💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 755
Ооо даже ангелите не искат да го номинират. Ех, Женя учи се, това е стратег.
Добре им се подхилкваше Алексо Simple Smile

# 1 756
А бе тия нормални ли са? Всички искали Алексо да спечели 100к?! Ок, но тогава те за какво са там? Направо да си тръгват без номинации. Да ме извиняват жените тук, ама тия са тъпи кокошки и т'ва е.

# 1 757
Боже, боже, каква драма този съвет. Сълзи, сополи...
Мира от къде тази злоба към Георги, с голям кеф щяла да го номинира. И как пък има наглостта да каже, че той трябва да си тръгне преди нея след трагичното й представяне днес. Ако не беше Георги, не с две, а с 22 минути щяха да ги водят. Алекса наистина е голям актьор. Каква жертва за момичетата, майко... Чак аз ще ревна. Хайде Зори е малка и глупава, връзва се, ама ми е странно как жени в по-улегнала възраст се връзват на този артист.
И на него, като на Джафа явно му е сигурна победата утре!
Само на Жорката му е забавно... Браво, Жоре, ти си пич! Независимо, че постоянно Мира го номинираше, застана над дребнавостите и заяжданията и не й го върна, не я изпрати на елиминации.
За мен Георги заслужава финал. Битката между него, Гого и Фифо би била КРАСОТА!

# 1 758
Тоя Тупарев що ми прецакваш стратегията-битка Виктория-Джеферофич щеше да е по кулминационна от вариант Алекса-Джаферович. Все пак всички грошове на едно място не е ли малко нагло.
ПП:Не мисля, че ще е Гого, Мани или Ралица точно за да съберат 75% от грошовете(там някъде трябва да са) в един играч точно преди финала.

# 1 759
  • SF
Не мога да повярвам, че водещата промени гласа на Зорница. Знам, че много пъти е искала обяснения от участниците, но припомнете си, променяла ли е нечие гласуване?

Аз съм възмутена! Кому беше нужно Зорница да степенува участниците.

А Жоро и Генчо си въобразяваха, че Жоро си има приказка със Зорница. Тя дори го пропусна, че той седи там между тях.

Слабе, дай да гледам... Какво си гледала ти? Лефтеров ли? Дай да го гледам.
Нещо ми стана кисело от репликите на Ралица. Ми не е ок така.
Аз толкова искам да гледам и игри на терен, и игри на коалиции. Тези всичко развалят!

# 1 760
  • София
Връщам си коментара, че жените манипулират Алекса. Този сърбин тотално ни върти девойките на малкия си пръст. Един сърбин и една хърватка си развяват е*ати и цирка и правят всички луди. Лелелеле! Нико Тупарев сега остава и да е грък и просто обявявам, че се води Трета Балканска война срещу българския народ, гневна съм Joy

# 1 761
Не мога да повярвам, че водещата промени гласа на Зорница. Знам, че много пъти е искала обяснения от участниците, но припомнете си, променяла ли е нечие гласуване?

Отвратително вмешателство за пореден път. Тъпото щеше да гласува за Алекса, но ѝ 'помогнаха' да вземе решение
Е как ще го лишат от възможността, да го играе герой, жертващ себе си, за защита на момичетата 🤭

# 1 762
ХАХАХАХАХАХА, кажете сега, че утрешната битка ще е такава, чийто резултат ще зависи от изпускането на тежест на слипа и всичко е ясно.
🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤣🤣🤣🤣
Жорето без грошове. Слип не ползва грошове, смел слип. Слип пази жените, слип се самономинира. Слип пада геройски и трябва да играе срещу ейнджълите. Ех, слип.

# 1 763
И трите са много зле! Не мога, не мога! Ама как, Алекса, как?
С какво толкова ги притегна към себе си, че чак такива драми?
Ами влюбени са 🤣 Колко му е 🤣 Особено Вики щеше да си пререже вените 🤣

# 1 764
А бе тия нормални ли са? Всички искали Алексо да спечели 100к?! Ок, но тогава те за какво са там? Направо да си тръгват без номинации. Да ме извиняват жените тук, ама тия са тъпи кокошки и т'ва е.

Може да са на процент Grinning

# 1 765
И аз не разбирам с какво толкова ги омая Алексата. Вярно, че майка ми му е фен, ама жената е на 65 все пак и вече не я слуша много главата Simple Smile Но за тях наистина е божество , а пък Фифото и Гогата ги изкараха най-върлите сексисити.
А това, че Алексио иска да бута женки до финала , докато се прави на рицар и трупа грошове, е съвсем отделен въпрос:)

# 1 766
Връщам си коментара, че жените манипулират Алекса. Този сърбин тотално ни върти девойките на малкия си пръст. Един сърбин и една хърватка си развяват е*ати и цирка и правят всички луди. Лелелеле! Нико Тупарев сега остава и да е грък и просто обявявам, че се води Трета Балканска война срещу българския народ, гневна съм Joy

Жени е омъжена за хърватин, ама тя си е българка

# 1 767
  • София
Не мога да повярвам, че водещата промени гласа на Зорница. Знам, че много пъти е искала обяснения от участниците, но припомнете ми, променяла ли е нечие гласуване?
Все едно е нещо ново за умствения капацитет на Зори Smiling Imp

# 1 768
Алекса е много умел ласкател, с това ги печели. С тия игриви очички те четка и те кара да си мислиш, че си значим - ти си мислиш, че си значим,  той значимо си маа’ напред към стотака.
Ама само жени омайва, при мъжете тия не минават, и нормално… 🤣🤣🤣🤣

# 1 769
Джафата да иде на уроци при Алекса за социална игра. Ей така се прави-да накараш хората с които си да реват като изоглавени за теб и да са готови да ти понесат наградата на поднос

Общи условия

Активация на акаунт