💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 149
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 010
А аз се чудих защо Генчо така силно ме привлича. Той бил роден на същата дата, като моят мъж. Толкова прилики намирах между двамата - едри, силни мъже и с дар слово, да не говорим, че и моят го влече земеделието ... Падам.. има нещо вярно в зодиите! Ей!

# 2 011
Жените защо играят тази негова игра, това е чудно.
Защото ангелите споделят един общ мозък.

# 2 012
Нито Георги, нито Алекса направиха нещо грешно. Георги няма за какво да рискува елиминация преди финалната фаза, особено и с гърба на Генчо. Той може да няма грошове,но потенциалните му партньори имат, силните играчи намаляват и винаги има шанс за индивидуален имунитет.

Тези, които са с тотално неадекватен поглед над играта за Зори и Мира. Дори мелодрамата на Виктория има логика, тъй като без Алекса е пушечно месо. Но Зори и Мира са тотално без никаква посока за собствената си игра.

Не съм съгласна и с определенията, че Ралица е глупава, дори съм приятно изненадана, че вместо да се фокусира върху негативизма си срещу Жени, намери по-изгодната за нея самата позиция и играе с по-силната и водеща коалиция. Имаме множество примери в тази игра за 4 сезона как решения взимани на емоциална база са неправилни.

# 2 013
Ралица в която и коалиция да беше отишла все щеше да е по силна, защото племето е от 5 човека. Отивайки при Гого и Фифо пак стават трима.Само че  и тя е една бяла птица

# 2 014
  • София
За съвета снощи

Браво на Георги, че се спаси! Познахме масово, че ще го направи, но все пак браво, защото този сезон няколко пъти се случва да очакваме масово едно нещо, а да стане съвсем друго...
Много се радвам, че Георги е първия финалист, пожелавам му да е 1-ви и след 1 седмица. Момчето е достойно и много, много силно, не знам защо някои хора така го подценяват. За мен той е един от най-комплексните и опасни атлети изобщо и в четирите сезона на Игри на волята!

Но съм възмутен за пореден път от двойния аршин на продукцията.
Не може единия да има 350 гроша, а другия 250 гроша и ти да им предлагаш едно и също.
Абсолютно скандално решение! 😠😡😲

Зорница никога не съм я обиждал, пак няма да го направя от уважение най-малкото, но снощи за пореден път счупи тъпомера и после се чуди, защото е обект на подигравателни гифчета и нападки...
Зори, как може така да злепоставяш Георги, който цял сезон ти пази задника от Генчо?
Георги бил на последно място в племето, ама ти сериозно ли??? Господи, защо не си прибереш вересиите!
Георги е най-добрия ВИ играч в племето не хора, слепи ли сте!!! Според мен ще победи и Алекса в една истинска многокомпонентна битка.

Мира цял сезон се слага на Елица, после на Алекса. Тя и в живота ги е приела в имението си. Пардон, не е нейно имението, на мъжът и е, да уточним. Харесвам я като жена, но като игра извън битките се изложи. Най-малко уважавам такива играчи като нея, които не гонят целта, а помагат на едни за сметка на други. Като не мога да съм аз, няма да е и онзи неприятник. А ти за какво си там? Всеки един играч вътре трябва да влиза с мисълта за 100-те бона и нищо друго. То е ясно, че накрая ще е само един, ама когато всички вътре влязат с идеята и хъса на истинските победители, тогава вече ще гледаме истинско стойностно състезание и ще е истинска касапница. Иначе е ясно, че на нея пари не и трябват. Имат много, много повече от 100 бона. Там е за реклама и най-вече да тества себе си. С това последното се справи, остава си приятната изненада на сезона, но с тези думи за Генчо и Георги страшно олеква, ама страшно. А тези хора не са и направили нищо лошо, не го ли осъзнава и вижда? Сега харесва ли се вътрешно, като се гледа какви ги приказва?

И сега за Алекса.
Браво, постъпи наистина смело, дръзко и си удържа на думата! Дали актьорства? Да, категорично. Но забранено ли е? Не. Това си е негов ход, чувства се уверен и рискува. Няма никаква гаранция, че пак ще е срещу червеното племе, т.е. жена за пореден път срещу него. Освен разбира се ако не са му подшушнали както масово чета тук и във Фейсбук, но знаете това са недоказуеми неща и не искам да вярвам, че всичко е сценарий и ние гледаме един евтин сериал... 😐🤨 Абе спорили сме много, не искам пак да се повтарям. Но да, като гледам промото не виждам как Филип би пуснал коша преди него. Разбира се освен ако няма голяма разлика в килограмите ама едва ли Безстрашните ще мятат толкова криво. Просто не мога да го повярвам и видя реално да се случи... Специално в тежести, Филип само Аспарух ще го бие. Може би и Генчо, но не бих се обзаложил за това.
Хаха, утре Гената ще получи удар, като гледа любимата си игра да я играе най-големия му враг вътре, хехе 😀
Кофти Гена, ама това е положението... Живота е кучка! 😉
Отново браво на Алекса, че този път не излъга на синхрон и каза, че ще гласува срещу Георги, защото е от другата коалиция. Най-накрая, разгеле. А и е логично. Георги е по-добър от него, поне според моето скромно мнение и ако може да го отстреля точно преди финалите ще е бонус за него.

В заключение, хора, това сам да се предложиш да отидеш на битка не е майтап работа. Оставете протекции и продукция. Винаги може да загубиш игра. Винаги. Дори и всичко да е наредено за теб и се е случвало през годините. Рядко, но го има в играта. Освен това винаги може да се контузиш, тези неща могат да се случат по всяко време. Едно нелепо нещо, късмет, малшанс и си 'Чао'
Алекса малко прекали според мен и да не стане играчка-плачка утре, защото нищо чудно и да се наиграе...
В смисъл не знам защо всички смятат, че е невъзможно да загуби. Да, ясно защо, ама аз не го виждам така. Не вярвам на този масов и сигурен едва ли не 100% спойлер от жълтите сайтове. Този сезон не може ли просто да са пуснали фалшиво инфо за нещо си там, което се е случило с цел една масова заблуда? И после хиляди коментари и WTF моменти? Само питам?

Целия им сезон крещи от епизод 1 до днешния епизод, че трябва да се спечели от... жена.
Ако след толкова много зор, тикане + обиди и опозоряване на мъжете отново не бъде спечелен от жена, то това ще е огромен шамар за българския феминизъм. Така че не знам аз просто наистина не искам да вярвам в очеизвадното явно за всички останали. И за 'Уинър едита' съм спорил, няма да е нито първии, нито последен път някой с 'Уинър едит' да се провали и то дори преди финалната седмица. А и защо да не го показват много? Има дар слово, знае да омайва, трябва и реклама за сръбските Игри на волята, кото стартират от 2023 г. Жена му е Елица Янкова, голямо име у нас и т.н. Ами ще го показват и ще има синхрони, нормално е.
Не знам, просто си разсъждавам на глас... Пък нека е на 99.9% сигурен в битката утре и че побеждава...

И наистина за финал, искам да зачекна думичка за феминизма и побългареното му значение в България.
Всъщност Алекса е сексиста, не Филип и Гого.
Тук продуцентите явно не знаят, но в Америка ако казваше на едни зрели жени, 'малки момиченца' ще го изядат с парцалките. А и това да ги пазиш и закриляш. Това се чете наобратно --> Жените нямат нужда от закрила, защото те са по-силни и можещи от мъжете и могат да оцелеят и без тях.
Те и Филип и Гого искат това. Сложни битки и трасета и да се види, кой е по, по и най. Ако една жени ги победи на такава игра съм сигурен, че ще и стиснат ръката.
Останалото са алабалистики на едни много слаби редактори.

# 2 015
Не смятам, че Мани е по-малко заслужила финал от Мирослава. Мирослава уж пак саботирала, ама си го мислела само, ама незнамсикво.Колко битки има Мира, две? На делвичка и на топчета. Искам да я видя на многокомпонентна истинска битка.
Зорница вече беше на такава, заедно с Алеко и Валери.

То тука никой не гледа заслугите. По принцип малкият финал Гого - Алекса със сигурност ще е по-несправедливо един от двамата да не стигне финал. Но нали трябва някаква драма да има...
На мен не ми се връзва да правят битка Алекса - Мира. Мирето сигурно ще я остявят да отпадне първа на финала, една битка с плуване и е готова.
Предполагам, че или Алекса ще накаже Мани, или ве пак хората си имат вече разработена пътека... финал преди финала.

# 2 016
Smile
Ралица в която и коалиция да беше отишла все щеше да е по силна, защото племето е от 5 човека. Отивайки при Гого и Фифо пак стават трима.Само че  и тя е една бяла птица
Ралица беше с Жени и преди да са петима, когато бяха три на три.И също така за Фифо е на дъното на всяка хранителна верига. Единствената причина някой да смята, че да се опита на този етап да играе с Фифо е добра идея, е просто защото Жени никой не я харесва. За собствената игра на Ралица в това няма никакъв смисъл.

А и като добавим непрекъснатото говорене за достойнство - Фифо и Гого пред нея обясняваха как ще стрелят жени, как ще отмъщават и я изолираха буквално физически на битката на секундантите...Би било абсурдно да има желание да играе с тях.

Дяволо,
не е невъзможно да има повече от един истински сексист в сезон. Нямат квоти за това, доколкото знам, можем да си имаме и безброй и нула с един и същи успех Smile

# 2 017
За Жени - ще гони Гого според мен. Фифо няма да си харчи грошовете за него, той си остава вълк единак. После розбира се ще играе с Жени и Рали с уговорка, че пак се пазят Безстрашните и Мани е слабото звено.

Даже не изключвам предварително наговаряне Жени-Фифо нито тя, нито той да си гърмат грошовете, а да стрелат по Гого, а Фифо по Мани. Това би било най-умното, иначе после ще им е трудно без грошове.

Фифо малко взе да приглася за Алекса на Гого колко бил достоен, но той вече се е бил срещу него и е спечелил, а и вижда как играе "кавалер" и сигурно го дразни. Или ще е абсолютен вълк единак, или пак със Жени според мен.

# 2 018
Много харесвам, Мира, изненада ме във всички области и като способности, и поведението и , за съжаление ролята и на помощен персонал (съвсем реалистично , без да се надценява) , ме кара да се радвам, че продължи толкова, не отпадна, но наистина няма място на финал.
Ако трябва да направя сравнение на играчите с карти и стратегията им като притежаващи такива би изглеждала така. Ако е всичко коз  4 най-силни валета бяха Генчо , Жени , Филп , Алекса. Това са хората около които гравитираха и се прилепваха останалите играчи. Тези които сформираха групички - лидерите.
9 ки за мен са  Мани , Жоро , Виктория , Елица.(пак хора за които някой се е прикрепил все пак)
1 Генчо - има вале , и много дълга но слаба боя , плюс това държи подплатена с осмак девятка , но от друга боя (Жоро и Фейгин). Грешката му е, че изчисти дългата си боя напълно, а накрая оголи и 9ката . Хубави карти но мал шанс .
2 Жени - има вале , подплатено с дълга ,но слаба боя . Предимството и е че тя  е под ръка, но дали ще и стигнат картите )))
3 Филип - има вале , и само силни карти , държи покрити тузове, има и девятка, само чака на Джеферович да и свършат картите (има и 100 от асаци)))), за съжаление не е под ръка
4 Алекса -има вале, има втора силна боя, Предимство- играе с белязани карти и знае ,какво му идва отдолу и то е силни карти ))И най-важното , противника, сякаш играе за него и му пуска все от неговата боя
5 Мани - тройно покрита 9 чица, на късмет и хитрост ако направи една ръка , ако не да вземе тази на Алекса и аз ще спя спокойно )))
6 Жоро ..ами той си хапна и игра добре, въпреки съмненията ми, че не познава картите , но е интелигентно момче и някак си е там
7 и 8 Виктория и Елица са си подплатени с валета , те са здрава опора и си тежат на мястото
9 Асаците, ням да коментирам с изключение на едно по-особено такова. И като карта , пак е Асо -нинджа-жокер , и има различни от нормалните способности, а именно да мени цвета си на какъвто поиска, за това е най-желана карта за всички и навсякъде добре дошла. Дали ще вземе последната ръка обаче и последно 10 (100 000), ако попадне в ръцете на някой с акъл ))

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 12:48 от AuroraBB

# 2 019
  • софия
Друго се сетих за снощи. Жорката какви очи опули, когато разбра, че Алекса има само 250 гроша. Самоназначилият се стратег Илиян в старанието си да препъне Алекса, така му изписа очите с това преувеличаване на грошовете. За това и според мен Жорката не искаше да харчи неговите през цялото време. И още нещо, явно продукцията са решили да вкарат това с разговорите между отпаднал и конкурентното племе, защото всички ги изтипосват да го правят. Явно са решили, че ще има повече обрати, когато вражеското племе получи ценна информация за случващото се при другите.

# 2 020
# 2 021
Не, тя няма да се коалира  тях, но вероятно не иска да им е цел № 1. А и Филип и Гого са двама, т.е. 2 гласа,  по-добри шансове от Мани да стигнат по-напред в битките. Най-вече ако се добере да получи тяхната дума, може да разчита повече, отколкото на Мани. Те нали са дръвчета...
Като цяло, показаха, че Джаферович започна да си мери думите спрямо Филип и Гого, раздаде се за победата (ми няма какво да си кривим душата), опита се да го играе отборен дух, а към Мани беше доста резервирана... посряза я тук-там.
Има резон. Ако схемата в обединеното племе е, че на елиминация отиват последният в игра + номиниран на съвет, то по-изгодно е да играеш със силните.

# 2 022
Алекса е актьор, който е постоянно в роля. То се вижда , разбира се . Но за целта е необходимо човек малко да е критичен и да не вярва на едни голи думи. Не съм сигурна ,че Алекса е лидер точно .Бива го в манипулации, заплахи,  пъчене. Но, когато трябва наистина да се ръководят хора, го няма. Така или иначе, силен играч е и има право да си играе играта до победа. Жените защо играят тази негова игра, това е чудно.

Определено Алекса играе ,и то доста успешно според кой е отсреща, може да е агресивен,може да е любезен ,мил ,абе зависи каква е сцената Smirk . И както все е капитан ,  делегира функциите по разпределение на отбора на който пожелае ,обикновено дясната му ръка като най-гръмогласна, изсухля се от тази отговорност.

И ще ме извиняват фенките му, обаче няма нужда да го възхваляват чак толкова Simple Smile, от силните играчи е, но и никой нямаше и няма неговия комфорт (дори Джаферович ), да е заобиколен от вярна свита ,която да го пази от номинации ,освен когато той не поиска да се самономинира. Реално той не е един играч, 1+3

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 13:42 от araselia

# 2 023
И сега за Алекса.
Браво, постъпи наистина смело, дръзко и си удържа на думата! Дали актьорства? Да, категорично. Но забранено ли е? Не. Това си е негов ход, чувства се уверен и рискува. Няма никаква гаранция, че пак ще е срещу червеното племе, т.е. жена за пореден път срещу него.
Отново браво на Алекса, че този път не излъга на синхрон и каза, че ще гласува срещу Георги, защото е от другата коалиция. Най-накрая, разгеле. А и е логично.

Логиката като цяло само в неговата глава я има, другите са като паднали от Марс. Дори Генчо не успя да се съвземе след като отпадна Пух. Дори Жени губи почва под краката си няколко пъти, само Алекса знае къде се намира.

Георги е по-добър от него, поне според моето скромно мнение и ако може да го отстреля точно преди финалите ще е бонус за него.

Тук не съм съгласна с теб, но това да ти е кусура 🤣🤣🤣.

В заключение, хора, това сам да се предложиш да отидеш на битка не е майтап работа. Оставете протекции и продукция. Винаги може да загубиш игра. Винаги. Дори и всичко да е наредено за теб и се е случвало през годините. Рядко, но го има в играта. Освен това винаги може да се контузиш, тези неща могат да се случат по всяко време. Едно нелепо нещо, късмет, малшанс и си 'Чао'.

Браво 😍😍😍 Най-точният коментар, право в целта 😍😍😍.

Тук продуцентите явно не знаят, но в Америка ако казваше на едни зрели жени, 'малки момиченца' ще го изядат с парцалките. А и това да ги пазиш и закриляш. Това се чете наобратно --> Жените нямат нужда от закрила, защото те са по-силни и можещи от мъжете и могат да оцелеят и без тях.

Всички мъже в предаването и извън него са сексисти според мен 🤣, просто някои не си го признават 🤣.
И странно как сексиста Алекса жените го боготворят, а сексистите Гого и Филип - не 🤣 (говоря за жените в предаването).
Нито Гого оплете Мани, нито Фифо оплете някоя, дори Мирела не успя 🤣, а тя е влюбчива по принцип 🤣.

# 2 024
Непопулярно мнение, но все още имам чувството, че Ралица играе театър и съм в очакване да прецака Женя. Никак не е глупава и си отвори широко очите след излизането на Мишето, та очаквам голяма изненада от нея. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт