💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 852
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 510
Обзор на епизода:
Алекса и Виктория преценяват кой би бил капитан на жълтите и решават, че Алекса вече твърде много пъти е бил капитан. По-добре да пратят Гената на директна елиминация.
Гого се опитва да вербува Мани, но тя предпочита да остане в змийското гнездо. Джаферович е капитан за 4ти път. Всички се подготвят психически, че тя може внезапно да се разболее. Фифо я предупреждава ако все пак отиде и отпадне да не обвинява мъжете, че са мишки, понеже сама си го е избрала. Джаферович е възмутена, но все пак първото което казва на арената е, че разбира Генчо, защото и нея са я избрали за капитан с надеждата да отпадне.
Ралица специално пита племената кои са капитани, за да не стане като с Мирела. После навира в лицата на всички постиженията на Гого и го пита не се ли притеснява, че като е толкова добър, всеки ще го номинира.
Червените печелят битка с особен носталгичен привкус, защото хвалбите по адрес на Генчо стават рязко твърде много. Той е най-успешният капитан на непобедимите. Двамата с Алекса се озовават в братска прегръдка на пясъка като за финал.
Промо на следващия епизод: Генчо се сбогува с племето. Предстои директна елиминация. На финала на битката Джаферович е весела, а Генчо - тъжен. Едва ли у зрителите остава съмнение кой е победителя.
Джаферович се радва, че ще иде при децата най-сетне , а Генчо съжалява, че не е бил в един отбор с Джафа и не я е познал... кат човек! Много се размечтах май....

# 511
  • София
Жени уж нямаше да прави така, ама Генчо като каза, че било по-скоро номинация, а не избор на капитан и веднага да каже и тя. Да бе, насила те пратиха теб...
Не мога вече с нея, честно, само като я покажат (всъщност няма нужда дори да я показват, тя се чува) и искам да спра телевизора и да си сипя едно пиене

# 512
Имам усещането, че повече хора са отпаднали като капитани, отколкото на елиминации….Може би се оказва по- лошо да си капитан, отколкото номиниран. И разбира се, от обзора на капитанските битки назад, единствената БЕЗ директна елиминация, беше тази на най- комплексния и най- благородния, и най- умния, и най- красивия- знаете кой.
Горкият Гена- капитан, някак се усеща и той самият че е обречен…
Не харесвам Алекса , но това не е вярно. Той ходи на две капитански елиминации и отстрани Мирела и Валери.

# 513
Дали в Библията на победителя пише как се отстраняват протежетата на продукцията? Това ще е единственият шанс на Генчо да отстрани Евгения.

# 514
Чудя се, само аз ли харесвам Джеферович!
Какво точно й харесваш, наистина се чудя? Не е заяждане.

Ако не е проблем ще отговоря аз, не от името на Нели, но от моята позиция.

Жени за мен е добре подготвена, влязла съзнателно в тази игра, знаейки какво прави. Не виждам никакви нелогични или неоправдани ходове от нейна страна, ако не броя Михаела, но в цялостта си се адаптира към всички ситуации и е почти на финал без номинации, без опастност за нея досега. Прави грешки социално, импулсивна е, понякога дори груба, което не оправдавам и често съм я критикувала, но и в много ситуации това, което казва е вярно, но понеже е тя се възприема негативно. Не мога да виня нея затова, че хората около нея абсолютно отказват на играят по-разумния начин и не я отстреляха при множеството шансове, които имаха. Слабостта на другите не е нейна вина, както и това, че я използва.

# 515
  • София
Жени си чупи наместените пръсти, Гената печели служебно и е нещастен, защото искаше да е капитанска с яка битка.

# 516
  • Варна
Спасявала  е няколко пъти племето с ум, а не с мусколи на игрите.
 Играта й с четирите момичета харесвам. Впрочем и четирите са ми симпатични много - тя, Михаела, Мирела и Ралица.
Харесвам я още от сървайвар.
Ако беше мъж, надали този целия хейт щеше да се излива върху нея.

Чудя се, само аз ли харесвам Джеферович!
Какво точно й харесваш, наистина се чудя? Не е заяждане.

# 517
Ето го и моето непопулярно мнение. Генчо ще победи утре. Стискам му палци.
Това няма как да се случи.
ПРОДУКЦИЯТА няма да допусне Джаферович да отпадне сега. Даже ще стане голям герой, че е отстранила един силен участник, и то МЪЖ, още повече, че тя е контузена.
Абе, Джаферович ще бъде звездата...

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 23:14 от monii

# 518
Много ме натоварва Джеферович, арогантна е, налага се, не оставя отсрещния да се изкаже. Много мразя това в агресивните хора, да не дават думата на противника и интелигентните хора не тръгват да се надвикват с такива и винаги губят спора. Фифо не можа едно изречение да каже, тя не се интересува от чуждото мнение, по презумция се смята за последна инстанция. С какво високомерие им наби канчетата, че само тя знае да играе играта и без нея далеч няма да стигнат. Нищо хубаво не виждам аз в тая лукава, ехидна и злобна жена, в случая, че има дар слово и е манипулативна не ме грее. Ще бъда радостна когато я отстранят, справедливостта ще възтържествува за момент.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 23:18 от araselia

# 519
Имам усещането, че повече хора са отпаднали като капитани, отколкото на елиминации….Може би се оказва по- лошо да си капитан, отколкото номиниран. И разбира се, от обзора на капитанските битки назад, единствената БЕЗ директна елиминация, беше тази на най- комплексния и най- благородния, и най- умния, и най- красивия- знаете кой.
Горкият Гена- капитан, някак се усеща и той самият че е обречен…
Не харесвам Алекса , но това не е вярно. Той ходи на две капитански елиминации и отстрани Мирела и Валери.
Имам предвид тази изненадващата-  с Филип.  Другите две са силно съмнителни- странната загуба на Валери и хоп, чак тогава се каза че е директна елиминация. А с Мирела- първо криха и лъгаха кой е капитан, разбира се, Ралица/ омекотител/ забрави да попита както днес, после странното преиграване… много станаха съмнителните неща. Единствената реална игра, Героят загуби, но тя пък странно не беше на “живот и смърт”

# 520
  • София
Георги и Генчо са на лайф в инстаграм.

# 521
  • Варна
Утре ще гледаме, че тази книга, дето Генчо сега ще чете, Джаферович я е писала заедно с продукцията.

# 522
Георги и Генчо са на лайф в инстаграм.
Моля да разкажете интересните моменти!

# 523
  • София
Утре ще гледаме, че тази книга, дето Генчо сега ще чете, Джаферович я е писала заедно с продукцията.

Сигурно вътре има велики изказвания като "нЕма твое, нЕма мое - всичко е Берое".

# 524
  • Буркина Фасо
Джафка от кога  играе "по болест" с пръстите ? май 1 месец се влачи така.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт