💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 661
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 405
Червените ще си спечелят последната Резиденция. Особено с този синхрон на Зори за секундата.

# 406
Не издържа и Лексито на Зори. Grinning

# 407
  • София
Брееййй Вики не крещи , а ми липсва. Особено ,че сега само Джаф се чува и направо ми разкъртва нервната система.😬

Тя като играе не крещи Joy

# 408
Генчо единствените съмишленици, които го интересуват са тези, които го подкрепят в раздразнението към Зори.

# 409
Алекса като почне да вика по терена и да повтаря едно и също много ме дразни.. "Дръжи, дръжи, дръжиии"

# 410
Ако запазите тишина и се заслушате може и да чуете как Непобедимите шепнат заклинания под мустак .... "ооо, тъмни морски сили, бутнете горния куб, бутнете го в главата на Зорница, оммм, тъмни морски сили, изведете я от играта, оммм"

# 411
Да е би случайно Зорница да отлита и тя тази седмица? Гледам дон Алесио почна да не я понася и да си го казва.

# 412
Беше време някой да затоври устата на Зорница.По голямо мрънкало и досада за 4 сезона не е имало.

# 413
  • София
Охх, как искам Генчо утре да прати Джафа вкъщи, но Тупарев едва ли мисли така....

# 414
  • Fire & Blood
Айдееее, Алекса му изгърмяха бушоните, намери си майстора в лицето на наша Зори.
Джаферович е в пъти по-брутална и неприятна от Виктория. Да не говорим колко истерично крещи, Вики е цвете пред нея.

# 415
Насоките на Генчо са един път Grinning

# 416
Браво на червените с работата им на трасето, въпреки паниката на Зори, минаха добре и без падания на кубчетата.

# 417
Генчо Неделчо ще го обезсмърти в анимацията си за това редене, сигурен съм.

Ахахахаха ...
Аааааа ....
Това тежкото го претърколи напред ахахахахаха

И как се почеса в началото на реденето Simple Smile

# 418
Хахаха Гената : Това тежкото го дай нагоре. 😁

# 419
На Генчо реденето е като на Зори мисленето.Тоест липсва  Smile

Общи условия

Активация на акаунт