💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 819
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 660
Ралица е толкова глупава, че даже не разбра Лефтеров какво каза вчера на видеото.

# 661
  • София
Ако на финал не са Женя и Алеко, бих си уволнин гейм мейкърите Grinning

Дори да има 0.1% шанс Гената да победи довечера, ще се надявам! Настроението е бая приповдигнато в темата още от сабалянка. Май всички точим ножа на Евгения Grin

# 662
Днес усещам хейта към Джафа ще е двойно повече 😂😂. Готов съм за цирка. 🤣

# 663
Довечера съм на 200% за Генчо. Дано промото е твърде очеизвадно, че Генчо се сбогува и в крайна сметка остане. Но все си мисля, че Джаферович ще победи и ще прибере имането.
Да, чета спойлери, търся си ги. Просто не мога да се стърпя. Но много внимавам да коментирам така, сякаш нищо не знам. Пък да ви кажа понякога и по-интересно става. Ето за тази седмица например има два взаимноизключващи се спойлери. Даже май са три Joy
Също така ми е интересно, че хора, които твърдят че не четат никакви спойлери, са правили коментари точно по написаното в темата  за спойлери и сега се чудя толкова добре ли разгадават продукцията, което аз признавам си не мога, или просто ни пързалят Joy

# 664
За съжаление не виждам как Генчо ще продължи днес. Има пъзел, Джаферович последния съвет орева, че няма грошове и няма да е в изгодна позиция в обединеното племе и сега ще видите как ще и поднесат кинтите на Генчо. Цял сезон се играе за нея.

# 665
Да, чета спойлери, търся си ги. Просто не мога да се стърпя. Но много внимавам да коментирам така, сякаш нищо не знам. Пък да ви кажа понякога и по-интересно става. Ето за тази седмица например има два взаимноизключващи се спойлери. Даже май са три Joy
Аз пък на един интересен спойлер за ИВ не попаднах. Само кьорфишеци и недомлъвки.

# 666
В анкетата от мен :
Един от осемте гласа за Жени е мой Simple Smile Не, че е изненада Simple Smile
Интересен е въпроса за Капитанските елиминации. Съгласен съм с Биляна, че това е прекалено мощен инструмент в ръцете на точно тази Продукция да диктува посоката на играта. Но от друга страна ми харесва, че двата гласа на Капитана започват да имат цена. И си давам сметка, че за същото и по-малко време за провеждане на сезона при това количество играчи през този сезон тези капитански елиминации са обективно неизбежни. Затова и гласувах с първата опция.
И съм против спойлерите, защото засягат едно от най-приятните неща в тези реалитита - гадаенето какво ще се случи.

# 667
Скрит текст:
На мен ми е мъчно, че Безстрашните не се усещат как от 6-тима взимащи двама сега са 3:2. Ако Жени отпадне, то изравняват. Нямат шанс срещу силната коалиция на Алекса просто. И не смятам, че без Жени имат какъвто и да е шанс. Алекса е силен и стратегически. Освен, ако не се обидинят около Гената, но и там ще е до време.

Знам колко ненавиждате Жени, но тя е изпуснат шанс. Силна стратегически и не толкова физически. Абсурд да победи Фифо на по-късен етап. Но Алекса да победи Фифо... тъй, че пропилян шанс. Фифо не играе правилно, Жени щеше да го пази и да праща Гого, който в един момент щеше да отпадне, защото има слаби страни, въпреки че е силен играч. Но вместо това Фифо реши да се застъпва за Гого, който е част от коалицията на Алекса при Сините. От там несигурността на Жени.

Ако Фифо искаше да "реже главата на змията" поне да го беше направил. Според мен просто няма представа какво прави и се връща към единичната игра и това е.

Жени е права, че трябваше да купи имунитет на Лефтеров чисто стратегически. 100 гроша за човек, който ти пази гърбът и е още един глас на следващ съвет на този етап от играта си заслужава много.
Така е, но Гого и Фифо не четат така играта. Единствено Алекса от мъжагите я играе както трябва, затова е и логично той да я спечели.
За жалост, да. Изключително противен ми е Алекса, но играта не е олимпиада.

Надявах се Фифо да се усети вече, защото не е като да няма умственият капацитет. При него просто е, че е свикнал да е вълк единак и всичко сам да прави, което разбирам, но ме е яд.

# 668
  • софия
Значи тази година едно може да и се признае на продукцията, че е успяла да скрие инфото за това как са се развили игрите. Даже Мирелка не успя, въпреки че много се стараеше и въпреки изцепката с онази снимка при Гала. Щом две седмици преди края на сезона има взаимно изклюващи се спойлери значи са успели.
  Аз от самото начало на формата се страШувам да не ми изпидуркат Гогата и сама си се убеждавам, че е по добре за него. Ама много го искам на финааааал.
 Иначе съм от тези, дет не ровят, ама ако попаднат не си режат вените. Каквото-такова.
 Един път този сезон се наврях в спойлерите. Изложих се епично с един проблясък на мозъчната ми гънка. Милата ми, самотна, тя и повече не посмях.🤣

# 669
  • София
Не съм гледала епизода вчера и имам да чета 38 сраници от темата, но потърсих промото за епизода от днес. Видях, че Жени и Генчо са капитани, без да имам каквито и да е спойлъри за пребиваването на Жени в играта, съдейки само по отношенията им извън предаването, които са повече от добри, смятам, че той я отстранява. Ментално се подготвям за една от най-дългите теми във форума този сезон. Sweat Smile

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 02:53 от La Vikinga

# 670
Пак всичко е предначертано, тия червени стискат  капитанството от сума време както Зорница едната си мозъчна гънка,  и сега точно го дадоха с готовност на Генчо с най-многото грошове🤦🏻♀
И срещу кого точно ще излезе Гената, ама какво съвпадения с най-бедната от жълтите, баш Джафа ….
Никой сезон не доглеждам до края заради тия сценарии, и тук пак натам отиват нещата.
Докато не го поеме някой друг това предаване, няма да гледаме чисти игри.
Това за грошовете не се сетих, така никой няма да може да я пипне до финала

# 671
На мен Евгения донякъде ми харесва като играч. Но само в случай, че от продукцията не й подсказват бъдещи ходове и развои на събитията. Ако наистина е така, то тогава е страшно умна и подготвена. Ако й се снася информация обаче - нямам коментар...
Това, което ме дразни повече е, че все дава уклон на всички около нея какво могат да си позволят да изразят и кажат и какво не. Чакай бе, коя си ти, че ще казваш някой да се смее ли, ироничен ли да бъде, какво точно да каже и какво да мисли. Ако иска ще бъде ироничен, ако иска - саркастичен, ако иска - гротесков, ако иска - извънземен ще бъде. И нещо като не й изнася, се врътва и се изнизва като пръдня из гащи. Така правят всички 11-12-годишни около мен между другото. Смятайте!
Ама и другите са виновни, че й позволяват. Но то пък нали има една приказка "по-умният отстъпва". Та може това да са решили да направят хората, то с циментирана глава не си струва да си тровиш здравето и да си хабиш нервите.
А това пък дето го изръси за Мирела и Валери беше толкова подло, че нямам думи. Можеше да го пропусне и да изтъкне друг аргумент, и без това си ги смуче от пръстите, все щеше да измисли нещо друго.
AngryConfoundedAngryConfounded

# 672
  • София
Лефтеров на кафе при Гала

# 673
Аз, независимо, че харесвам Жени оценявам шансовете и в тази елиминация да оцелее на 25%. И 75% това да е последната и битка на арената през сезона. Според мен Генчо ще има преднина от трасето при реденето на пъзела и ще зависи самия пъзел колко е сложен. Ако е сложен шансовете на Жени ще се увеличат много.

# 674
Аз, независимо, че харесвам Жени оценявам шансовете и в тази елиминация да оцелее на 25%. И 75% това да е последната и битка на арената през сезона.
Подкрепям с две ръце!

Общи условия

Активация на акаунт