💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 135 023
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:

Скрит текст:

Промото за днешния епизод, в което Гого говори на Мани за Троянски кон, направо кърти! Декорът в стаята - текстил на цветя...
Не знам, как ще ѝ даде сърце на Мани да Му откаже Simple Smile  
Еми ще го гледам...

Може и да приеме, ама трябва да изгонят камерите.
Точно същото си мислех. Много гореща сцена. Направо са огън... Тея пусти камери бе.... 😁😁😁😁

Абе цял месец го гледам Гого как я гони тази Мани...кой кво прави той до нея. Пък сега й е и набрал, мрази я видиш ли един вид...Ама я презира та две не вижда...

Да бе. И в спалнята и се навира и гласът му един... Как да кажа, плътен, дрезгав... И Мани как го гледа.. Еееее. Чудо ще е.
Гого е риби. Мразят предателствата, ама огънят се засилва. Ще гледаме сцената... Не остана. 😉😁🤣

# 241
Скрит текст:

Скрит текст:

Промото за днешния епизод, в което Гого говори на Мани за Троянски кон, направо кърти! Декорът в стаята - текстил на цветя...
Еми ще го гледам...

Точно същото си мислех. Много гореща сцена. Направо са огън... Тея пусти камери бе.... 😁😁😁😁

Абе цял месец го гледам Гого как я гони тази Мани...кой кво прави той до нея. Пък сега й е и набрал, мрази я видиш ли един вид...Ама я презира та две не вижда...

Да бе. И в спалнята и се навира и гласът му един... Как да кажа, плътен, дрезгав... И Мани как го гледа.. Еееее. Чудо ще е.
Гого е риби. Мразят предателствата, ама огънят се засилва. Ще гледаме сцената... Не остана. 😉😁🤣
Между тях има страст колкото между Жени и Касим 🤣 Къде ги виждате тези неща 🤣🤣🤣

# 242
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Еми ще го гледам...

Алия стени се бе жена. Очаквах от теб повече. 😉🤣 Какво е туй сравнение между Жени и Касим... И къде пък намеси Касимчо в Картинката? 🤣🤣🤣🤣

# 243
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Еми ще го гледам...

Алия стени се бе жена. Очаквах от теб повече. 😉🤣 Какво е туй сравнение между Жени и Касим... И къде пък намеси Касимчо в Картинката? 🤣🤣🤣🤣
Нали имаха бой на тепиха 🤣 Беше много секси 🤣

# 244
  • софия
Ох, Еми, ще ме прощаваш, ама Гогича и плътен, дрезгав глас....кхъ.🤣
  Аз го виждам по-скоро така: снимачният екип се изсипал рано, рано, да вършат работа и да си бягат. Изритват Гогата набързо от кревата да ходи да прави стратегии, ама да вкара повече плам. Гогата две не види, Мани още по малко. Аз ставам истинска зла, ако някой се опита да говори с мен преди първото кафе, но Гогата според мен не пие подобни субстанции, та злото пак не му се е получило. Но го виждам, че е имал желание, просто е нямал възможност.

# 245
Преобладаващото мнение е,че Лефтеров е добър,мил,възпитан и уважителен мъж ( поне това показва,не знам дали наистина и такъв или си е наложил да бъде мълчалив и наблюдаващ с цел да си предпази имиджа) и как така се е натресъл точно на Мирела? Те нямат абсолютно нищо общо,нито като мислене,нито като темперамент, оставям настрана факторът женската красота на мацката,ама и това е до време.
Беше се писало,че той първи е прекратил връзката,после пак искал да са заедно,а сега се жалва,че тя казала това и онова и ,Боже опази, харесала си друг.
Ами пич,ти къде бля преди това? Тя да не е такава от миналия месец? То си е до човек - или ти и достатъчен един човек или обожанието на масата е това,което те храни.
Да не забравяме,че има и още един намесен,ама Валери някакси покри нещата,а за мен той е еднакво виновен с Мирела - тупа Митака по гърба,а после тупа нея по гъза.
Та,мисълта ми беше - Лефтеров напълно съзнава каква е Мирела и че винаги ще иска някой по-по и предвид вниманието, което й се обръща едва ли ще иска да се лиши от него и въпреки това е искал да се съберат. Да си каже право,че я обича и да се приключва,какво мотолеви там глупости,че нямал против да е с друг,че даже щял да се радва за тях двамата, тинтири-минтири.

П.С. Има нещо малко социопатско в излъчването му,аз на толкова спокойни хора вяра нямам.

# 246
Скрит текст:

Аз го виждам по-скоро така: снимачният екип се изсипал рано, рано, да вършат работа и да си бягат. Изритват Гогата набързо от кревата да ходи да прави стратегии, ама да вкара повече плам. Гогата две не види, Мани още по малко. Аз ставам истинска зла, ако някой се опита да говори с мен преди първото кафе, но Гогата според мен не пие подобни субстанции, та злото пак не му се е получило. Но го виждам, че е имал желание, просто е нямал възможност.

СлаБе 🤣🤣🤣🤣Аз намирам гласът му за много, много секси. И верно ми се стори дрезгав. 😁
Ще ме умориш HugKissing Heart
На Жорката гласът също ми е секси.

# 247
С тази песен само на мен ли ми се струва, че той удря шамар не само на Мирела, но и на останалите жени във формАта, а и на продукцията?

Браво, Митаче - на мен много ми хареса, и момчетата - всеки с нещото, в което е силен.
Бъркам ли се, или по едно време ми се мерна Генчо?

От толкоз плочки в този клип - има достатъчно за цяла баня да направи човек!!! Satisfied
Много тестостерон, много красота - събрани в един клип.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 20:29 от Tahiti

# 248
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

СлаБе 🤣🤣🤣🤣Аз намирам гласът му за много, много секси. И верно ми се стори дрезгав. 😁
Ще ме умориш HugKissing Heart
На Жорката гласът също ми е секси.
аууууу ... гадост е.

# 249
  • София
Да, има го Генчо, както и Гайтанов най-отзад, височкия младеж, както и Чакалов.
По-главни роли има за Гого, Фифо и Валери + едно появяване на Тими.

# 250
  • софия
Касимката също е във финалните сцени. Раздават се всички за приятел.

# 251
Да, има го Генчо, както и Гайтанов най-отзад, височкия младеж, както и Чакалов.
По-главни роли има за Гого, Фифо и Валери + едно появяване на Тими.

@ Diavolo, благодаря за поредната прекрасно подредена тема на вас двамата с Бен.
Как имате сили да изчетете всичко, да го организирате и поддържате в този изряден вид - нямам идея.

Чакалчето  най-отпред го видях, но Гайтанов и Тими съм ги пропуснала. И Касимката също.
Само на Алия Гъзинката липсва. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 12:59 от Tahiti

# 252
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много приятна песничка на Лефтеров, желая му успех! Явно доста е набрал на Мирела и сие. Много мило ми стана как е събрал повечето момчета, хубав клип се е получил. Само Жорката липсва.

# 253
Скрит текст:
А Пламен от втори сезон наистина много мистично е изчезнал. Цяла нощ са го търсили. Открили само торбичката от микрофона, а самия микрофон си го е бил взел в себе си. В крайна сметка го намерили във... Варна. 😳 Въобразил си е, че му слагат нещо във водата, за да говори разни неща. 😂😂😂 Направо не мога да повярвам, че не си слушал Надкаст-а с... Ваня. 🤪🙃❤️

Леле, този като го видях и първата ми мисъл беше, че прилича на психопат, чисто инстинктивно всички червени светлини ми светнаха. Явно правилно съм се ориентирала. Благодаря, че сподели, почти не пускам подкастите и предимно от вас се информирам.

В отговорите на Фифо не, но помня един лайф в който говореха по темата и не намекнаха,  а направо си натвърдиха,  че са му ровили в раницата.

Ако наистина някой го направи това нещо .... едно е саботаж, едно е гадна игра, но това минава всякакви лични граници. Не хейт, а публичен линч очаквам.

Какво е туй сравнение между Жени и Касим... И къде пък намеси Касимчо в Картинката? 🤣🤣🤣🤣
Нали имаха бой на тепиха 🤣 Беше много секси 🤣

Scream Aaliah13, ти се побъркА, бре. Trollface

Reina, там е Жорката, на финалните кадри се вижда с бяла тениска.

# 254

И един Генчо в най-добрата си форма:

Гената си е мачо, за мен е с най-мъжко излъчване от всички останали.
    Освен това е чаровен,сладкодумен,с чувство за самоирония и не се плаши да си каже къде какво му куца.
    Не ме кефи тематиката на татусите му(като цяло съм с отрицателно мнение за точно този патриотски тип, изкуствено ми идва) , но ще ги прежаля,има достатъчно други места, накъде да гледам 😆

Общи условия

Активация на акаунт