💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 845
На мен пък ми е интересно, какво решение на този съвет би удовлетворило хората обиждащи Алекса и коалиция.  Joy Защото съм сигурна, че никое решение нямаше да е правилно за голяма част от гледащите. Направо си представям коментарите,
1. Ако беше номинирана жена-ей тоя каква мишка е, нали няма да номинира жена.
2. Той е номиниран - ей как не го е срам да си прави сметката и да играе играта Joy  пууу
2. Ако си беше купил имунитета-виж едно Joy в частта за 🐭 + бонус допълнителен хейт за цената
3. Не си купи имунитета - защо въобще му предлагат като има малко 💸 Joy ама нищо, пак е виновен.

И все пак, колкото и да се хейтят Алекса и Жени, донякъде и Вики факт е че играят най-добре. Хубав, лош, поема си рисковете и скача. Това е положението. Да, да знам -той е продукцията.

Сега сериозно, много се радвам за Жорката и много се надявам Алекса да не си ходи. Смятам, че Зори трябваше да е номинирана, не че е най-слаба. Просто ми е най-досадна. Но пък симпатично досадна.Grinning
Искам Гогича да успее да си купи имунитет ако паднат и Мани да е на номинация и да си ходи.

# 1 846
Един отбор е силен, колкото е най-слабото им звено. В случая Ралица бе по-бърза от Мира. Но пък направената от червените блокадата, въпреки пасива си, не са я направили по-лоша от на жълтите, щом след двете минути забавяне, на секунди се реши победата.
Щеше да е глупаво от страна на Георги да не пазарува имунитет, защото той щеше да е номиниран. Инак имаше възможност, като Генчо да изгърми с тях, без да ги е използвал.
Алекса играе ва банк- хем спасява дамите и си затвърдява позициите при тях, хем има шанс да спечели нови грошове, ама и хем винаги има шанс да загуби. Има една тънкост обаче - ако загубят утре, то ще трябва точно срещу една от момичетата да излезе и ще се наложи да елиминира коалиционен партньор.

Аз пък като гледах промото за утре, оставам с впечатлението, че жълтите патета падат, май червените рози са по-добри в "баскетбола". Grinning

# 1 847
  • софия
Аз бих заложила как жълтите ще паднат утре. Фифо ще купи имунитет. Гого ще е номиниран. Ще има битка на съюзниците - Вики и Фифо с директна елиминация. Ралица ще разкаже на мъжете как Алекса се е жертвал за жените, а Фифо страхливо си купувал имунитет. Фифо ще се разстрои, ще му изневери мерника по целене на висок кош и ще падне от Вики. После Алекса отстранява Гого със сълзи. Вики наследява огърлицата, а Алекса още 200 гроша и двамата се връщат прегърнати като Дънкан Маклауд. Joy
Добре де, що така с рогИте. Защо сега ме караш да вадя казана, огън да стъквам. Да се свирам по храстите за крак от жаба и крило от прилеп. И най-трудното искрена сълза от окото на Жени. Ама ще действам, не мога да оставя това пророчество да се сбъдне.
 Esmee, кажи сега и утре за колко да правя кафето и да се знае.🤣

Lafusko,  мерси, че ме отмени.  Този ферман и аз го подготвях. Заставам плътно зад твоето мнение.

# 1 848
  • Другата България
Аз бих заложила как жълтите ще паднат утре. Фифо ще купи имунитет. Гого ще е номиниран. Ще има битка на съюзниците - Вики и Фифо с директна елиминация. Ралица ще разкаже на мъжете как Алекса се е жертвал за жените, а Фифо страхливо си купувал имунитет. Фифо ще се разстрои, ще му изневери мерника по целене на висок кош и ще падне от Вики. После Алекса отстранява Гого със сълзи. Вики наследява огърлицата, а Алекса още 200 гроша и двамата се връщат прегърнати като Дънкан Маклауд. Joy
Ако жълтите паднат утре и аз мисля, че Фифо ще изхарчи пари за себе си, а не за Гого, ще ме изненада с противното. Въпреки че ми се гледа битка Алекса - Филип, на нея съм заложила за финала. Тъй че заподозрения е именно Гого, и ако стане така, то ще е жалко Гого да отпадне на крачка преди финала. Но пък както казах, ще следва сценария. Но не го вярвам, по-скоро някой от “ангелите“.

# 1 849
Евгения освен, че е бутана от продукцията , вече е и дърпана и то от Фифо и Гого. Добър спомен ще ми остане как двамата я теглят от тунела 😂😂😂

Мале, да! Като акушерка бебе 5 кила
Падам 🤣🤣🤣

# 1 850
Момичета не Ви разбирам. Жорката го е страх, ама много страх. Взели му били грошовете. Той си ги даде "На страха ...". Алкса и Джаферофич според мен, нищо общо. Вчера Джаферофич извади луд късмет, ако срещу нея беше Алекса, Вики, Мира или Зори нямаше никакъв шанс. Жорката не знам, не съм го виждала на пъзел. Simple Smile На Алекса реални противници са му само Филип и Гого това е истината. Simple Smile
Дунди, аз лично не мисля така. Simple Smile По- скоро на Гого и Фифо реален противник е Жоро, може би след 2-3 години да се ошлайфа. Алекса е най- НЕреалният и бутаният противник. Иначе Жоро е един срещу всички, и аз да бях, и аз щях да дам, психическата нагласа и спокойствие са много важни в този етап на играта.
Жорката??? Някой видя ли го на пъзел? От всичко, което видях май няма и да го видим. Не съм видяла и продукцията да бута Алекса Simple Smile Може и да греша. Докажете. Аз видях, как отвя Фифо на капитанска. Лефтеров я спечели. Това видях. Гого признава, че Алкса е силен (ама сигурно и там продуцентите) Simple Smile
Ох, за бутането няма да я почвам сега, че няма смисъл да се хабим и спорим. Simple Smile Изчакай като спечели и настане ураган, та тук сигурно ще издигнем
всички. 😂😂Аргументите многократно сме ги писали, това искам да кажа ( тези, които смятаме, че е очеизвадно бутан).
Спирам.Започнах, да пиша в подкрепа на Алекса и Вики. На базата на всичко, което изгледах и прочетох. Отнесоха хейт, който и двамата не заслужаваха (мое мнение). Аз си мисля, че Алекса е действително такъв, какъвто показа в игрите. До сега не видях противоречие в думи и дела. Затова помолих за доказателства. Аз се нареждам между "патиците". Simple Smile

# 1 851
  • София
Това да, но ако отпадне самият Алекса, за Георги ще е още по-добре, две в едно - хем един човек по-малко от тази същата коалиция, хем и силен съперник по-малко. За гласовете не съм изобщо сигурна, че ще може да разчита на някоя от жените. Както се видя, дори и Зорница, която пази цял сезон, тази вечер показа колко й пука за него. Така че играта му в обединеното племе според мен ще е с хора от другия отбор.
Даже по-скоро виждам Алекса да саботира битката утре, точно за да излезе срещу сигурен слаб противник. И даже току-що си намерих кристалната топка под леглото и мога да кажа как ще протече битката в петък - сълзи и сополи, раздрани потници и викове към небесата... Алекса ще воюва със сълзи на очи срещу своя ангел и сърцето му ще се облива в кръв, че я е отстранил.
А от нас ще се очаква да цъкаме с език колко благороден и смел е един сръбски слип.
Аз разсъждавах от гледна точка на това, че Алекса няма да отпадне, иначе хипотетично е по-добре да бъде изпратен срещу някого от мъжете на "Безстрашните", но ако предположим, че няма да отпадне, много по-добре е за Георги да намали коалицията му, след обединението Георги има по-голям шанс от Алекса да се коалира с някого от "Безстрашните".

# 1 852
Ангелите на Алекса приличаха на кокошките на петела Simple Smile С какво този сръбски субект така им завъртя главите, че такъв рев му удариха?!?
Много искам утре да паднат отново.

# 1 853
Вече чувам думите на водещите на финалния епизод: "Вие Гого и Фифо бяхте много добри в битките, но ви липсваше чест и достойнство! А Алекса притежава чест и достойнство и затова заслужено ви победи!"
Всички реват, Гого и Фифо се разкайват, падат на колене, молят за прошка! Алекса ги потупва по главичките с чека и им казва: Чест и достойнство с мускули не се купуват, трябва и акъл!
Финална завеса!
Добави и: Вие, Фифо и Гого бяхте сексисти. С Алекса, жените бяха ейнджъли.

# 1 854
  • София
А иначе да, продължавам да смятам, че мнението ти е субективно, в което няма нищо лошо, само да не обезценява направено от други хора.
Аз имам много и различни мнения по различни въпроси. Bowtie Твое право е да мислиш, че са субективни по принцип, но Мирослава дори не ми е неприятна (какъвто е случаят с Виктория при мен), че да проявявам субективизъм в оценката си за играта ѝ.

И все пак, колкото и да се хейтят Алекса и Жени, донякъде и Вики факт е че играят най-добре. Хубав, лош, поема си рисковете и скача. Това е положението. Да, да знам -той е продукцията.
Виктория кога е поемала риск в този формат? Тя забрани на хората да я номинират след първата седмица. Sweat Smile
Да, усещам иронията в коментара ми над този.

# 1 855
Пак съм за жълтите, дано паднат червените и на разговорен език "да им се пръсне цирка". Не искам нито Гого, нито Филип да отиват на елиминация с Алеко. Не, че не вярвам в способностите на момчетата, а не вярвам в продукцията.
Защо всички капитански в последно време бяха елиминационни, а точно битката на Алеко с Фифо - не? Май защото му скъсаха сръбските шушони.

# 1 856
  • София
Явно и мен през телевизора ме е лъхнал чарът балкански, но не мога да се възмутя от Алекса. Не ми е неприятен, даже хитринките му минават с тая усмивка и игрив поглед. Grinning Допада ми и каква здрава връзка направиха с Виктория (само тихо, да не чуе Елица!), не просто коалиция, а приятели. И за разлика от неприятните чувства, които буди в мен Джаферович - другия "стратег" - Алекса ми харесва да го гледам, а както се вижда, и играта му върви добре и не само заради предполагаемия гръб от продукцията. Това тръшкане на Ейнджълс днес не е актьорска игра, не са толкова добри. Simple Smile

# 1 857
Евгения освен, че е бутана от продукцията , вече е и дърпана и то от Фифо и Гого. Добър спомен ще ми остане как двамата я теглят от тунела 😂😂😂

Мале, да! Като акушерка бебе 5 кила
Падам 🤣🤣🤣

# 1 858
Секирката на Алексата какви права му даваше?
Всъщност Фифо има огърлица някаква (нещо ставало с нея май бил казал)
Ралица имаше не помня какво , ама пак някакъв предмет.
Кое за какво е не ми е ясно и кой има  най-силния коз така да се каже.
То май съвети няма да има след обединението , всеки играе за себе си, тогава за какво ще им служат тези награди също не разбирам.
Малко се обърквам какво беше. Грошовете също май няма да им трябват без съвети, ще отпадат директно на битките. На чудото жълтиците му трябват сега за тази седмица евентуално. Май имаше някакви номинации, ама не бяха на съвет-помня Юли как отстреля пожарникаря, ама той си беше казал, че ще го пази до обединението и финалните битки и му беше най-големият опонент. Това беше блестящ и неочакван ход, но толкова отнесе тогава негативи, че...Няма такъв играч да има в тези игри.
Помните ли един летец имаше миналия сезон, бързо излезе. Оженил се за една стюардеса участвала във фермата четох. Много красиви и двамата имаше снимки от сватбата. Тук се чудехме дали наистина е бил летец, ами бил си е човека.))

# 1 859
Чета голям спор за Мира и Джаф та да се включа.😁 Мира е 100 пъти по- добър играч от Джаф и то без да е бутана от Продукцията и без да има  всички " екстри " ,които има Джаф. И аз лично Мира мога да я гледам постоянно , а от Джаф ме заболява корем и глава едновременно. Не съм субективна въобще.😁 И двете не ги познавам и двете не са ми любимки, общо взето ми е все тая за тях.😁

Общи условия

Активация на акаунт