💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 107
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Наистина Алекса се оказа много дребен - около 1,70 даже и под. Grinning
Някой знае ли колко е висок Генчо?

# 1 996
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жорката я пази цяло предаване това безмозъчно Зорница, а тя даже и в челната тройка не го определи за достоен финалист 🤦🏻♀
Всички доволни и с ехидни усмивчици как ще гласуват за Жорката, много добре стана.
Големи стратези не помислиха изобщо вариант, че той може да си купи имунитет. Сега ревове, сополи, циркове.
И аз бих саботирала на днешната битка, айде те ще го номинират постоянно той ще играе за тях.
Виктория па наглата, чак сметка на Гената ще държи, дето го пратиха капитан точно за да го отстрелят.

# 1 997
  • София
Пуснах новата анкета!

Ако има фенове на футбола тук 🙂
==> ЗАПОВЯДАЙТЕ ВЪВ ФЕН ТЕМАТА ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ В КАТАР' 2022 <==

nmuron,
Цял сезон се чудя... някой дали може да ми обясни стила на плуване на Георги?
https://bg-mam.ma/p/1499003/45591617

1) Не са в басейн, а в открито море, трябва да се гледа и за понтона, а и нещата не зависят от стотни, техниката не е толкова важна ако плуваш наистина бързо като него.
2) Той е делфинист и има по-силна дясна ръка и разчита повече на нея за загребока и за това стилът му е малко странен, но в случая няма значение, не му пречи. Иначе ако нямаше техника и той нямаше да шампион по плуване. Има си такава, просто Филип има по-добра техника от него, но това не го прави последния по-добър плувец.
3) Фифо победи Георги на 1 пост не заради самото плуване, а защото е по-умния играч, по-комплексния и с по-добра техника. Какво имам предвид:
Георги дръпна на Фифо с плуване, но не с много, обаче Фифо излизаше по-лесно на понтона и от там леко съкращаваше, а има цели 3 понтона за катерене (което повярвайте ми не е лесно).
И после когато вече трябваше да се плува с взетата част, то се видя по-добрата мисъл и плъзгане на Фифо, който по принцип е брусист, а в бруста най-важното нещо е техниката. Именно с бруст и това специфично плъзгане задмина Георги, който теглеше топката като удавник и загребваше повече с една ръка и крака. Ако аз съм удавник, то по-добре Фифо да е спасител, защото по-лесно ще ме издърпа на брега. Това е което видях от двамата във водата. НО, категорично Георги е много по-добър плувец от Филип, тук изобщо не може да се спори.

# 1 998
Класната не иска да се конфронтира открито с Алекса и Виктория, а Манито под крилото ѝ баш натам я води. Освен това Мани може да ѝ се извърти веки момент... Та се чудя и мая има ли вариант да пратят Мани в опит на класната да спечели на своя страна Филип и Гого... Хем сериалът ще има епизод как саботажът рано или късно се наказва. Но ме е яд много как прецакаха Лефтеров, т.е. Митко (всеки ден слушам новата му песен!), с този първи и последен евтин имунитет на Мани за 100 гроша....
Защо й е на Женя да се коалира с Алекса + Вики + Гого + Фифо в една потенциална финална осмица? Тя там ще бъде номер 5.

# 1 999
  • София
Ако все пак жълтите загубят, ще има малък финал, как мислите? Гого изглежда сигурен претендент. И сматам,, че по всички правила трябва да размаже Алекса.

Не се знае. Алекса не е слаб противник, не е даже и силен противник, един от най-силните е там.
Аз имам вяра във възможностите на Гого и бих стискала палци за него винаги, но истината е,  че не се знае...

За Мани и аз си го мислех, но според мен Жълтата Лейди може да се обърне към Филип, но не и към Гого.
Гого ще си го стреля тя, няма да пропусне тоз душевен празник Laughing

# 2 000
Цитат
Наистина няма какво да се спори, след като фактите се зачеркват със "субективно е" или "мнозинството (което и да е то) мисли така", като човек участвал в клуб по дебати, тази тактика ми е прекалено позната. Bowtie

La Vikinga ,  аз с радост очаквам, да прочета твоите безпристрастни и лишени от прекалена емоция коментари(и аз както сподели една потребителка по-назад вкарвам излишна емоция, но природа какво да праиш. Само исках да вметна една знаменита фраза  - И все пак, тя се върти ...

# 2 001
Скрит текст:
Скрит текст:
Довечера ще е любимата битка на Гената. Жалко, че няма да може да я изиграе.
Не видях да е споменато, че той напуска Игрите ден преди рождения си ден. Хубавото е, че е празнувал с любимия си човек, а не с кокошарника, воден от брадатата кокошка, и Жорето.
Очаквам довечера Алексата артистично да пусне коша (щото не му се излиза срещу Филип и Гого). Мира да се самопредложи за номиниране, тя така или иначе цял сезон го игра "сянка" (първо на Елица, после на Елицин), защо да не го завърши като "изтривалка" на входа на обединеното племе.
Кога му е рожденния ден? На коя дата през август ?
Не знам. Ще разберем от НадкасТ-а с него. Имаше стори на приятелката му, че излиза преди рождения си ден и е празнувал с нея.
Интересно ще е да видим колко време остава до финала. Той е на 14 август май.
[/spoiler]
На 14 август са били презаснетите битки, т.е. финалът е бил на 13 август. На рождения ден на Гената трябва да са се играли втората номинационна битка (с коша) + елиминационната. Днес от Надкаст-а ще разберем на коя дата е било това.

# 2 002
Не, тя няма да се коалира  тях, но вероятно не иска да им е цел № 1. А и Филип и Гого са двама, т.е. 2 гласа,  по-добри шансове от Мани да стигнат по-напред в битките. Най-вече ако се добере да получи тяхната дума, може да разчита повече, отколкото на Мани. Те нали са дръвчета...
Като цяло, показаха, че Джаферович започна да си мери думите спрямо Филип и Гого, раздаде се за победата (ми няма какво да си кривим душата), опита се да го играе отборен дух, а към Мани беше доста резервирана... посряза я тук-там.

# 2 003
Не смятам, че Мани е по-малко заслужила финал от Мирослава. Мирослава уж пак саботирала, ама си го мислела само, ама незнамсикво.Колко битки има Мира, две? На делвичка и на топчета. Искам да я видя на многокомпонентна истинска битка.
Зорница вече беше на такава, заедно с Алеко и Валери.

# 2 004
Алекса наистина не е лош, но е с много силно изразени лидерски качества и е трудно да му опонираш и да се опълчиш срещу него. Властен характер, това е.
Ами няма лошо, типично мъжко поведение. То не се учи, или ти идва отвътре или не.

Браво на Жорето, че защити Генчо. Лесно можеше да запее в хора и да се сниши, но се отстоява. Браво!
Радвам се, че и Алекса не го нападна.
Не го нападна, защото има най-трезва преценка за нещата и повече акъл от останалите.

Като гледам тези големи птици що сълзи проляха, някак си ми се изасни ревът на Елица. Тоз Алекса нещо им сипва на жените Simple Smile

Мен ме оплете и през екрана 🤣, тъй че едва ли е от питието 🤣.

Алекса е типичен чехльо. Жените го манипулират и си го въртят на малкия пръст Joy
По-скоро е единственият останал мъж в предаването, притежаващ логическа мисъл, който се опитва да премахне най-силните си конкуренти преди финала. За това и не се притеснява от "женски коалиции", които са в устата на всички останали.

👏👏👏

# 2 005
Гого има 100 гроша от битката с Лефтеров, Фифо има амулет и пари, Ралица сабите и пари, и остава Мани, бедна като църковна мишка.

# 2 006
След като моя фаворит- "влюбения шекспир" вече е във финалната група за тази седмица вече ми свършиха инфарктните емоции ,ще си гледам спокойно сериала кой кого Sunglasses Smiley

Леле, леле цял сезон се питам на кой ми прилича това момче?! Ти направо в десетката.
Приличат си с Джоузеф Файнс, като две капки боза. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Фейгин е далеч по-сладка от Гуинет, ако въобще за последната може да се каже нещо такова.
Този коментар е топа на топа за днес.

# 2 007
Алекса постъпи достойно. Браво на това момче! Каза, че ще си пази момичетата и го направи.
За мен не е лесно да се изпратиш сам на последна елиминационна битка преди финалите. Сложете си ръка на сърце и кажете: колко от играчите мислите, че ще го направят?
Никой.

Ама момичетата го гледали в очите и били готови да се жертват за него. Както се казва, дай, Боже, всекиму! Обаче всъщност той се пожертва за тях, факт! Ами ето затова те са готови да му отвръщат със същото.
Човекът играе перфектно както на арената, така и в социалната част. Друг такъв играч няма 😊.

Цената беше и двамата да останат без грошове. Но Георги предпочете да плати, а Алекса предпочете да отиде на битка.
Всеки си играе играта, просто мъжката част от население не могат да дишат мъж, който оплете толкова жени с характера и чара си.

# 2 008
Ако все пак жълтите загубят, ще има малък финал, как мислите? Гого изглежда сигурен претендент. И сматам,, че по всички правила трябва да размаже Алекса.

Не се знае. Алекса не е слаб противник, не е даже и силен противник, един от най-силните е там.
Аз имам вяра във възможностите на Гого и бих стискала палци за него винаги, но истината е,  че не се знае...

За Мани и аз си го мислех, но според мен Жълтата Лейди може да се обърне към Филип, но не и към Гого.
Гого ще си го стреля тя, няма да пропусне тоз душевен празник Laughing

Дали довечера водещата няма да им рзкаже за съвета на червените? Няма да се учудя. На Джаферович Филип ще ѝ е по-изгоден сам. Повече клони всичко към малък финал. Със сигурнсот Алекса е от най-силните участници, но двамата най-силни толкова рязко се открояват, че...

Да, винаги има начини да се подбутне "правилният" участник, има и елемент на късмет, но не си представям да им дадат на тези двамата игра с баланс на кубчета примерно. Видяха възможностите на Гого и все пак за какво са го взели в това предаване... При честна, тежка, многокомпонентна битка... не си представям Гого да загуби, поне ще гледам с голям интерес, пък каквото ще да става. И ако нагласят Алексата, както очакваме, вече всичко ще се знае и няма да има земна сила да ме накара да гледам повече, което ми е ок. Simple Smile

# 2 009
  • Пловдив
Тъй като нападате Жоро за яденето пред племето, Генчо в подкастя го обясни това много добре. Георги има много бърз метаболизъм и когато е гладен, не е той . В началото на реката бил като отнесен - главата надолу и греда в точка. Буквално като му паднела захарта и бил съсипан . Така че  и за него и за племето е било добре, че се храни. За това са и предложили точно такава награда точно на него.
И другото от подкаста - Алекса е актьор, който е постоянно в роля. То се вижда , разбира се . Но за целта е необходимо човек малко да е критичен и да не вярва на едни голи думи. Не съм сигурна ,че Алекса е лидер точно .Бива го в манипулации, заплахи,  пъчене. Но, когато трябва наистина да се ръководят хора, го няма. Така или иначе, силен играч е и има право да си играе играта до победа. Жените защо играят тази негова игра, това е чудно.
За днес искам жълтите да паднат и на елиминация да иде Гого и да изпрати Алекса при Елица. За съжаление, няма да стане така вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт