💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 767
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Генчо не е глупав, ама никак даже. Очаквам да може да реди пъзели, но бавно от липса на опит, тоест само му трабва да стигне значително по-бързо там, което е напълно възможно.

Генчо няколко пъзела е редил този сезон, включително снощния. Добре се справя. Вземе ли преднина, не би трябвало да има проблем. А Джафа според мен ще издъхне на това трасе. Държа си на предположението, че ще го играе контузена като Пух.

# 646
Аз нещо не мога да разбера себе си.😁 Моят фаворит Гого и неговия подгласник Фифо са при жълти, а аз всеки път стискам палци на червени да спечелят и искрено им се радвам.😃 Тази Джаф чисто ме е побъркала. Да си тръгва вече ,че съвсем ще изкудкудякам.😁😁😁

Все едно аз съм го писала.

и аз така Wink

# 647
Аз нещо не мога да разбера себе си.😁 Моят фаворит Гого и неговия подгласник Фифо са при жълти, а аз всеки път стискам палци на червени да спечелят и искрено им се радвам.😃 Тази Джаф чисто ме е побъркала. Да си тръгва вече ,че съвсем ще изкудкудякам.😁😁😁

Все едно аз съм го писала. Освен това не мога да понасям Алекса и Вики, но въпреки това все стискам палци за червените.
Абсолютно същата откачалка съм. Гого и Филип са ми любимци, обаче до къде ме докара Джаферович - да стискам палци на Зори и компания. А от там харесвам само Жорката. Обаче толкова ме дразни Джафа, че само заради нея искам жълтите да губят. Не е нормално това хора, хич не е

# 648

Всъщност дъската е "застъпена" във вътрешния край от куба. Няма как да "стърчи" и да пречи, освен ако не са назъбени краищата и на куба и на дъската, за да се закеркенечват взаимно.

Точно същото си мислех, ама ме домързя да пиша. След като дъската е застъпена косо от кубчето нещо друго пречи и то може да е навсякъде. Някакви милиметри може да са, ама играчите като не виждат и бутат на сляпо не е лесно.

# 649
На промото Джаферович падна от високите гуми извън балите със сено, доста тежко, после пък беше изправена, ама може и да е монтаж от началото на битката.
Гледах Лефтеров при Гала, много красив, приятен и възпитан. Стратимир го е запалил за играта, от него е научил , май Мирела каза друго.

# 650
Сега успех да изгледам снощния епизод. Довечера ще бъде интересно. Според мен ще спечели Генчо. Има логика да направят Жени победител, да му вземе грошовете и да стане безсмъртна, но просто не я виждам на тази игра. Как ще катери мрежа с тези пръсти? Значи преди 2 дни не можеше да реди пъзел, защото трябва да държи частите с контузената ръка, а днес може да изкатери телесата си по телена мрежа?! Не мисля. Според мен ще падне от Генчо и то на края, на пъзела, което най-много боли. Изкушавам се да надникна в темата за спойлерите Grinning

И ако предположим, че Жени отпада, как ще изберат новия капитан? Мани и Ралица гласуват за Ралица (примерно), Фифо и Гого за Гого (примерно). И кой ще стане капитан?

# 651
Генчо ще бъде по-бързият на трасето, но при пъзела, ако е тегав с много части  или по-скоро логически, Евгения според мен може да го догони и да го бие там.  И това ще е добре дошло за нея, предвид богатството на съперника. Ако това се случи, червените ще останат без един силен мъж и силите се изравняват в племената отново.
Много се смях и на неразбираща физиономия на Мани, когато обявиха Непобедимите за победители Joy и на оплакването на Алекса относно куфара на Вики.
Чудя се дали някоя от елиминационните няма да е гонитбата, ще е доста интересна и няма да е с очакван край, както миналата година с Андрей, който бе ясно, че няма кой да го бие.

# 652
  • Мюнхен
.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 11:11 от АДРИЛЕО

# 653
  • София
Както и очаквахме, още в първите минути на епизода, темата гръмна 😁
Много силно се надявам Женя да отпадне довечера. Странно е, че ме дадоха кадър с редене на пъзел, което може да значи две неща според мен - не са стигнали до пъзел или единия е наредил пъзела преди другия да започне да го реди и съответно няма кадри и на двамата с редене.
В анкетата гласувах за Генчо, макар че самодоволната физиономия на Женя накрая ме отвращава, но се надявам да е за заблуда този кадър. Иначе Генчо, ако отстрани Жени, много силно се надявам да не отстрани Гого, защото така ще му станат два фаворита, а не един.
Сега се замислям за това, че е четвърта елиминационна капитанска - както бяха казали в началото - четвърти сезон всичко е по четири. Явно... Туко виж и финалистите са четирима.

# 654
Скрит текст:
На мен ми е мъчно, че Безстрашните не се усещат как от 6-тима взимащи двама сега са 3:2. Ако Жени отпадне, то изравняват. Нямат шанс срещу силната коалиция на Алекса просто. И не смятам, че без Жени имат какъвто и да е шанс. Алекса е силен и стратегически. Освен, ако не се обидинят около Гената, но и там ще е до време.

Знам колко ненавиждате Жени, но тя е изпуснат шанс. Силна стратегически и не толкова физически. Абсурд да победи Фифо на по-късен етап. Но Алекса да победи Фифо... тъй, че пропилян шанс. Фифо не играе правилно, Жени щеше да го пази и да праща Гого, който в един момент щеше да отпадне, защото има слаби страни, въпреки че е силен играч. Но вместо това Фифо реши да се застъпва за Гого, който е част от коалицията на Алекса при Сините. От там несигурността на Жени.

Ако Фифо искаше да "реже главата на змията" поне да го беше направил. Според мен просто няма представа какво прави и се връща към единичната игра и това е.

Жени е права, че трябваше да купи имунитет на Лефтеров чисто стратегически. 100 гроша за човек, който ти пази гърбът и е още един глас на следващ съвет на този етап от играта си заслужава много.
Така е, но Гого и Фифо не четат така играта. Единствено Алекса от мъжагите я играе както трябва, затова е и логично той да я спечели.
Изобщо не е логично той да печели.

# 655
  • софия

И ако предположим, че Жени отпада, как ще изберат новия капитан? Мани и Ралица гласуват за Ралица (примерно), Фифо и Гого за Гого (примерно). И кой ще стане капитан?
   Идва Димо и да!, хвърля ези, тура.
  По анкетата, че се отплеснах.
 Джафа ще я добутат, за Гената съм. Харесват ми неочаквани елиминационни битки при капитаните. Защото до сега всички драпаха. Сладък пост. Хем два гласа, хем може да забършеш нещо ценно. А, ако я има тази заплаха ще има повече мислене, повече "вземи го ти". Интересно ще е.
 От две силно тактични другарки чух кой се спряга за победител.  Не съм учудена,  ако е наистина така, няма и да съм силно възмутена. За сега добре си играе играта.

# 656
По анкетата:
Бедната Женя, която от няколко епизода мрънкя, че няма грошове, ще се сдобие с такива.
Ще стискам палци на Гената.
Против съм капитанските битки да са елиминационни, защото така са пореден инструмент в ръцете на продукцията за дирижиране на "играта".

# 657
На мен ми е мъчно, че Безстрашните не се усещат как от 6-тима взимащи двама сега са 3:2. Ако Жени отпадне, то изравняват. Нямат шанс срещу силната коалиция на Алекса просто. И не смятам, че без Жени имат какъвто и да е шанс. Алекса е силен и стратегически. Освен, ако не се обидинят около Гената, но и там ще е до време.

Знам колко ненавиждате Жени, но тя е изпуснат шанс. Силна стратегически и не толкова физически. Абсурд да победи Фифо на по-късен етап. Но Алекса да победи Фифо... тъй, че пропилян шанс. Фифо не играе правилно, Жени щеше да го пази и да праща Гого, който в един момент щеше да отпадне, защото има слаби страни, въпреки че е силен играч. Но вместо това Фифо реши да се застъпва за Гого, който е част от коалицията на Алекса при Сините. От там несигурността на Жени.

Ако Фифо искаше да "реже главата на змията" поне да го беше направил. Според мен просто няма представа какво прави и се връща към единичната игра и това е.

Жени е права, че трябваше да купи имунитет на Лефтеров чисто стратегически. 100 гроша за човек, който ти пази гърбът и е още един глас на следващ съвет на този етап от играта си заслужава много.
Че изобщо позволено ли е да купиш имунитет за някого другото? Аз си мислех, че иска да каже Фифо е можел да купи един глас Така щяха да са 4 на 4 в гласуването

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пак всичко е предначертано, тия червени стискат  капитанството от сума време както Зорница едната си мозъчна гънка,  и сега точно го дадоха с готовност на Генчо с най-многото грошове🤦🏻♀
И срещу кого точно ще излезе Гената, ама какво съвпадения с най-бедната от жълтите, баш Джафа ….
Никой сезон не доглеждам до края заради тия сценарии, и тук пак натам отиват нещата.
Докато не го поеме някой друг това предаване, няма да гледаме чисти игри.

# 659
Някой може ли да ми каже, че Джафка отпада довечера, моляяяяяяя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт