💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 740
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 215
Вече започвам да се притеснявам, че Джаферович ще елиминира Гого. Лесно трасе, пъзел, няма да е голяма изненада.

# 1 216
  • София
Искам само да кажа, че за мен е винаги удоволствие да чета мнениятати . Възхищавам се, че успяваш да кажеш всичко, което и аз бих искала и, но много по-красноречиво и без ненужната емоция, която аз все още не мога да овладея.
Благодаря много. Heart Има някои коментари на екрана и извън него, които и в мен предизвикват емоция, но те са свързани с личния живот на участниците, какъвто беше случаят с Мирела и Лефтеров, както и такива за семейство и деца. Играта и продукцията наистина ми е по-лесно да ги коментирам, а и като зрител за мен този сезон е по-позитивен от последния. Аз също с удоволствие чета твоите постове.

# 1 217
А аз още си чакам голите снимки на Фифо....

Има статии в интернет, които лансират снимките и обяснението за участието на Филип в Мистър София и друг конкурс, мъжки еквивалент на Мис Плеймейт, за хората които имат интерес.

# 1 218
  • софия
Три кофи валериан и бял шум за фон пускам. Нямате настигане. 🤣
 Жени успя да си спечели битката, евала за което.
 Това, заради което не я харесвам обаче пак го показа. До сега не съм виждала такова отношение към пленено знаме. Винаги е имало уважение към загубата на съперника и към племенната светиня.  А тя успя и в това да блесне. " Това знаме спира да се вее веднага" с един благ тон, пълен с мъдрост. Изобщо не го изсъска.  Ей за такива дребни неща няма как да съм обективна. Побъркват ме цял живот и няма да спрат да ме карат да подскачам. И тук продукцията няма никаква намеса. Така, че и нея не мога да обвиня.

# 1 219
  • София
Досега не съм виждала такова отношение към пленено знаме.
Когато Алекса плени за първи път жълтото знаме след битката с Валери и Зорница, го хвърли на пода на Резиденцията, имаше и close up от този момент. Отношението му се промени, когато видя как се отнесе Ралица с неговото копие след загубата на Елица.

# 1 220
Алая , аз не съм я обидила , само изказах мнение за “победата и “ . И за пореден път се убедих , че тя критика не приема .
Много харесвам Генчо, но проблема не е , че го отстрани . Проблема е в поведението на Евгения и изкривената и представа ,и самооценка … и най-вече парадирането с тях !
Разбирам, но искам да внимавате и да се пазите 🤣. Преди време беше напердашила една майка на улицата и я арестуваха дори 🤣. Тъй че по-полека с критиката, че ще ви мисля цяла нощ 🤣. Просто не дразнене лъвица, просто не го правете 🤣.
Ами да дойде да се пробва ще и пратя и адрес.😁 Само да не дойде с гримовете ,че от това много ме е страх, как ще се показвам после по улиците. 😁 А тя е минала много далеч от лъвицата, на някой много гневен пор ми прилича.😁😁😁

# 1 221
Оо, Гого щеше да е отвял Жени по трасето тази вечер. Както и Фифо. Генчо от останалите мъже е най-тромав и тежък. Но евалата как си каза, че не виждал как може да бие Гого и не се е виждал победител. Много от другите не знаят и те закъде драпат. За топ 8 явно.
Иначе според мен честно си спечели жената. Обаче как продукцията не даде на Генчо да си ползва 200те гроша като питаше за имунитет, няма да им го простя. Явно е била идеята да стане касичка за някой любимец - я Жени, я Алекса.

# 1 222
  • София
Еми какво да кажа, честито на Жени и много жалко за Гената. Харесвах го, за него бях, но явно пъзелът му се опря.

С това развитие от днес, подозирам Алекса отново ще си стане капитан. За съветите ще се получи интересно: ако два пъти загубят червени, а Георги си закупи седмичен имунитет, то 2 от жените ще са на пангара. При един червен и един жълт съвет то прогнозирам Гого срещу една от червените жени. При два жълти съвета е ясно, освен ако Филип не извади имунитета, то той и Гого ще са на пангара.
Разбира се има го и момента да са по двама от племе номинирани, но ако е така, то съм сигурна, че ще са от червени и жълти. Бих предположила в този случай Гого и Филип срещу Мира и Зори.

# 1 223
  • софия
Досега не съм виждала такова отношение към пленено знаме.
Когато Алекса плени за първи път жълтото знаме след битката с Валери и Зорница, го хвърли на пода на Резиденцията, имаше и close up от този момент. Отношението му се промени, когато видя как се отнесе Ралица с неговото копие след загубата на Елица.
Така е, не отричам.  Те и след това го оставяха на земята на всяка битка. Но на самата арена, когато "трупът" на врага не е още изстинал такова чудо не съм виждала. Винаги се подхожда с уважение към загубилият и знамето му.

# 1 224
  • София
Обаче как продукцията не даде на Генчо да си ползва 200те гроша като питаше за имунитет, няма да им го простя. Явно е била идеята да стане касичка за някой любимец - я Жени, я Алекса.
Но му даде възможност неколкократно да стреля по коалицията на Алекса, дори в един момент беше изцяло тенденциозно, защото реализацията на хода зависеше от реда, който ще определи водещата. Много зрители отчетоха "пасуването" на Генчо и Георги като грешка тогава. Гласът на Александра щеше да им е много полезен за вбъдеще.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 02:45 от La Vikinga

# 1 225
Има статии в интернет, които лансират снимките и обяснението за участието на Филип в Мистър София и друг конкурс, мъжки еквивалент на Мис Плеймейт, за хората които имат интерес.
Аз статиите съм ги видяла, но не виждам те какво общо имат с въпроса, който зададох. И който беше реплика на този пост
Скрит текст:
Джаф какво мрънка, че мъжете я приемат като 'просто една жена', а не конкурент? Първо, че е лъжа. Второ, ако не искаш да гледат на теб като на 'предмет' ... ами недей да се снимаш гола!
С какво снимките на Жени от преди 15 години са по-различни от снимките на Фифо, които няколко пъти бяха пускани тук?
Та да питам, къде са голите снимки на Филип? И второ, какво общо има Филип с това, за което говори съфорумката, та се намесва и той като някакъв аругмент, вероятно оправдателен? Нещо от рода на “ама вие защо биете негрите“? Хората говорят за Евгения, аргументите в защита са “Ама той и Филип така...“:joy:

Извинете , че отговарям аз, може би просто се чуди съфорумката, защо аршините с които се мери приличат на Мани и Цецо един до друг )))

# 1 226
Но на самата арена, когато "трупът" на врага не е още изстинал такова чудо не съм виждала. Винаги се подхожда с уважение към загубилият и знамето му.
  Тя хората не уважава, какво остава за знамето.

# 1 227
Аз статиите съм ги видяла, но не виждам те какво общо имат с въпроса, който зададох. И който беше реплика на този пост
Скрит текст:
Джаф какво мрънка, че мъжете я приемат като 'просто една жена', а не конкурент? Първо, че е лъжа. Второ, ако не искаш да гледат на теб като на 'предмет' ... ами недей да се снимаш гола!
С какво снимките на Жени от преди 15 години са по-различни от снимките на Фифо, които няколко пъти бяха пускани тук?
Та да питам, къде са голите снимки на Филип? И второ, какво общо има Филип с това, за което говори съфорумката, та се намесва и той като някакъв аругмент, вероятно оправдателен? Нещо от рода на “ама вие защо биете негрите“? Хората говорят за Евгения, аргументите в защита са “Ама той и Филип така...“:joy:
Да, искам да разбера каква е разликата и защо снимките на Жени, които са правени със същата цел дават правото на когото и да било да я третира предмет. И ако е така, дали и за Филип важи, тъй като той е взел участие в абсолютно еквивалентен конкурс. Релевантността на тези снимки към участието, на когото и да е във формата ми убегна.

Щом знаеш за кои снимки става дума и къде да се намерят, съмнения, че сме се разбрали нямам.

# 1 228
Хареса ми епизода. Симпатизирам и на Жени, и на Гената, така че стисках палци и на двамата Simple Smile Единственият играч, който ме дразни през този сезон е Виктория, но и тя се кротна в последно време. Дори Зори ми е по-скоро забавна, може би защото аз познавах такъв образ някога. 20 и повече страници хейт тази вечер за това, че Джаферович е победила, не мога дори да осмисля. Как може такава омраза и обиди към някого, когото дори не познавате лично?
Сега, ако Жени може да отстреля двете достойни момчета, нека го направи.
Генчо загуби с достойнство и се оттегли с достойнство. Евала! Ще ми липсва до края на формата, но правилата на играта са такива. И да не забравяме, че това е просто игра - физическа,, от една страна, и на блъфиране и надлъгване от друга. Така е замислена. Ако се разчиташе само на спортните качества, щяха да отпадат хората, останали последни в съответната игра. Да, ама тук племето решава кой да отпадне евентуално. И нормално, всеки гледа да се задържи максимално и да разкара останалите.

# 1 229
Обаче как продукцията не даде на Генчо да си ползва 200те гроша като питаше за имунитет, няма да им го простя. Явно е била идеята да стане касичка за някой любимец - я Жени, я Алекса.
Но му даде възможност неколкократно да стреля по коалицията на Алекса, дори в един момент беше изцяло тенденциозно, защото реализацията на хода зависеше от реда, който ще определи водещата. Много зрители отчетоха "пасуването" на Генчо и Георги като грешка тогава. Гласът на Александра щеше да им и много полезен за вбъдеще.
Генчо нямаше полза да си хаби грошовете тогава. Първо, защото той предложи няколко пъти на Жоро, но той го отряза, а нямаше да е разумно сам да купува гласове да спасява Фейгин. Второ, защото очакваше Мани като противник и мислеше, че може да я бие.

Общи условия

Активация на акаунт