💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 727
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 180
Държа да направя едно лирическо отклонение и обяснение към форума, защото в следващите дни може да бъдете бомбандирани от сръбски любовни гранати 🤣. Фаворитите ми от самото начало винаги са били едни и същи - Филип, Гого и Алекса.
Въпреки че Ели даде всичко от себе си да ме накара да намразя третия🤣, не успя 🤣. В мига, в който тя излезе от предаването всичко се нареди 🤣.

Е, вярно, че и аз до последно се дърпах упорито и бягах от чара му като пандичка намазана с мед от рояк пчели 🤣, но накрая паднах в плен🤣. Някъде там, където взе да прегръща и утешава всички червени жени подред🤣.

Та, моля ви, не ме нападайте задето съм му фенка 🤣. И аз съм човек, и аз душа нося 🤣. Има вероятност в следващите дни да ви залея с негови снимки 🤣. И за това не ме мразете 🤣.
Склонна съм на диалог 🤣, стига да не ме кълнете, че съм със сини очи и бързо урочасвам 🤣.

# 181
Алия и моите са тези, ама Гогчо ми е Номер 1. Няма друг като него. 😍
Иначе в Алекса ми харесва това, че си държи на Пандичката и е огън като поведение. Хич няма да е скучно в неговата компания. Като шутче ми е. 😁
А Фифчо - с него едно и също образование и една и съща професия имаме и въпреки, че е супер ателет, не може в моите очи да измести Гогито ми от първото място. 😁😍

# 182
Алия обявявам ти война тогава , започвам да събирам в отговор снимки на Джеферович .Премисли преди да залеем цялата тема , ще дадем много невинни жертви  Моите са зелени и не ги ловят магии Joy

# 183
  • софия
Мойте са сивкави и съм недоскив.  Лейте се на воля.   🤣🤣🤣
  По тема с Алекса, който наистина не ме дразни, по скоро ми е забавен и много се смея. Нали го сравнявахте с декоративните петлета.
  Имам си такива на вилата, но най-първото собственоръчно съм го люпила, гледала, дундуркала,  буквално ми се качваше на главата. Един ден излизам вън и го виждам качено на една ограда. И се напъва и издава едни странни звуци, все едно някой го е стиснал за врата и туй са му последните мигове, мислих ,че умира. А то милото се напъвало да кугурига, учило се. Сега е вече голям мини петел , но все се бута да се бие с големите, пробва се на всяка кокошка, даже и на някоя и друга гъска, за него размерът няма значение . Това, че с едно перване на крило го пращат в другия край на двора също не му е проблем. И продължава да дрънчи на счупено,  когато си мисли, че кукурига, много е горд от себе си. Та приликите с действителни лица и събития изобщо не са случайни. 🤣

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:33 от СлаБе

# 184
От моите фаворити - Жорко и Фейгин-остана Жорко. Ако и той падне в боя , което е твърде вероятно Worried , минавам на Филип Hands Thumbsup . Друго вече би било прекален компромис Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
От моите фаворити - Жорко и Фейгин-остана Жорко...
Дай да те почерпя тогава (Жорето е и мой любимец от началото):

# 186
Дяволо, много хубави отговори на Фифо. Абе личи си, че не е просто някоя фитнес батка, има много и на горния етаж.
Дори отговаря донякъде на въпроса, който исках да му задам, когато стане време (А именно - лека провокация към него, тъй като беше заклеймен като женомразец - кои за него са силните участници жени в Игрите за четирите сезона, силни или като игра, или като социални умения, няма значение).

Неделчо с топ клип, много готино ги е изобразил всички, присъединявам се към критиката за липса на плочки при Фифо Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:48 от Donna Paulsen

# 187
Забелязвате ли лек намек от Фифо, че едва ли не някой разбира за скритото му лично предимство и го губи или просто ме гони параноята?

# 188
Моите фаворити Гого и Мишето. Ако Гого отпадне прехвърлям на Фифо и Жорето.😁 Ама и всички те да отпаднат ще гледам за да видя кой ще отстрани Джаф, че ще имам да го черпя.😁

# 189
Ами страх ме е от вас, затова предваритално ви се обяснявам 🤣. Вече бях на врачка за чистене на любовна телевизионна магия 🤣, на йога, на медитация. Не искам сега да ходя и да ми леят куршум 🤣. Много се охарчих 🤣. А файда - никаква 🤣. Е, почти де - Гого и Фифо вече не ме омагьосват 🤣, имам щит - огърлица от леща, зъби на делфин, рога на крава и козина от панда🤣. Но със сръбските магии е по-трудно, че нашите баячки не са ги разучили още 🤣.

# 190
Забелязвате ли лек намек от Фифо, че едва ли не някой разбира за скритото му лично предимство и го губи или просто ме гони параноята?
Според мен е параноята.

# 191
Моите фаворити Гого и Мишето. Ако Гого отпадне прехвърлям на Фифо и Жорето.😁 Ама и всички те да отпаднат ще гледам за да видя кой ще отстрани Джаф, че ще имам да го черпя.😁
Жени ще я отстрани Продукцията под една или друга форма, според мен в началото на финалната седмица или непосредствено преди нея.

# 192
Жени ще я отстрани Продукцията под една или друга форма, според мен в началото на финалната седмица или непосредствено преди нея.
От твоята уста в Божиите уши.😁 Амаааа Продукция не черпя, те трябва да почерпят ,че заради тях я гледам цял сезон.😁

# 193
Не мога да се сърсредоточя днес цял ден от много работа. На няколко пъти ми минава промото покрай слуха - имам чувството, че заради световното по футбол ще "отфутболят" маса хора наведнъж днес. Отсега мислете как ще им наваксаме с анализа. За съжаление май покрай сухото ще изтори и суровото.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 18:15 от victoria vassileva

# 194
  • София
Относно спортистите в ИВ и реално имат ли предимство и колко пред останалите участници? 😊

Под спортисти визирам активни или бивши професионални спортисти. А не просто трениращи. Не се броят аматьорските състезания и екстремните спортове практикувани за личен кеф и т.н.
В това число има топ атлети, които са на много високо ниво, но не са били професионални спортисти и това не ги прави по-слаби или добри и т.н. Много зависи от нивото на самия участник, от моментна форма, шанс, нивото на противника, самата игра и какви са компонентите в нея (това е водещо според мен). И така да направя едно обобщение. Карам на спомени, ако някъде греша поправете ме и допълвайте, защото някои неще не помня.

Сезон 1:
Георги Иванов - състезател по MMA
Март - бивш професионален плувец
Роберта - състезател по Силов трибой
Пламен - бивш футболист, вратар. Активен пожарникар
Стоян - бивш футболист

Ами това са. Юлиян и Веско са брутални, но те не са били спортисти да ходят по състезания, поправете ме ама това е положението. Юли плува, бяга, вдига, бойни спортове, баскетбол, ама не и на състезателно ниво. Просто е талантлив и издръжлив, мачка си, има всичко. Веско е брутален фитнесджия, също плува много и кара колело ама не е бил спортист. Добрин за мен продължава да е най-силния участник минал през ИВ като естествена, натурална сила. Но не е спортист също. Неговите акробатики и паркури не ги броя за спорт в този смисъл на думата.

Спортистите не постигнаха нещо кой знае колко запомнящо се...
1-0 за ''обикновените хорица''

Сезон 2:

Тодор - топ състезател по Жиу Жицу ; национал ; медалист
Вайс - MMA състезател
Любо - бивш хандбалист
Пламен - национал по Фехтовка
Чудомир - бивш футболист

Ивайло, който усети режисираното предаване и си би шута в дуел с Джери не го причислявам към групичката на спортистите, защото е бивш плувец, баскетболист и волейболист ама не на професионално ниво.
Лазаринов от 10 г. тренираше тенис + екстремни спортове.
Боби е професионален състезател по културизъм, но за мен това не е точно спорт и за това не го слагам при спортистите. Иначе Боби за заниманията си имаше доста добра обща подготовка. Добър на баланс, много ловък и мислещ играч. И ми беше фаворитът на финала, но там не ми се коментира просто...
Сюзън - танцьорка и фитнес инструктор
Ваня - каскадьорка
Йоанна - синхронно плуване, фехтовка, акробатика - но не професионално
Катя - Йога, браааааттт

Много по-добро представяне на спортистите, но без финал за тях.
Тошко загуби преди финалната права, а на нея загуби Вайс.
Пламен изчезна безследно, явно натоварен в багажника от Тошко и откаран в някоя планина...

2-0 за обикновените...

Сезон 3:

Георги Братоев - бивш национал по Волейбол ; олимпиец ; медалист от Европейско и т.н. и т.н. ВИП звезда.
Стоян - бивш национал по Ръгби
Александър - бивш футболист
Милена - бивша лекоатлетка
Елизабет - бивша гимнастичка
Красима - бивша гимнастичка и щангистка
Симеон - активен професионален борец
Андрей - бивш ски бегач и участник на олимпийски игри ; професионален ултра маратонец

Тук имаме първия активен спортист в лицето на бореца Симеон.
Андрей не го броя за активен спортист. Спира заради игрите и после не продължава.

Тук вече нивото рязко скача.
Имаме много отлично подготвени участници, но не мога и няма как да ги сложа в листата на спортистите
Морунов е спортувал какво ли не + активен пожарникар и ски инструктор
Рабухчев - културист
Борис - кросфитър, но за за мен кросфита е нов спорт така да се каже и не съм сигурен, че може и трябва да се причислява към истинските спортове, въпреки че си има федерации и състезания и е едно от най-модерните неща в момента, защото е универсално. Колебая се за Бобката... 50 на 50
Стратимир - това неговото също не е точно спорт. Отлично подготвен ама не е спортист в чистия смисъл на думата
Паулина - плуване ама не на състезателно ниво
Кремена - бикини фитнес и т.н. щуротии
Калоян - фитнес и калистеника ама не знам да е ходил по състезания на второто. За мен скритата лимонка на сезона, но не си разкри потенциала по една или друга причина.
Мартин - професионалния войник е точно това, войник. Отлична издръжливост и сила, но не е спортист. Макар да бе тренирал ако не се лъжа футбол и баскетбол.

Тук вече спортистите отвръщат на удара. Двама от финалистите са спортисти, като спортист печели.
2-1 за простолюдието!

Сезон 4

Тук общото ниво скача още нагоре...
Така, какво имаме:

Елица - бивш световен шампион по борба и олимпийски бронзов медалист, както и европейски вицешампион - това е перлата в короната за всичките сезони! Но тя се отказва от борбата след контузия, т.е. не е активна вече.
Алекса - активен борец, 7 пъти подред шампион на Сърбия.
Фейгин - неколкократен шампион на България по фигурно пързаляне ; участник на зимни олимпийски игри ; световно и европейско първенство. Активен спортист!
Георги - активен плувец ; шампионски титли и медали в спорта си
Филип - бивш професионален плувец ; сега шампион по кросфит
Гого - световен шампион по Калистеника и едва втория българин след Йордан Йовчев участник на Нинджа Уориър (едни от най-трудните състезания изобщо в света)
Генчо - бивш професионален състезател по кану-каяк (каякар)
Аспарух - шампиона на всички шампиони - вече загубих бройката на медалите и титлите... Все пак да отбележим: европейски шампион по канадска борба. Републикански шампион по Кик бокс.
Виктория - активен волейболист. 6 пъти шампион на България. В момента е в пауза.
Цецо - бивш волейболист с добри успехи също
Зорница - активна професионална състезателка по Модерен петобой
Джаферович - бивш професионален плувец
Елина - бивш състезател по Силов трибой, сега кросфит. Слагам я заради силовия трибой.
Гайтанов - републикански шампион по Бокс за младежи

Извън спортистите имаме:
Ралица - професионален състезател по бикини фитнес (аз казах за мен фитнеса не е точно спорт, да ме прощават) ; ако не се лъжа шампион на България
Михаела - парашутист и най-екстремния състезател във всички сезони
Звезделина - тренирала е спортна гимнастика и акробатика
Мани - шампион по бикини фитнес ама не на България като Рали, а на Великобритания
Чакалов – тренирал и той много неща ; треньор по физическо, като Юлиян
Валери - бивш гимнастик, но не и професионално. Тренирал е какво ли не, бивш спасител и т.н. Топ атлет, макар и без да е бил профи.

Ами този сезон почти сигурно резултата ще бъде изравнен и ще имаме 2-2, освен ако Ралица или Мани не ни изненадат... 😂

Имаме четирима олимпийци:
Андрей / Фейгин / Елица / Братоев

Имаме двама световни шампиони:
Елица и Гого

Имаме европейски шампион:
Аспарух

И имаме неколкократни републикански шампиони, както и национали.
Общо взето спортистите започнаха плахо, но лека-полека не оставят шанс на останалите играчи...

Обърнете внимание обаче под думичката активен. Твърде малко са, което е обяснимо. Нямат време заради лагери и тренировки, както и рискът от контузии. Алекса влиза със статут на активен борец, но според мен след сезона независимо дали ще го спечели или не ще спре с борбата и ще стане треньор.
Георги също. Мисля, че дотук бе с плуването. И той самия ако не се лъжа го каза, макар че все още тренира и не се води отказал се...

Ами това е. Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 18:42 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт