💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 401
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 950
Добро утро! Ето и моите пет стотинки по снощния епизод: Алекса постъпи достойно. Браво на това момче! Каза, че ще си пази момичетата и го направи. Чета упреци към него, че е номинирал Георги. Ами естествено - Георги не е от неговата коалиция! Кои сме ние, че да му отричаме правото да си играе играта, както прецени? Ама бил знаел, ще се изправи срещу жена от НЕГОВОТО племе, та затова се самономинирал. А как точно е знаел това? Хвърлял е на боб? О, предполагаме, че продукцията му шушне в ухото каква ще е следващата битка и кой ще я спечели? Е, простете, ама това е напълно в сферата на фантазиите. Когато искаме да видим нещо лошо, винаги ще го намерим. И да го няма наистина, пак ще го изровим. Но това, слава Богу, не е проблем на Алекса. За мен не е лесно да се изпратиш сам на последна елиминационна битка преди финалите. Сложете си ръка на сърце и кажете: колко от играчите мислите, че ще го направят? Ама момичетата го гледали в очите и били готови да се жертват за него. Както се казва, дай, Боже, всекиму! Обаче всъщност той се пожертва за тях, факт! Ами ето затова те са готови да му отвръщат със същото. Що се отнася до "различната" цена, предложена за имунитет на него и Георги - цената беше една - всичко, което двамата имат. Цената беше и двамата да останат без грошове. Но Георги предпочете да плати, а Алекса предпочете да отиде на битка.
За Зори - много хейт отнася това момиче. В игрите беше обиждана много и продължително - от Генчо, от Звезделина, от Веси. Не е толкова глупава, че да не види подигравателното и унизително отношение към нея. Според мен това я тласна към Мира и Елица и трайно я закрепи в антиГенчо отбора. Там намери човешко отношение.
В крайна сметка стана ясно, че каквото и да направи Алекса, все ще е крив. Засега обаче мен не ме е разочаровал и от сърце му пожелавам успех! Фаворитът ми за сезона е Гого, но ако той не спечели, ще се радвам Фифо или Алекса да го направят.

# 1 951
Ейййййй грозно впечатление ми направи Алексио, снощи на съвета няколко пъти повтори на Мира и другите Ангели, „довери ми се, гласувай за мен, дадох ти избор довери ми се”... Абе много сигурен тоз „мъжкар”, че ще се върне от битката. Чудя се дали знае срещу кого ще отиде на арената???? Може да си мисли, че ще накаже Мани....интересно какво ли знае Алексио, което ние не знаем?????

# 1 952
Ох, искрено се забавлявам с коментарите ви.

Къде е кафето тази сутрин?СлаБе още не го е раздала или съм пропуснала?Аз едва гледам.Днес ако дребните се смилят над мен ще се опитам да изсллушам Чакалкаста с Генчо от любопитство.Аз Генчо не го харесвам.Много често леля Гена се показва там.Дребнав е, помни какво се случва и ако може ще си го върне.Дразни се на по-силните от него и на такива, които имат различно от неговото мнение. И независимо от това бях за него на двубоя с Джаферович.А в началото на формата, аз бях за нея.Надявах се да видя от нейна страна една хубава игра.Да тя играе, стратег е, но е ужасно злобна и подмолна, и с огромно чувство на превъзходство се отнася към околните.Ей това ме дразни мен лично.

Хайде хубав ви ден.Отивам да се боря с дечурлигата.

# 1 953
Куков и той такъв смешник и неадекватник е. Въобще не ме очудва, че целува ръката на боса и на благоверната му.

# 1 954
Странно ми е как Виктория отново е учудена, че като изолират напълно двама от племето и за тях няма никакъв друг шанс, освен коалиция с хора отвън и те предават племето?

При Безстрашни никога не е имало пълна изолация. Фифо винаги е имал надежда за мъжка подкрепа, дори сега знаем, че Жени вероятно крои как да играе с него. И изолацията на Мани не продължи дълго при тях.

Според мен Алекса "gaslight"-ва момичетата. Това да кажеш, че не пращаш "малки момичинца" на елиминации за мен като изказване е по-сиксистко от изказванията на Фифо. Самото изказване - "малки момиченца" е толкова снизяващо. Ей такива хора най-мразя, "кавалерничането" е най-противно за мен. Това да манипулираш другите хора и да ги караш да се чувстват слаби и зависещи от теб. Ще гракнете, ама как, то няма как да спечелиш така - като не пазиш жините си лош, като ги пазиш - пак! Ми никой не е длъжен да пази никого според мен. Ама и никой не е длъжен да не номинира и да пази мъжете, защото били "по-ценни".

Така, че за мен нагласата и думите на Фифо са сексистки. Действията - да се изправя на арената и бори срещу жени, вместо да подарява победата - не. По-добре някой да ме влудява с директни изказвания, отколкото да ме манипулира и да ме кара да се чувствам слаба и зависима като се прави на кавалер.

ИВ е игра, в която не се изисква единствено груба сила и дори не се изискват единствено и само физически умения. Това жените да се режат със сексистки изказвания, че играят по начинът, по който може да се играе и спелели ИВ е абсурдно и сексистко за мен. Но ето, че има и по-лошо в лицето на Алекса, ама в крайна сметка тези ангели като искат да са придворни, нека.

# 1 955
Аз малко със закъснение гледам епизода, но съм на мнението на повечето от вас. Какво геройство от страна на Алекса ..  Жив да го ожалиш, Чарли ще ходи на елиминация да си вземе още 100 гроша. А Ралица как само го издаде пред Жоро колко гроша има .. повечето си мислеха, че има към 400.

Тълкувайки промото за днешния епизод, съм 99% сигурна, че жълтите печелят. Фифо има много причини да държи докарай - да си запази грошове за финала, а не да си купува имунитет сега, да запази и единствения му близък - Гого, да докаже на Алекса, че е по добър от него. А Алекса какво има - желание червените да са номинирани, за да може да излезе срещу Мира и да спечели едни лесни 100 гроша (нищо, че твърди, че от жените повече го е страх). Не му се ходи срещу Фифо или Гого, каквото иска да говори.

Дори няма да се учудя, ако Алекса нарочно пусне коша. Няма да е необходимо Жоро да саботира, Алексата може и сам..

# 1 956
😍😍😍 Оказа се, че всеки цвят дрехи му отива 😍😍😍
Скрит текст:
Обсебена си Joy Рискуваш Елица да ти оскубе косата Joy или някой от ангелите.

# 1 957
😍😍😍 Оказа се, че всеки цвят дрехи му отива 😍😍😍
Скрит текст:
Обсебена си Joy Рискуваш Елица да ти оскубе косата Joy или някой от ангелите.
🤣🤣🤣 Този мъж си заслужава риска 🤣🤣🤣 Пък и като ме види колко съм слаба и невинна девойчица ще ме защити 🤣🤣🤣

# 1 958
Аз си стискам палци за Алекса, представи се достойно, може да говори доста, но се постара да не противпречи на думите си. Постара се да е лоялен с всички, в които влезе в коалиция.

Цитирам, защото са се получили сладки грешки, каго "противпречи" и е влязал в коалиция " в които". Наистина на моменти е готов да "им влезе в коалиция", особено на девойките...
Да, пишех го на път и не огледах поста. Извинете!

# 1 959
Аз малко със закъснение гледам епизода, но съм на мнението на повечето от вас. Какво геройство от страна на Алекса ..  Жив да го ожалиш, Чарли ще ходи на елиминация да си вземе още 100 гроша. А Ралица как само го издаде пред Жоро колко гроша има .. повечето си мислеха, че има към 400.

Тълкувайки промото за днешния епизод, съм 99% сигурна, че жълтите печелят. Фифо има много причини да държи докарай - да си запази грошове за финала, а не да си купува имунитет сега, да запази и единствения му близък - Гого, да докаже на Алекса, че е по добър от него. А Алекса какво има - желание червените да са номинирани, за да може да излезе срещу Мира и да спечели едни лесни 100 гроша (нищо, че твърди, че от жените повече го е страх). Не му се ходи срещу Фифо или Гого, каквото иска да говори.

Дори няма да се учудя, ако Алекса нарочно пусне коша. Няма да е необходимо Жоро да саботира, Алексата може и сам..
Ако наистина стане така, че червените пак изгубят,  Чарли ще каже пак … уф, не го измислихме , не го съобразихме …. Simple Smile

# 1 960
  • София
Тълкувайки промото за днешния епизод, съм 99% сигурна, че жълтите печелят. Фифо има много причини да държи докарай - да си запази грошове за финала, а не да си купува имунитет сега, да запази и единствения му близък - Гого, да докаже на Алекса, че е по добър от него.
Определено тази битка, която ще гледаме довечера, е all in за Филип. Бих казал директна елиминация за него. Ако издържи повече от Алекса, се класира много напред и във финалната седмица. Ще може да използва грошове и имунитет, за да стигне до полуфиналите. Но пък и жените в жълто имат интерес това да не се случва, от което да симулират дейност. Бих саботирал изцяло. Продукцията не може да ме барне, че не пуцам в коша Grinning

# 1 961
За трите грации. Колкото и да се опитваме да бягаме от себе си в крайна сметка жените сме си жени. И трите бяха искрени и трите вярват, че той се жертва за тях. Малко добро отношение и ще се раздадем до край. Сега разбирам и Гената защо скача след предаването толкова на Алекса. Непростимо е за него, че не се е сетил как да пребори женската коалиция с кавалерство и добра дума и зачитане на мнението на всяка една от тях. Обратната тактика при него го изхвърли от играта. А колко малко му трябваше за да е на мястото на Алекса.
Трудно ще е на неговото място. Освен характера, му липсва чаровния поглед и лукави очички и сладките тръпчинки по бузите 🤣🤣🤣 Смейте ми се, ама всичко е важно и върви в комплект 🤣. Срещу природата не можем да вървим 🤣.

# 1 962
  • Варна
"Зори разсъждаваше", това беше забавно за наблюдение Simple Smile

# 1 963
Добро утро!

След като моя фаворит- "влюбения шекспир" вече е във финалната група за тази седмица вече ми свършиха инфарктните емоции ,ще си гледам спокойно сериала кой кого Sunglasses Smiley

Joy Алекса - Леонид с душа на Дон Жуан

Единствено вещерската усмивка на Жени ме стряска, но превключвам бързо канала когато я покажат

# 1 964
  • SF
Войната на характерите е интересна, но не мисля, че изграждането на образ е цел на продукцията. Да, колкото повече интриги има зад кадър, толкова по-интересно става за зрителите.
Няма как да оставят едни участници да си играят играта сами, без да са разделени в племена, в общности, без да правят уговорки. Чистият спорт не е в основата на този формат.
Вчера беше малко Георги vs. Алекса. И двамата имат пари. Единият страхливо си купува имунитет, а другият казва: Нищо няма да купувам! Номинирайте ме! Мерси!
Малко прецакаха Жорето, но му дадоха и скрит шанс днес племето на Червените да се раздели с двама.
Дано, дано Жоро да го е премислил това и да ни заформи за утре едно шоу между Дама в червено и Алекса, с всичките му покаяния, разкаяния, сълзи, закани, съмнения, че някой може би нещо е попречил да се спечели играта....
Потривам ръчички.

Слабе, мерси за кафето! Видеата от снощи още не съм гледала, но то не може и кино, и кафе!

Общи условия

Активация на акаунт