Защото съм сигурна, че никое решение нямаше да е правилно за голяма част от гледащите. Направо си представям коментарите,
пууу
в частта за 🐭 + бонус допълнителен хейт за цената
ама нищо, пак е виновен. 

На Алекса реални противници са му само Филип и Гого това е истината. 
По- скоро на Гого и Фифо реален противник е Жоро, може би след 2-3 години да се ошлайфа. Алекса е най- НЕреалният и бутаният противник. Иначе Жоро е един срещу всички, и аз да бях, и аз щях да дам, психическата нагласа и спокойствие са много важни в този етап на играта.
Може и да греша. Докажете. Аз видях, как отвя Фифо на капитанска. Лефтеров я спечели. Това видях. Гого признава, че Алкса е силен (ама сигурно и там продуцентите) 
Изчакай като спечели и настане ураган, та тук сигурно ще издигнем
С какво този сръбски субект така им завъртя главите, че такъв рев му удариха?!?
Твое право е да мислиш, че са субективни по принцип, но Мирослава дори не ми е неприятна (какъвто е случаят с Виктория при мен), че да проявявам субективизъм в оценката си за играта ѝ.
Допада ми и каква здрава връзка направиха с Виктория (само тихо, да не чуе Елица!), не просто коалиция, а приятели. И за разлика от неприятните чувства, които буди в мен Джаферович - другия "стратег" - Алекса ми харесва да го гледам, а както се вижда, и играта му върви добре и не само заради предполагаемия гръб от продукцията. Това тръшкане на Ейнджълс днес не е актьорска игра, не са толкова добри.
Препоръчани теми