💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 348
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 920
Добро утро! Благодаря за кафето и хубавите думи! Разсъждавах си защо Зори така игнорира Георги. И понеже още не съм закусвала ме осени- заради манджата. Няма да му прости това, че имаше храна. Толкова за ценностите ни. А Алекса и донесе шоколад. Е, как да не се раздадеш за такъв мъж. Смях да има. Че това театро от снощи ми дойде вече хептен подценяващо интелекта ни. Ама то сълзи, сополи...Какъв чар има този човек? Нещо не го чувствам? Лек да е денят Ви!

# 1 921
  • софия
Добро утро! Благодаря за кафето и хубавите думи! Разсъждавах си защо Зори така игнорира Георги. И понеже още не съм закусвала ме осени- заради манджата. Няма да му прости това, че имаше храна. Толкова за ценностите ни. А Алекса и донесе шоколад. Е, как да не се раздадеш за такъв мъж. Смях да има. Че това театро от снощи ми дойде вече хептен подценяващо интелекта ни. Ама то сълзи, сополи...Какъв чар има този човек? Нещо не го чувствам? Лек да е денят Ви!
Зори толкова си може просто. А истината е, че Жорката беше човекът, който през цялото време я защитаваше.

# 1 922
Добро утро! Благодаря за кафето и хубавите думи! Разсъждавах си защо Зори така игнорира Георги. И понеже още не съм закусвала ме осени- заради манджата.
Не мисля. Просто Жоро е в слаба позиция и затова. Чисто натегачество към по-силния. Неслучайно сложи Вики като втора. Все пак тя е дясната ръка на шефа и заслужава по тая линия второто място. Йерархия си има в този живот! Laughing

# 1 923
Жоро имаше имунитет и беше сигурен финалист. Зори разсъждаваше кой заслужава да стигне финала и кой да номинира. Жоро е сигурен и затова го пропусна.

# 1 924
Жоро имаше имунитет и беше сигурен финалист. Зори разсъждаваше кой заслужава да стигне финала и кой да номинира. Жоро е сигурен и затова го пропусна.
Тя не го пропусна. Тя каза, че го слага пети.

# 1 925
Добро утро!
Гената е нарцис. Огромното му его, ехидните усмивки и тънки провокации му изядоха главата. Останалите може да не са царе на словото като него, но много бързо го надушиха, а никой не обича онзи, който го принизява и кара да се чувства нищожен. Гената сигурно е страхотен, докато му играеш по гайдата. При първата заявка за различно мнение, обаче,  се появява леля Гена и се чудиш откъде ти е дошло. Изключение беше приемането на различната позиция на Жоро, но единствено защото си бяха само двамата.
Гената притежава всички качества на политик в негативния смисъл на думата. Предвид татусите му, знам точно кого може да замени на политическата сцена. Аз така и не можах да го харесам именно заради това, а изопачаването на фактите, манипулациите,  ехидността и космическото его само допълниха картинката. Хитрата леля накрая се надигра сама.

# 1 926
Това вие как го разбирате? 🤣 Може би:
“Аз съм слънце, искам да огрея навсякъде и при всяка една девойчица 🤣”

Стана ми жал за Елица. Как ли се живее с такъв харизматичен мъж, който е център на внимание и всички женски погледи са към него? Ох, не й завиждам ама хич 🤣 (добре, само малко 🤣)

На мен също ми е жал за Елица относно Алекса, но не защото е харизматичен. 😅

# 1 927
  • Sofia
Дяволче, имам молба към теб! Нека следващата корица да включва тегленето на Джафа от Фифо и Гого, и тичането на Мани към морето. А ако включиш и цар плъх, цена няма да имаш. И тримата са top of the top, атлет до атлета, стратег до стратега. Да се подготвим подобаващо за края на цирка, който гледаме! Simple Smile

# 1 928
Аман от кривата физиономия. Да я номинират дружно утре и да отива да се гушкат с Алекса на арената:

"Противника на това племе...това не разбирам!"

"За съжаление със плуването им дадохме минута и пеесе...две минути преднина."

# 1 929
Аз си стискам палци за Алекса, представи се достойно, може да говори доста, но се постара да не противоречи на думите си. Постара се да е лоялен с всички, с които влезе в коалиция. Фифо е следващия ми фаворит, той се пребори с хейта към себе си, само наистина леко подценява жените. Гого по принцип харесвам, едиснтвено не ми харесва това, че в последните дни леко заядлив стана. Мирослава излезе много силна и се справи достойно в предването. Ралица също не направи нещо, с което да ме подразни.
Те са моите топ 5
Мани преди харесвах, сега вече не особено, не обичам подмолни игри. Георги ми беше забавен, но пълен егпист. Зори въобще не е в час. Виктория си ме дразни от началото, склонна е да преекспонира всичко. Джеферович е абсолютна кисела змия със самочувствие.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 10:11 от AglayaDreams.

# 1 930
  • Някъде там...
Цял сезон се чудя... някой дали може да ми обясни стила на плуване на Георги?

Защото - окей - той е най-бързият плувец, спор няма. Но това дали е отчасти и заради особената му техника или въпреки нея? Значи, той плува нещо като кроул. Ама не съвсем. Поне моето лаишко разбиране е, че кроул се плува симетрично с двете ръце. А на Георги втората ръка загребва почти веднага след първата. Неговият асиметричен кроул дори заприличва на бътерфлай на моменти, защото двете ръце загребват толкова скоро една след друга, че все едно прави директно загребване с двете ръце едновременно.

Георги плува кроул в предаването. Иначе е делфинист. Плуването му изглежда така, защото едната му ръка е по-силна от другата и затова се получава това "подскачане". Едната ръка загребва по-силно и го изхвърля напред, другата по-слабо. Фифо също плува кроул, но при него силата на загребване е еднаква с двете ръце и затова се получава плавно. Той май по принцип плува бруст на състезания.

Аз снощи не гледах предаването, днес мисля също да не гледам. Утре вероятно ще превъртя предаването на запис, искам да видя битките.

# 1 931
Сега се сетих, че тази година не видяхме играта с люлката .. жалко.

# 1 932
Алекса на мен ми харесва и наистина не виждам какъв полезен ход имаше точно пък тук - ако беше избрал Мира, щяхте да викате "Аа, ето, избра Мира", а сега се самономинирал, та да излезел срещу някоя от тях.. Пф. Глупости! Браво на него, че си удържа думата и се самопредложи. За Георги ми е все тая - събуди се накрая и се докара до финалната бройка. Дано си остане до нея, а не е на финал. Освен да яде и да поплува на някоя и друга игра, нищо не видях от него. Не заслужава.
Ралица сутринта като ги даваха, само дето не "закуси" с със задника на Джаферович от подмазване. Идеше ми да 🤢 Не знам за Зори, но Ралица е горе долу на нейното ниво.
Защо да са глупости? Гледаме го този мач за втори път в решаващ момент да се изправи срещу жена, по негов избор. Защото днес ако битката е такава, чийто развой зависи от Алекса- държане на тежест, ми се струва ясно .
Оттам стратегията е прозаична - Мира и Виктория са като омагьосани от него, ако се изправят на елиминация, буквално ги виждам как ще му отстъпят, съвсем сериозно го казвам. Особено Мира- тя не е дошла за парите или победата, тя дойде за развлечение от домакинския живот и се оказа неочаквано способен играч, но  играещ повече за Елица, отколкото за себе си. Виктория пък играе повече за Алекса.. и така.

# 1 933
Моля някой, който следи социалните мрежи, да каже - Михаела и Ралица приятели ли са в живота? Аз не бих имала такава приятелка - да се държи като подлога на някой, който ме е отстрелял. Никаква лоялност, никакъв мозък в перхидролената мацка....
Не знам защо една жена няма там да блести със собствена светлина (като Гого и Фифо), а са от глупава по-глупава.

# 1 934
Аз си стискам палци за Алекса, представи се достойно, може да говори доста, но се постара да не противпречи на думите си. Постара се да е лоялен с всички, в които влезе в коалиция.

Цитирам, защото са се получили сладки грешки, каго "противпречи" и е влязал в коалиция " в които". Наистина на моменти е готов да "им влезе в коалиция", особено на девойките...

Общи условия

Активация на акаунт