💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 135 024
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Митко пусна първата си песен и клип към нея. Всички момчета са вътре и са му ударили по едно рамо. Заповядайте, още пари.
Vote
Sub
Comment

# 211
  • София
СлаБе, благодаря за песента. Вярно, че при Чакала каза, че ще пуска песен, но вчера още я нямаше. На мен лично ми харесва доста. Браво на момчето.

# 212
  • софия
Уважавам труда на артиста. Музика, текст, аранжимент, всичко е негово дело. За това, палец горе и му пожелавам повече гледания и да се чува отвсякъде това парче. Радвам се, че се е престрашил.

# 213

Митко пусна първата си песен и клип към нея. Всички момчета са вътре и са му ударили по едно рамо. Заповядайте, още пари.
Ееее клипчето е " убиец ".😁 Всички симпатяги на едно място.😁 Браво на Лефтефчето. 👏👏👏

# 214

Олеелеее. ЖДБ. Потекоха ми лигите. Сърце нямат тея момчета бе. Аз като млада мама... Еххх Flushed Heart Eyes
Чакалче, знам, че четеш... Сърце нямате ли бе... Сърцебиене получих. 😁

Скрит текст:

Vote
Sub
Comment

Браво, Лефтеров. Супер парче. Пожелавам ти много успехи! 💗И на момчетата за подкрепата. Ей тези хора си остава истински приятели след формата, за разлика от хитрите жени! ГОЛЯМО БРАВО!!! 💗💗💗

# 215
Хубава песен от Митко.В крайна сметка спечели много повече след това измислено предаване .И това са ПРИЯТЕЛИ!!! Евала на момчетата .

# 216
Лефтеров стои много добре като артист в клипа си. Пожелавам му успех, песента е супер.

# 217
Днес ще отпадат ли или пакстандартно битка за резиденция?

# 218
Страхотна песен! Много ми хареса.

И като ще плакнем око:

# 219
  • София
Браво на Лефтеров!
Супер е парчето, а след него ми става още по-ясно какво е преживявал в игрите.
Забележете - няма нито една жена в целия клип. Wink

# 220

И как да ти хареса някой, като дон Алекса липсва?

# 221
Страхотна песен! Много ми хареса.

И като ще плакнем око:

Мирелчето ли виждат очите ми ?

# 222
Да, ама това е преди седмици ..

# 223

И как да ти хареса някой, като дон Алекса липсва?
И по- добре, макар че всички знаем че е най- красивият, с най- хубавото тяло и най- магнетичният и щеше да ги засенчи останалите момци🤣
На мен ми липсва Георги в тази група…

# 224
Да, ама това е преди седмици ..
Пак странно, че се е набутала пак при мъжете Simple Smile
Други жени тук някак си не виждам Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт