💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 802
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 375
Алекса почва да ми става леко симпатичен,предвид кои са останали в играта Smile

# 376
Мани и Зори голямо носене правят.😁 Няма да ги викам за помощ при преместване.😁

# 377
Утре стискам палци и на Жени и на Генчо. И в двата случая ще има интересни обрати. Браво на Жени за речта, смятам че е искрена, че иска да играе и рискува.
😂🤪 Жени,ти ли си?! Явно гледаме различни предавания. Всичко друго може да е,но искрена... 🤐

# 378
  • София
Евгения е по-неприятна и досадна дори от Стрина.

# 379

Стрина?  Smiley

# 380
  • София
Това ще е мечешка услуга, Inh4i. После две години мъжът на Джафа ще слуша как е била финалистка в нагласена продукция, която я бутат напред умишлено. Почти напълно сигурна съм, че Гената ще отпадне, както Лефтеров. Играта просто няма да бъде в неговата, а в на Джафата сферата

# 381
  • София
Браво, Лефтеров, евала, най-накрая, макар и след отпадането разклати Джафера.
И обявявам Ралица за най-нелепия и неадекватен играч, евър.
Извинявам се, гледам със закъснение.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:57 от Illit

# 382
Ралица е много кухо парче, много! Толкова е наивна и глупава и с кеф ще гледам джофра как ще я разкара от играта.

# 383
Паскалева трябваше да поясни на всички колко тежък противник е Гого, да не би случайно някой да не е разбрал. Чухте ли, ей, ако стигне до обединеното племе да го номинирате постоянно, че иначе продукцията зор ще види да го изхвърли.
Тази игра не я харесвам, досадна ми е. А пъзелът ми е много омразен. Йоана от ИВ2 получи нервна криза на него.

Гого и отговори подабаващо без да харесва това, което чува: Хубава визитка. Паскалева млъкна. И пак се опитаха да го изложат.

# 384
  • София

Стрина?  Smiley
Май не четеш клюкарника Wink
Стрина Ирина, на Иванушка (Иван на Андрей) жената. Най-перфектната майка и домакиня, бизнес дама, реалити звезда и още
69 други неща

# 385
Ще го напиша възмножно най-интелигентно. Г-жа Джаферович, освен че никога не пада по гръб, а и лъже, маже, оплита се дори. Гледа само към кого да хвърли вината, за да е чиста и неопетнена. Според мен тя не е добър стратег, като такъв се показа Мани. Женя е по-скоро подъл човек, който умее адски добре да манипулира хората и да извърта нещата винаги в своя полза. Не харесвам това, че продукцията очеизвадно си и помага да върви напред. Известна, неизвестна, тя е влязла като всички там, за да показва и качества на арена, а не само в социална игра. Факт - тя сама прецака “най-близката си”.
Гого много късно се осъзна, че трябваше да преглътне саботажа и да гледа стратегически на нещата. Мани му беше сигурен съюзник… Дано и двамата все пак не отпаднат преди финалната седмица.

# 386
И Мани също. Мисля,че сбърка като избра женската коалиция. Да беше се присламчила към Гого и Фифо,тя патка. 😆 Но от жълтите само мъже искам да останат,женките не стават. 😁
Ралица е много кухо парче, много! Толкова е наивна и глупава и с кеф ще гледам джофра как ще я разкара от играта.

# 387
Стрина е Ирина Тенчева от Иван и Андрей. Признавам, че надцених Мани. Тъпа излезе.

# 388
Зори: Нямаш ли 300 грошо?
Алекса: Не
Зори: Къде ги похарчи?
Алекса: За шоколад 🤣

Това ще се превърне в култов диалог, гаранция. Даже ако някой се наеме след края на сезона да направи клипче с най-запомнящите се моменти, тези реплики задължително трябва да бъдат включени 😄😝😉

# 389

Стрина?  Smiley
Май не четеш клюкарника Wink
Стрина Ирина, на Иванушка (Иван на Андрей) жената. Най-перфектната майка и домакиня, бизнес дама, реалити звезда и още
69 други неща
Да! Благодаря за пояснението.Не съм много запозната с перфектната домакиня  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт