💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 763
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Ей, голям кеф този епизод. Жени усеща, че яко и се клати под краката и избуши кочината.   Гогата и Фифо вече откровено се забавляват.  Всички карти са на масата. И двамата определено са доволни от това, независимо от развоя на играта. Не са те хора, които ще разчитат на шикалкавене и хвърляне на вина върху друг. За добро или за лошо играят играта така, както сърцето им подсказва.

# 391
Гого е като късно проговарящите деца😀- започна да говори късно, но с цели смислени изречения, т.е. умно🙃
Ралица / перхидрол/, е обратното- говори много, но с тежък артикулационен дефицит, инфантилно и с липсваща мисъл😵💫

# 392
И Мани също. Мисля,че сбърка като избра женската коалиция. Да беше се присламчила към Гого и Фифо,тя патка. 😆 Но от жълтите само мъже искам да останат,женките не стават. 😁
Ралица е много кухо парче, много! Толкова е наивна и глупава и с кеф ще гледам джофра как ще я разкара от играта.
Не е грешка да се държи на два различни полюса с Гого.

Браво, Лефтеров, евала, най-накрая, макар и след отпадането разклати Джафера.
Всъщност и помогна, като консолидира вота на жените след обръщението си към племето.

# 393
Алекса кара Генчо да развее знамето ,да видел за последно как е Joy

# 394
Утре стискам палци и на Жени и на Генчо. И в двата случая ще има интересни обрати. Браво на Жени за речта, смятам че е искрена, че иска да играе и рискува.
😂🤪 Жени,ти ли си?! Явно гледаме различни предавания. Всичко друго може да е,но искрена... 🤐
Искрена в този момент, не по принцип. Който е отишъл в реалити формат, за да показва колко е четен и добър човек или пък да се прави, че си мисли, че това са олимпийски игри... ами съжалявам, ама последните дни ми дойде в повече да гледам разни подкасти с отпаднали дето обясняват как те гледали ИВ, ама с едно око само арената и после като подписвали договорът сигурно и другото затварали, че туй социалната игра много мръсна аууу, те чисти като сълза.

Фифо единствено от "несоциалните" ми харесва, защото при него си е от неможене, не от претенции за висши морални ценности. Той го приема за част от играта, в която не го бива.

# 395
Бенгън,не мисля. Много повече може да се разчита на Гого,от колкото на Джаф. Според мен де.

# 396
Зори повече пречи отколкото да помага.В реалния живот ако беше до мен всеки ден щях да съм на мента глог и валериан !!!

# 397
  • София
Този пъзел го мразя! И каквато и преднина да имат червените, Жени ще го нареди два дни преди Генчо.

# 398
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Зорка освен да пречи и да мрънкя друго ще прави ли в тази епизод? Горкия Генчо, напълно го разбирам.

# 399
Чакам промото за утре.
Окаже ли се елиминация, гася тоз телевизор и ще гледам след 12 на запис.
Да им имам психолозите и сакатите випаждии.
Тя нямала ръце!?
Майка си ли търсиш още там?

# 400
Реалистично Гого е по-голяма заплаха за Жени от Мани, което прави много по-удобно и разумно Мани да е към Жени и Гого да бъде отстрелян.

Той имаше шанс да играе на нежната струна на Мани,но не успя да си преглътне емоциите за сметка на играта.

# 401
Бенгън,не мисля. Много повече може да се разчита на Гого,от колкото на Джаф. Според мен де.
Една минута преди гласуването Фифо и Гого си казаха, че е само за това Капитанство и за тази седмица. Опит за обрат, но супер нескопосано изпълнен. При жените Мани е мишена след мъжете, докато при мъжете беше директно след Жени и преди Ралица мишена.

# 402
Джафа е голяма истеричка.... Май червените ще спечелят.

# 403
 Евгения не е наред с главата и нервите.Представям си я в къщи как крещи по същия начин на Ваня чехъла и децата и .Ужас просто.

# 404
Брееййй Вики не крещи , а ми липсва. Особено ,че сега само Джаф се чува и направо ми разкъртва нервната система.😬

Общи условия

Активация на акаунт