💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 116
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 980
Смятам, че Георги постъпи добре като си купи имунитета; Той нямаше избор;
Искам днес да съботира малко играта за да паднат и да отидат отново на съвет; Тогава да им гледаме рева и чудото ще е много забавно!
Мирослава държи да остане след Генчо и Георги-смята ,че и се полага! Зарекла се е едва ли не;
Аз не рабрах защо мисил така?!? Някой нея да я е обидил или притеснил с нещо? Наистина не я разбирам; Идва ми малко в повече изказването и , както и подредбата за достойни финалисти на Зори-то; Айде от нея да мине Георги става за 5-ти достоен в тяхното племе; Боже!

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 11:16 от Наоми

# 1 981
Довечера ще е любимата битка на Гената. Жалко, че няма да може да я изиграе.
Не видях да е споменато, че той напуска Игрите ден преди рождения си ден. Хубавото е, че е празнувал с любимия си човек, а не с кокошарника, воден от брадатата кокошка, и Жорето.
Очаквам довечера Алексата артистично да пусне коша (щото не му се излиза срещу Филип и Гого). Мира да се самопредложи за номиниране, тя така или иначе цял сезон го игра "сянка" (първо на Елица, после на Елицин), защо да не го завърши като "изтривалка" на входа на обединеното племе.

# 1 982
Интервю с Джаферович в сп."Ева":

https://eva.bg/article/43891-Evgeniya-Dzhaferovich-za-izpitaniya … vizma-i-fatsialis

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 13:58 от Luisi

# 1 983
Не видях да е споменато, че той напуска Игрите ден преди рождения си ден. Хубавото е, че е празнувал с любимия си човек, а не с кокошарника, воден от брадатата кокошка, и Жорето.
Очаквам довечера Алексата артистично да пусне коша (щото не му се излиза срещу Филип и Гого). Мира да се самопредложи за номиниране, тя така или иначе цял сезон го игра "сянка" (първо на Елица, после на Елицин), защо да не го завърши като "изтривалка" на входа на обединеното племе.
Кога му е рожденния ден? На коя дата през август ?

# 1 984
Joy Алекса - Леонид с душа на Дон Жуан

😍😍😍 Перфектното сравнение. Както и на Мила Атова с Александър Велики 😍

# 1 985
Почти съм сигурна че довечера падат червените. Все пак самономиниралият се държи буквално играта в ръце. Пуска героично .. и знае че ще се изправи срещу зори или мира ( виктория няма как да е дори при 3 на 3 гласа, той като капитан избира и даже томахавката ще си запази).. А Мира има грошове и с радост ще го спонсорира, Зори иска да влезе в обединението и може да се бори малко повече.. Мира вече се е предала

# 1 986
Скрит текст:
Не знам. Ще разберем от НадкасТ-а с него. Имаше стори на приятелката му, че излиза преди рождения си ден и е празнувал с нея.

# 1 987

😍😍😍 Перфектното сравнение. Както и на Мила Атова с Александър Велики 😍

😁😁😁 Така ,като гледам финалната седмица ще е с историческа насоченост.😁

# 1 988
Сега от друга страна премислям малко нещата - Георги можеше вместо да си купува имунитет и да си изгърми всички грошове, също като Алекса - да е на елиминация. Днес като паднат отново, да номинират Мира и ето му на Жорко още 100 гроша. Можеше и така да го помисли. Защото сега реално наистина няма много големи шансове за финала, играе сам, без пари ..

# 1 989
  • Някъде в Матрицата
... А Мира има грошове и с радост ще го спонсорира, Зори иска да влезе в обединението и може да се бори малко повече.. Мира вече се е предала

Мира няма грошове. Тя ходи 2 пъти на битки, но се спасяваше в първия етап, когато не им даваха торбички.

# 1 990
Скрит текст:
Не знам. Ще разберем от НадкасТ-а с него. Имаше стори на приятелката му, че излиза преди рождения си ден и е празнувал с нея.
Интересно ще е да видим колко време остава до финала. Той е на 14 август май.

# 1 991
  • София

Вчера изгледах подкаста на Чакалов с Генчо. Много ми хареса как последният описа Алекса - простак на кантар. И двамата, Чакалов и Генчо, казаха, че Алекса е играл роля и сам си го е признал. Не знаех, че Алекса е бил и спортен коментатор, което казва много за неговите "речи" с топките на масата.
 Joy Иначе за подкаста с Генчо, то тоoва със сигурност е и най-интересния подкаст. Гената много ми се вдигна в очите, наистина е класа интелект спрямо останалите, самият начин на изказ е на доста по-високо ниво.

Ето го Леонид!!

# 1 992
о, моля ви се - джуджето със слипа - леонид Wink имате чувство за хумор.

# 1 993
  • София
( виктория няма как да е дори при 3 на 3 гласа, той като капитан избира и даже томахавката ще си запази)..

Ехее, това е вярно, забравих, че Алекса е капитан и има два гласа. Брадвата ще е за по-натам, но пак за Виктория Laughing

# 1 994
Ако все пак жълтите загубят, ще има малък финал, как мислите? Гого изглежда сигурен претендент. И сматам,, че по всички правила трябва да размаже Алекса.

От снощния епизод обаче на мен ми се затвърждава впечатлението, че класната доста се колебае спрямо Мани и би предпочела да се коалира пак с Филип. И  Гого, но там нещата не могат да се получат засега.

Мани, горката, лъже и маже, тича да доносничи, върти, суче... но не може да се пребори за първа подгласничка. Снощи показаха как Мани пробва да се препоръча с капитанската си победа над Филип и Генчо (то май това ще ѝ е най-впечатляващата изява и наситина браво!), но класната я отряза: "той Филип ни го разказа, няма нужда ти сега да тълкуваш тука (и то след МОЯТА капитанска победа)"...
Класната не иска да се конфронтира открито с Алекса и Виктория, а Манито под крилото ѝ баш натам я води. Освен това Мани може да ѝ се извърти веки момент... Та се чудя и мая има ли вариант да пратят Мани в опит на класната да спечели на своя страна Филип и Гого... Хем сериалът ще има епизод как саботажът рано или късно се наказва. Но ме е яд много как прецакаха Лефтеров, т.е. Митко (всеки ден слушам новата му песен!), с този първи и последен евтин имунитет на Мани за 100 гроша....

Общи условия

Активация на акаунт