💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 849
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 525
Мен Жени не ме дразни ама хич 🤣 (ей ся вече ме смазахте 🤣).
Преди да стреляте да кажа 🤣 - тя направи сезона интересен и коментиран. Иначе щеше да е спортно предаване без екшън, заплахи, гипсирани ръце, инжекции с витамин Ц, психоатаки, надигане на цялата феминистка вълна, кълнежи, магии, проклятия, райски газ и както видяхме от промото за утре - отрова в манджата вместо оцет 🤣

# 526
Скрит текст:
Имам усещането, че повече хора са отпаднали като капитани, отколкото на елиминации….Може би се оказва по- лошо да си капитан, отколкото номиниран. И разбира се, от обзора на капитанските битки назад, единствената БЕЗ директна елиминация, беше тази на най- комплексния и най- благородния, и най- умния, и най- красивия- знаете кой.
Горкият Гена- капитан, някак се усеща и той самият че е обречен…
Не харесвам Алекса , но това не е вярно. Той ходи на две капитански елиминации и отстрани Мирела и Валери.
Имам предвид тази изненафващата-  с Филип.  Другите две са силно съмнителни- странната загуба на Валери и хоп, чак тогава се каза че е директна елиминация. А с Мирела- първо криха и лъгаха кой е капитан, разбира се, Ралица/ омекотител/ забрави да попита както днес, после странното преиграване… много станаха съмнителните неща. Единствената реална игра, Героят загуби, но ря пък странно ме беше на “живот и смърт”
Ако тази капитанска беше елиминационна ,щеше да е адски тъпо, защото там Фифо и Алекса не участваха сами. И победата или загубата зависеше и от друг играч. Незнам дали Валери е паднал нарочно или не. И дали Мирела се е чувствала излъгана , това не е проблем на червени. Алекса пак щеше да е на капитанска елиминационна независимо кой беше на мястото на Мирела. Фактът е такъв Алекса е бил на две капитански елиминационни , друг играч няма който е бил.

# 527
  • София
Преди да стреляте да кажа 🤣 - тя направи сезона интересен и коментиран. Иначе щеше да е спортно предаване без екшън, заплахи, гипсирани ръце, инжекции с витамин Ц, психоатаки, надигане на цялата феминистка вълна, кълнежи, магии, проклятия, райски газ и както видяхме от промото за утре - отрова в манджата вместо оцет 🤣

Нищо интересно няма в това да знаеш и как ще се развие капитанската битка преди да са я излъчили, и то без да влизаш в темата за спойлери.
Феминистките вълни и заплахите просто са автогол за продукцията, защото на никого не му се гледат такива напрягащи неща вечерно време и тези неща винаги водят до сваляне на продукцията поради "мижав интерес"

# 528
Колкото е тъпо, че Валери едва дочака да си наредят пъзелите и Мариела го отвя на тарсето?

# 529
  • SF
Влизам аз да си задам двата въпроса.
Защо Генчо трябваше да реди куба, при  положение, че в отбора имаше хора, които знаеха как се реди?
Втори въпрос.
Не се ли прекалява с директни елиминации на капитанска битка? Това е сезонът с най-много елиминационни капитански битки.

# 530

Нищо интересно няма в това да знаеш и как ще се развие капитанската битка преди да са я излъчили, и то без да влизаш в темата за спойлери.
Феминистките вълни и заплахите просто са автогол за продукцията, защото на никого не му се гледат такива напрягащи неща вечерно време и тези неща винаги водят до сваляне на продукцията поради "мижав интерес"
Най-високият рейтинг на Игри на волята досега.

# 531
  • Буркина Фасо
Влизам аз да си задам двата въпроса.
Защо Генчо трябваше да реди куба, при  положение, че в отбора имаше хора, които знаеха как се реди?
Втори въпрос.
Не се ли прекалява с директни елиминации на капитанска битка? Това е сезонът с най-много елиминационни капитански битки.

май казаха капитаните да редят пъзела.

# 532
Моля оценете  Епизод 53  (14-ти ноември)
https://www.surveymonkey.com/r/L65SM8H

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите от гласуването за епизода,
след изпращане на своите гласове (бутона "Done")

Обобщената статистика - през уикенда.

Какво оценяваме:

# 533
Колкото е тъпо, че Валери едва дочака да си наредят пъзелите и Мариела го отвя на тарсето?
Да това е така. Аз не защитавам Алекса ( пак пиша , аз не го харесвам ) , а просто посочвам фактите. И да щеше да е абсолютна тъпотия да отпадне който и да е когато играта не е индивидуална.

# 534
Втори въпрос.
През този сезон имаме най-много участници - 30.
Племето на резервите е причината за толкова много капитански елиминации.

Скрит текст:

Най-високият рейтинг на Игри на волята досега.
И Алия е права - през този сезон рейтинга на шоуто е най-високия от започването му.

# 535
Мани си подаде документите за заместник на Мирелка. Двете с Ралица ще се борят за позицията. А какви надежди възлагахме на Ралица...
Мани се засегнла от нетактичността на Гого (човекът и предложи мъжката си дума), но абсолютно одобрява финеса на Джаферович. Така и не ги разбирам стратегиите. Но, добре, смисълът е Джаферович занапред да пази Мани от гнева на Виктория и Алекса. Нека да го видим това!
Филип се опита да говори с класната, но тя му отне думата, обиди се на всички, заклейми ги и се възмути - значи е права! Нейна е първата и последната дума! Както и да е, от всичко, което избълва, най-много се изложи с назоваването на трите имена, оплетени в предполагаемия любовен триъгълник, който, нали, се пази в тайна и се уважава личното пространство на хората. Тук беше едно дъно.
Лефтерката хубаво я бъзна относно примера, който дава. А Гого, нали е нетактичен, въобще не ѝ цепи басмата. Поне като зрител съм удовлетворена! Кой питаше за отровата в гозбата? Simple Smile
Леля Гена не ми е в топ класацията, но наистина сценарият така да го прецака... ще ми стане мъчно. Твърде е сигурна Джаферович в победата си, хич не ми харесва това. Тя по принцип е крайно несигурна, като чуе за номинация/елиминация, гласове да се обърнат срещу нея и... откача. Прозирам и аз нагласена работа тук. Съмнително ми е как не ѝ пука да отиде срещу червения капитан на елиминация, нали уж не знае кой ще е, но за двата гласа на съвета душа дава... Съответно - на Алексата са подшушнали да прати Генчо, а и Виктория няма грошове...   
Крайно е озадачаващо също как водещата изпита Гого пред всички участници: какво, как, кой - да отговаря пред всички! След като миналата седмица заблудиха жълтите дори за капитана на червените сега рязко пълно разкртие... От мишка го обявиха за фаворит... хич не ми хареса това.
Всичко ще ми е ок, само да не пратят Гого и Филип на елиминации един срещу друг. Ще бъде голяма загуба. Какви финали ще са без един от двамата?! Sad

# 536
Чудя се, само аз ли харесвам Джеферович!
Спокойно, не си само ти. Аз също я харесвам.

# 537
Добре бе, хора, как утре Жени с разлепените пръсти ще катери стена 🤣 Как ще се хване, къде ще се хване 🤣 Не е ли рисковано 🤣 Ако й изпопадат пръстите това служебна победа за Генчо ли е или тя има право да продължи без пръсти ?🤣 И ако тръгне да ги търси по терена спират ли играта 🤣 или й дават наказание 🤣?

# 538
само да не пратят Гого и Филип на елиминации един срещу друг. Ще бъде голяма загуба. Какви финали ще са без един от двамата?! Sad
Това е най-умното, което жълтите жени могат да направят в дадената ситуация. Даже бих стигнал и по-далеч - биха могли да играят за това. Въпреки, че с имунитета на Фифо ще е малко по-трудно за изпълнение, но възможно.

# 539
Не всичко в живота е стратегия и лична облага, пък било то и в игрите. Женя не я харесвам, точно затова няма емоция, няма достойнство, няма признателност и уважение към силните хора с качества, само ламти за лични облаги, слухти и надзирава какво може да вкопа, коя муха може да оплете в мрежата си. То тактика, тактика, ама чак такъв безскрупулен морален инвалид мен ме отвращава. Злобата и падението на човешката душа не ми е интересно.  Мъжът на Джаферович изглежда забавен и лек характер, как я търпи не знам, как не му светва лампата. Аз не бих издържала психически на такъв терорист като Женя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт