💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 335
По-добре Алеко да спечели формата. Поне на бая битки беше. Дирижирани или не, участваше постоянно. Ако някой ще отстранява Филип, това да е той. И няма да е на игра с топчета, делви или счупени пъзели.
😍😍😍 Пък и е красив, това не е без значение 🤣. На арената - звяр, на женския фронт - рицар 😍. Дава всичко от себе си да стимулира дамите в битките 🤣 - прегръдки, целувки, галене по косичка, по вратленце 🤣. Няма почивка за него 🤣.
Дори пред очите на Жорко не се свени да гали любимата му 🤣. Ако Гошето изревнува ще го извика на един ММА мач и всичко е точно.

# 1 336
Рядко пиша, защото не смогвам да ви чета.

От самото начало харесвам Джаферович и не харесвах Генчо.
Бавно, бавно, Джаверович слиза от стълбичката, а Генчо се изкачва. И все пак снощи бях за Джаферович.
Браво! Бях сигурна, че има ли пъзел ще навакса. Трасето беше доста кратко и нямаше как Генчо да дръпне кой знае колко. Джаферович стопи всичко накрая.
Генчо се държа чудесно, може би едно от най-достойните излизания!
Гого и лази здраво по нервите и по моите. Ужасен е. LaughingLaughingLaughing

В анкетата гласувам за безстрашни да спечелят, въпреки че не съм много сигурна.
За имунитета: ако са жълтите ще е Джаферович, ако са червените Георги или Алекса. Гласувам за Джаферович понеже трябва да избера един.
Най-застрашени Гого и Зори.

# 1 337
Аз Гого не го виждам в обединеното племе, за сължаление. Мечтания им двубой с Фифо ще си остане мечта само за тях.

Фифо има имунитет и ще додрапа, но Гого за мен няма шанс и то само заради социалната си игра. Като иде на битка ще видим, но за мен съмнения няма, че паднат ли жълтите Гого тази седмица е на номинация 210%.
Номиниран ще е, но не вярвам да има проблем да бие Мира или Зори.

# 1 338
С подкрепата на мама Джаф, Мирела е била много наперена. Същите намеци, които са били към Михаела, са били и към отношенията на Лефтеров с Мани. Не защото ѝ пука, а защото ѝ взимат играчката, патерицата, да не вземе да хлътне Лефтера по някоя и да зареже подкрепата за нея. Лефтеров каза, че е имало толкова разговори с Мани и "сближаване", защото всички я подминавали като пътен знак и никой не си е говорил с нея, а той е искал инфо за другото племе./май спомена, че и кофти подмятания е имало/
Женята определя Мирела като нейно умалено копие и Мирела е супер горда от това/от нейния подкаст/.

# 1 339

Номиниран ще е, но не вярвам да има проблем да бие Мира или Зори.

Зори, ако има плуване има шанс доста да дръпне, но в останалите елементи и най-вече психологчния, в който Гого изпитва удоволствие от игрите и е много по-хладнокръвен, с изклчение на първата си капитанска, в която според мен просто беше пренавит, не виждам как да победи.

Реалистично при многокомпонентна игра Фифо, Георги и донякъде Алекса имат шанс. Срещу някоя от жените на жълтите или червените и аз не виждам. С напускането на Генчо, отпадна елемента с огромата разлика в чистата физическа сила междъ мъжете. Само Фифо е с няколко крачки напред, но не е толкова много.Ще е интересно определено.

# 1 340
Мирела е глупаво момиче.

# 1 341
  • София
Снощи се разделихме с Генчо Disappointed. Аз лично останах с горчив привкус.

Джаферович може би си спечели честно играта, както знаем Генчо не е бог на пъзелите, а в нейните умения точно в тази част никой не се съмнява. Умна е, разбира се, не вярвам някой да го отрече. НО всичко това не променя другото - нейното непочтено преминаване през играта досега, задкулисните интрижки, открито и повече скрито "работене" срещу всеки опонент, дръзнал да изкаже мнение, различно от нейното. Тя фиксира Филип още с влизането му в племето, защото е умен, справя се добре на ВСИЧКИ компоненти и е труден за управление. Сега Гого е още по-голяма заплаха за нея. Вижда вече мястото си в обединеното племе и знае, че там има Алекса и Виктория, които ще играят с Гого, може би и с Филип. Не е спокойна, разбира се, вече й личи изнервянето, а и Гого най-безцеремонно я дразни при всяка възможност. Дааа, добре й дойдоха грошовете на Генчо.

И не че хората толкова се вживяват в играта, но просто вече има толкова масова непоносимост към лицемерието и   "връзкарството", че едни играчи като Гого и Филип, които са честни и не умеят т.нар. "социална игра" масово се харесват, ведно с техните кусури. Гого бил нямал интелект /някой назад го беше написал, аз лично не мисля така/, ами може и да няма, но има едни други качества, които за днешното време са лъч надежда, че моралните ценности са живи и няма да се бием по улиците и да ритаме чуждите коли, защото са ни направили забележка. Толкова за Джаферович и примера, който дава и ще дава на децата си.

Смятам, че ще има червен съвет довечера и двойният имунитет ще си го закупи Гошето. Има достатъчно грошове и няма друг шанс горкия да изкара до обединението. Ще бъдат номинирани Зори или Мира, а Алекса няма да защити никоя от двете. Брадвата ще влезе в действие единствено за него, или за Виктория.
Ако пък има жълт съвет, най-вероятно Гого ще е номинираният.

# 1 342
Джеферович играе отлично спрямо раздадените й карти
Късметлийка
Викаш като си пълен с валета и деветки е лесно да играеш на всичко коз. Simple Smile Какво да каже Алекса като има само дами?
Слипа с всички дами ще извади каре. После е лесно.

Изгледах епизода от снощи.
Браво на Генчо. Представи се достойно и се спаси от психиатрията. Победител си в това лудо племе!
Много искам да кажа, но ще го направя с една дума, за продукцията, нейните пешки и готовия сценарий - МАСКАРИ!
Толкова.
Довечера с това плуване, заложих на жълти.
Гошо с имунитет.
Зорница и Гого на елиминации.

# 1 343
Ако Жени е наистина стратег, от добрите стратези, тази седмица спокойно гледаме "братоубийствена битка" между Филип и Гого.
Дали има куража да ги "надиграе" по този начин и дали Мани и Ралица ще се включат?
Не виждам жълтите да загубят и двете битки.

# 1 344
Зорница и Гого на елиминации.
Много ще ми стане миличко как Зори, спокойна и релаксирана, понеже Генчо го няма да я номинира, ще отиде на съвета и ще бъде отстреляна.
Освен ако някоя интрига не се завърти срещу Мира.

# 1 345
Джеферович играе отлично спрямо раздадените й карти
Късметлийка
Викаш като си пълен с валета и деветки е лесно да играеш на всичко коз. Simple Smile Какво да каже Алекса като има само дами?
Нищо към Игрите, ама с 3 валета и 2 покрити деветки, отдолу влезе и някакъв туз и нещо там пак ок,  не бях под ръка и една дълга купа ми събраха усмивката като стой да гледай. Да ми бяха изгорили картите. Топ 2 на най-ужасните ми спомени от белот. Laughing

# 1 346
Трябва да се прави разлика между “стратег” и “използвач/интеигант/манипулатор”, да не говорим за “готованка на продукцията”,  направо не разбирам как някои хора се радват, че била победила Генчо на пъзел. Нали е шампион по плуване ли какво там, защо не и дадоха битка с плуване и там щеше да я отвее сигурно. Ясно е че пъзелите са разигравани предварително и дават сигурна игра, ако бяха дали плуване щеше да има елемент късмет. Тъпото в цялата ситуация е че хората са се нагледали на такива връзкари и злобари в реалния живот и искат да видят нещо справедливо поне вечер като си пуснат ТВ, а не тюлени връзкари, да се надуват, че са победили някой на пъзел на най-леката игра.

# 1 347
Дяволо, не знам дали не е късно вече, но ако още събираш въпроси за Генчо, това са моите:
Съжаляваш ли за някой ход, който си направил или не си, а е можел да промени коренно играта? (Например номинацията на Пух)
Как успя да се въздържаш толкова време и да не избухнеш в тази токсична среда?

# 1 348
За мен от самото начало е послано на чудото.
В началото се чудех защо жълтите са само 3 мъже и 5 жени , дори не помня дали не бяха двама. Как щяха да изнасят битките, като другите бяха с повече мъже. Да, равни са жени и мъже полово уж, ама силово не са, каквото и да си говорим. Отделно и в други неща се разминават, но комплексно дават добър резултат при отборна битка, стига да са стиковани и да са почти наравно с противника, а те не бяха очевадно.
Съжалявам за Гайтанов много, още от визитката го харесах. Но...щеше да е съвсем различно всичко, ама...женолюбеца така реши уж.
Алекса не ме дразни. В него, като професионален спортист има стратегия и я следва. Сега защо Гайтанов не продължи, това е дело на продукцията дала му право да избира кой да отива, а не вторият по ред класирал се.

Виктория също не ме дразни с виковете си. Тя е тромава, но е надъхана. Това е от спорта също емоцията и виковете, нормално за волейбола на терен. Така е свикнала, така може, така мисли за правилно и че помага.

Мирослава (милионерската снаха или съпруга не знам точно) се възхищавам на присъствието и там. Разлика космическа и в подготовка за игрите, и в стратегия, присъствие и всичко с жената - чудо.

Повечето са млади хора, още развиващи се емоционално, професионално и т.н., но добре подготвени и физически подбрани. Чудно ми е обаче как един Гайтанов е на заден план от един Валери, но ...няма да задълбавам, че единият да е титуляр, а другият резерва. За Фифо изобщо пък няма да отварям дума и сравнение.

Генчо много изтърпя и претръпна, прозря отдавна, че това не са честни игри на воля , а на продукция. Не иска да бъде пионка, но имаше другарче там- Георги и стиска, докато можа. Сам се предложи, донякъде и да спаси Георги за мен, и защото му писна. Ако не беше той много от женската коалиция да бяха изгърмели, защото щяха непрекъснато да са край огъня за номинации.

Георги не го харесвах. Момче перде за мен. Но...скрита лимонка излезе и съм му фенка, дори повече от на Фифо може би. Гого ми пълни душата, не само заради подготовката си и удоволствието да го гледаш, но може и да ви е чудно, заради социалната си игра. Единствен зачекна чудото и почна да и ходи по нервите.
Защо устиска Женя до сега. За мен всички са наясно, че е от продукцията човек, че има гръб и най-вече е най-обиграна, най-устата, най-голяма се изкарва и малките вярват и поглъщат, не смеят да ритат. Такова унижение на хора рядко виждам в национален ефир. Дори когато направиха удавник първия победител в игрите на волята.

И последно.... Самата продукция не знам какви права има, но за мен , а мисля и навсякъде излъчващото се предаване нямат право хора от (не знам как да го напиша и точната дума) канала излъчващ и правата на излъчване да има човек работещ там. Това е конфликт на интереси за мен. Те се познават, приятели са с някои, не е едно и също с човек дошъл отнякъде и да са равнопоставени дори и да искаш да е така.

Мани има качества, но е червив човек за мен. Не става.
Фейгин дете невинно , но ...трябва да влезе в пътя, че ще бъде много използвана в живота.

# 1 349
Аз още веднъж да кажа, че Евгения ми е доста антипатична като личност, но все още не мога да разбера като играч какво се очаква от нея. Каква битка предлагате да имаше вчера вместо тази, която изиграха с Генчо? Ако е чисто физическа, жена не би имала шанс срещу мъж. Комбинация от физическа част и пъзел, както си беше, е добре, не схващам масовото недоволство от това. Хайде, дайте предложение за игра, която според вас щеше да бъде честна! Ми жената е добра на пъзели (и най-вече е супер хладнокръвна, толкова й завиждам за това) и се справи бързо и с този. Какво да направи, да стои и да чака Гената ли, че да няма след това спекулации и негодувание сред народа? Не че и Генчо не се справи добре, даже напротив, просто беше малко по-бавен на този елемент и това е. Няма драма. Всички ще отпаднат рано или късно, само един ще остане, какво толкова!
Сега извън играта на терен. Еми дразня й се на генералисимуското (май измислих нова дума) поведение, наистина. Тя не понася ничие мнение и ничие себеизразяване. Или поне това показва пред камерите. Дано зад тях да не е така, даже имам надежда за това, щом е в добри отношения с повечето от участниците. Но все пак много грозно и злобно ги контрира всичките. Филип да не си правел майтап с отровата в манджата, Гого да не питал за грошовете... Еми директно да направи един списък какво имат право да говорят и какво не, за да не се чудят хората... Това й поведение наистина е много противно. Всеки има право да я пита каквото намери за добре, а тя има право да отговаря или не. Отвърни с чувство за хумор и това е, това също е признак за интелект. Ама тази част й куца, по-лесно й е да погледне лошо и да изкоментира злобно, отколкото да излезе от ситуацията елегантно.
Значиии ако още веднъж ми скастри Филчо и Гогито, ще ида да я гримирам аз (дето гримове не съм пипала през живота си) Joy

Общи условия

Активация на акаунт