иначе Жоро е един срещу всички, и аз да бях, и аз щях да дам, психическата нагласа и спокойствие са много важни в този етап на играта.
Жорката??? Някой видя ли го на пъзел? От всичко, което видях май няма и да го видим. Не съм видяла и продукцията да бута Алекса Simple Smile Може и да греша. Докажете. Аз видях, как отвя Фифо на капитанска. Лефтеров я спечели. Това видях. Гого признава, че Алкса е силен (ама сигурно и там продуцентите) Simple Smile
Ох, за бутането няма да я почвам сега, че няма смисъл да се хабим и спорим. Simple Smile Изчакай като спечели и настане ураган, та тук сигурно ще издигнем
всички. 😂😂Аргументите многократно сме ги писали, това искам да кажа ( тези, които смятаме, че е очеизвадно бутан).

# 1 828
  • София
Дори не помня за какво обещание става въпрос, аз по-рано вечерта писах мнение именно за Мира и представянето ѝ като цяло във формата, което мнение също се базира на това, което се случва в епизодите, не на лични познанства. Не се засягам разбира се, но ми изглежда /ше/ лично заяждане, защото от една страна не е лошо да имаш любимци и да ги подкрепяш, но пък от друга не е лошо и да имаш малко обективност и критично мислене за тях, защото няма безгрешни хора не само в ИВ, а по принцип. И това “обожествяване“ да не  е за сметка на други хора.
Това е, няма друго, и не смятам да има, а и нито ми се коментира Мира, нито ЕВгения сега, след като има далеч по-забавни образи тази вечер.
Беше ми казала, че намираш честото ми цитиране на твои постове за натоварващо в първите седмици на формата, покрай дискусиите за мизогиния, мизандрия и пр. Bowtie
Знам, че не веднъж си определяла мнението ми за субективно, но мнението си за Мирослава го намирам за обективно и не мога да се съглася, т.е. наистина не ми харесва как играе сякаш в полза на друг толкова очевидно.Smiley
Жени не я познавам лично, дори не съм я виждала на живо, иначе още преди старта на формата, споделих, че съм ѝ фен отпреди и ми е фаворит.

# 1 829
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако саботира, Алекса със сигурност ще елиминира човек от коалицията си, а след обединението много неща зависят от гласове и предимства, Георги вече няма предимства, така че, всеки глас, който успее да отнеме от Алекса, е в негова полза.
Това да, но ако отпадне самият Алекса, за Георги ще е още по-добре, две в едно - хем един човек по-малко от тази същата коалиция, хем и силен съперник по-малко. За гласовете не съм изобщо сигурна, че ще може да разчита на някоя от жените. Както се видя, дори и Зорница, която пази цял сезон, тази вечер показа колко й пука за него. Така че играта му в обединеното племе според мен ще е с хора от другия отбор.
Даже по-скоро виждам Алекса да саботира битката утре, точно за да излезе срещу сигурен слаб противник. И даже току-що си намерих кристалната топка под леглото и мога да кажа как ще протече битката в петък - сълзи и сополи, раздрани потници и викове към небесата... Алекса ще воюва със сълзи на очи срещу своя ангел и сърцето му ще се облива в кръв, че я е отстранил.
А от нас ще се очаква да цъкаме с език колко благороден и смел е един сръбски слип.

Общи условия

Активация на акаунт