💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 135 018
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 225
Хубава песен, ритмична! Слушам друг тип музика, но ми харесва. Като ми домъчнее да младежите ще си я пускам.

# 226
Ще съм Гринч,но тази песен хич не ми харесва.И го казвам като човек, който слуша такава музика.Бийта и продукцията са ок, но момчето определено не може да пее, но не е успял да нарави autotune-a в ефект като Боро, ТРФ-то и прочие. И клипа е никакъв, макар и пълен с любимци.

От всичко само ми стана отново жал за Филип и ужасните слънчеви петна, които има от игрите.

# 227
Ей, браво на Лефтеров! Много добре му се е получило! Браво, браво!

Приятно изненадана съм от текста.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 19:28 от novak2022

# 228
Пак странно, че се е набутала пак при мъжете Simple Smile
Други жени тук някак си не виждам Stuck Out Tongue Winking Eye
Еми някой все пак ги е снимал .. Е, може и мъж да е, ама и Мирела може да е единствената "популярна" или от игрите, и затова да е само тя. Ако е имало и друга/и може да не са искали да се снимат.

# 229
  • софия
Днес ще отпадат ли или пакстандартно битка за резиденция?
Би трябвало да е само териториална, но вече всичко очаквам.

# 230
  • София
На мен ми хареса парчето и клипа, ама много много от музика не разбирам. 😀
Пожелавам успех на Митко в новото поприще!

Сами е налазил и Фифо и скоро ще пусне бруталната им тренировка с тежести. Сами вика: ''Едвам завърших последното си упражнение, а Фифо вика, сега ли започваме'' Или нещо подобно беше, хаха.
Дали пък скоро не ни чака и четиримата да се съберат в едно топ горещо видео? Сами като домакин и участник + Гого, Алекса и Фифо.

# 231
Промото за днешния епизод, в което Гого говори на Мани за Троянски кон, направо кърти! Декорът в стаята - текстил на цветя...
Не знам, как ще ѝ даде сърце на Мани да Му откаже Simple Smile  
Еми ще го гледам...

# 232
Промото за днешния епизод, в което Гого говори на Мани за Троянски кон, направо кърти! Декорът в стаята - текстил на цветя...
Еми ще го гледам...
Може и да приеме, ама трябва да изгонят камерите.

# 233
  • Sunshine state

А Пламен от втори сезон наистина много мистично е изчезнал. Цяла нощ са го търсили. Открили само торбичката от микрофона, а самия микрофон си го е бил взел в себе си. В крайна сметка го намерили във... Варна. 😳 Въобразил си е, че му слагат нещо във водата, за да говори разни неща. 😂😂😂 Направо не мога да повярвам, че не си слушал Надкаст-а с... Ваня. 🤪🙃❤️
Много странен беше тоя Пламен, аз го помня. Според мен момчето не беше наред с главата.

# 234
Еми ще го гледам...

Еми... не знам какво имате предвид, но реално тя трябва да избере между Гого и Джаферович. А не е глупава въобще, нито се подценява. Смятам, че Гого има шансове.

# 235

И как да ти хареса някой, като дон Алекса липсва?
И по- добре, макар че всички знаем че е най- красивият, с най- хубавото тяло и най- магнетичният и щеше да ги засенчи останалите момци🤣
На мен ми липсва Георги в тази група…
Ей, изядохте ме 🤣 Човек да не си излее душичката пред вас 🤣

# 236
Скрит текст:

Еми ще го гледам...

Точно същото си мислех. Много гореща сцена. Направо са огън... Тея пусти камери бе.... 😁😁😁😁

# 237
  • софия
Забелязвате ли лек намек от Фифо, че едва ли не някой разбира за скритото му лично предимство и го губи или просто ме гони параноята?
В отговорите на Фифо не, но помня един лайф в който говореха по темата и не намекнаха,  а направо си натвърдиха,  че са му ровили в раницата.

# 238
Скрит текст:

Еми ще го гледам...

Точно същото си мислех. Много гореща сцена. Направо са огън... Тея пусти камери бе.... 😁😁😁😁
Абе цял месец го гледам Гого как я гони тази Мани...кой кво прави той до нея. Пък сега й е и набрал, мрази я видиш ли един вид...Ама я презира та две не вижда...

# 239
Скрит текст:
Мойте са сивкави и съм недоскив.  Лейте се на воля.   🤣🤣🤣
  По тема с Алекса, който наистина не ме дразни, по скоро ми е забавен и много се смея. Нали го сравнявахте с декоративните петлета.
  Имам си такива на вилата, но най-първото собственоръчно съм го люпила, гледала, дундуркала,  буквално ми се качваше на главата. Един ден излизам вън и го виждам качено на една ограда. И се напъва и издава едни странни звуци, все едно някой го е стиснал за врата и туй са му последните мигове, мислих ,че умира. А то милото се напъвало да кугурига, учило се. Сега е вече голям мини петел , но все се бута да се бие с големите, пробва се на всяка кокошка, даже и на някоя и друга гъска, за него размерът няма значение . Това, че с едно перване на крило го пращат в другия край на двора също не му е проблем. И продължава да дрънчи на счупено,  когато си мисли, че кукурига, много е горд от себе си. Та приликите с действителни лица и събития изобщо не са случайни. 🤣
Падам 🤣🤣🤣 Ама ти е любимото петле, нали 🤣 Важното е, че е смело и скача на всички 🤣 Борец 🤣

Общи условия

Активация на акаунт