💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 569
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 095
Ама какво му се ядосвате на Генчо. Обзалагам се, че пъзелът му беше от онези нерешимите.

# 1 096
Гена, браво! Заслужаваше финал, обаче си тазгодишната жертва на продукцията!
Много битки мина, спечели, водеше племето, нито веднъж не изгуби самообладание, никой не обиди. Само възхита за него! Аз не бих издържала това!

# 1 097
Алекса и Вики са като английските летци в Ало, ало…

# 1 098
  • София
Ииии петък Гого срещу Жоро. А Жени пак ще су клати краката...

# 1 099
  • Пловдив
Другарчета, минава само да ви кажа, че аз приключих с тази пародия. Нямам нерви да гледам рекламите на тъпарев и как се гаври с хората и то за сметка на драгия зрител. Хубава вечер от мен, аз се прехвърлям на коледна тематика, и вече специално ще проверявам всяко предаване което реша д агледам дали има нещо общо с тъпарев и ко.

# 1 100
Тия знамена за нищо ги нямат в това предаване, само ги подхвърлят на тук , на там...Успокоих се за секунда ,че Гената няма да отстрани Гого ииии...Ама сега друго взе да ме притеснява , ами ако "чудото" Джаф направи така ,че Фифо и Гого да се изправят един срещу друг преди финал ( сценаристите си обичат миналогодишния сценарий Андрей vs Морунов) . Тогавааааа  незнам ... 😡😡😡. Вече съм почти сигурна ,кой ще отстрани Джаф, много беше намекнато от сценария. Ама много различни подсказки има за Гого. И определено трябва да минавам на мента, глог и валериан , че от сега взе да ми лопа сърцето. Еййй това голяма тренировка за нервите си е този сезон на ИВ. Ще искам диплома за издръжливост накрая да ми дадат.😁  Желая голям успех на Гената в живота , а на Джаф пожелавам да и приседнат тези грошове.

# 1 101
  • Другата България
Ииии петък Гого срещу Жоро. А Жени пак ще су клати краката...
Да, явно няма да е Генчо, а ще е Гошо.
И играта ще е с плуване, както и предположих.

# 1 102
Мда, както предполагах, Генчо се справи по-бързо на трасето, но на пъзела бе бавен, а Джеферович като цяло мина по-бързо от очакваното, за мен, но последният пост ми бе ясно, че ако няма голям пасив, тя ще победи.

Нещата при жълтите става много забавно пак, ако са отново на съвет Grinning пак ще има пазар Joy
На Гого и Филип вече не им пука и постоянно я подръчкват Евгения Joy

Ако Гого не го изгърмят на някоя елиминационна, влезе ли в 8-та с Алекса и Вики, ще се пазят тримата. И евентуално Жълто-синьото пате да дръпне Филип към тях тримата, ще станат непоклатими.

# 1 103
  • София
Гого и Фифо като новосъбрани гаджета, които ехее, откога са си били хвърляли мераклийски погледи. Grinning

# 1 104
  • Бургас
Въпреки че за първи и последен път гледам този цирк,ще ми остане травма за цял живот:)Това не беше дъното на дъното,а дъното на всички "реалитита" които са правени!!!!RIP BGTV!!!

# 1 105
Това е само игра
Но все пак е важно как ще те запомнят и как си участвал

# 1 106
Хубави думи - Не всичко в тази игра е направено за нинджи.

# 1 107
Всъщност най-добре жени да не участват в това предаване според мен Simple Smile

# 1 108
Джаферович смени мишената от Фифо на Гого Joy Joy

# 1 109
Джаф какво мрънка, че мъжете я приемат като 'просто една жена', а не конкурент? Първо, че е лъжа. Второ, ако не искаш да гледат на теб като на 'предмет' ... ами недей да се снимаш гола!

Общи условия

Активация на акаунт