💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 361
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
То къде да ги ползва Гената? За него нямаше оферта 100 гроша и имунитет като Мани, за да отпратят Лефтеров.
Погледнете коментарите във фейсбук.
Казах ви, че рейтингът на предаването ще отиде по дяволите. Simple Smile

# 1 021
Ее, нямало е играч да ми е по-противен от това злобно същество джаферович. Със сигурност са му казали на Генчо да не харчи тези грошове, за да ги дадат на тази отврат.

# 1 022
  • София
   Генчо знаеше, че ще си тръгне. Сбогува се като тръгна на битката и дори ми се струва, че  нарочно се бавеше на пъзела.
Започвам да се чудя дават ли им някакви хонорари за да се отказват така.

# 1 023
  • Варна
Подноса, гледам приготвен. Сега да видим боздугана, дето директно елиминира този, когото е избрала Джаферович ли са подготвили.

# 1 024
Не искам да наливам масло в огъня, но Жени си победи Генчо тази вечер. Играта си беше хубава.
Жалко за Фейгин, част от парите на Генчо и Георги биха могли да я задържат поне още седмица в играта.

# 1 025
Ех ,че ме е яд за грошовете на Генчо,толкова ги къташе ,Фейгин не спасиха ,нищо не направи с тях  ,а сега му ги взеха Relaxed

# 1 026
Гената като сърцат баща се опитва да предаде отрочето си Жорко на пчелата- майка… само ако знае къде го хвърля… 😂😂😂
Нищо, самият му опит да подкрепи близък човек, е много готин. Гена ❤. Нека претърпи катарзис и да се присъедини към темата, да види, че Бг- мама не е толкова лош форум и не всички жени са Зори. 😂😂

# 1 027
По-нагласено и с по-гаден развой , нямаше как да бъде 🤬🤬🤬

# 1 028
  • София
Изразът "жената чудо" за Женя е подигравка с всички наистина силни жени в играта.

# 1 029
Браво, Жени!!! Брово, Генчо!!! А сега край на царството на Алекса, на Генчо да му е кеф да кледа как грошовете се харчат срещу него!

# 1 030
  • София
Генчо Disappointed Relieved

# 1 031
Изгубиха ме като зрител... Край, ще си гелдам фермата- когато има игри и те така.
Абсурдистан!

# 1 032
Евгения е победила. Shocking! Кой да предположи 😃 Тотално непредвидима продукция!

# 1 033
Имаше много къде да ги играе тези грошове - с Жоро трябваше да си купят гласове и да запазят Фейгин. След напускането й двамата бяха обречени да си ходят на елиминации те

# 1 034
Не мога да опиша омерзението си. Само от гласа на тази джофра ми прилошава.

Общи условия

Активация на акаунт