💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 124
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 025
По анкетата:
1. Безстрашни
2. За първи път от началото на ИВ "виках" (вчера) и "ще викам" (днес) за отбор, различен от червения (ако такъв все още е в играта).
3. Мира и Гого
4. Много!
5. Генчо е предал "племето"?! Що за глупост?! Кое "племе"?! И как го е "предал"?!
6. Не
7. Заради представлението, което гледа от първия ред, може би си заслужаваше. Заради бъдещата си игра - може би не.
8. Алекса и достойнство са антоними.

# 2 026
  • София
За да спечели жена Игри на волята, то в петък Алекса трябва да загуби от жена, която да обере всички грошове и брадвичката. Това е единственият вариант според мен. Би бил огромният обрат на Продукцията. При обединението срещу Алекса, Гого, Георги и Филип нямат никакъв шанс дамите.
Да видим само какво ще се случи довечера, че има няколко въпросителни.

# 2 027
  • София
И последно за епизода снощи.

За играта

Ауу, една от най, най-любимите ми игри. Класическа Сървайвър игра е това!
Играта, която направи Ники Мартинов такава легенда. Такива възли им направи, че не можаха да минат изобщо, хаха. Моряшки, здрави възли. 😎

Ами браво на Фифо и Жени, че знаеха какво правят. Жени е гледала и знае, ама Фифо откъде знае не знам, явно инженерната глава е влязла в работа. 🙂 Много умен човек, то се вижда и от игрите, мисли на терен, не само подготовка. Идеален е, просто е създаден за това предаване и такива битки. Не виждам слабо място, просто не виждам. Може би само игри с фактор късмет. Топчета, целене на нещо + изометрия, ама тя по принцип не е силна страна на мъжете. Гого е изключение, защото е нинджа.
Та, тактиката е здрав център с всички части и със здрави възли. Тук възлите са всичко! Ако не ги умееш няма шанс, мъжката сила винаги ще разбие барикадата.
Червените с първоначална много грешна тактика, предложена от Георги и Виктория (тя пък направо сцепи мрака като каза, че навсякъде трябвало да строят барикади, хахаха)
Но после червените преписаха от жълтите, но пък може би са по-сръчни от тях, защото за 2 мин. по-малко време с което разполагаха се справиха доста добре, тъй като Фифо проби пръв и излезе ама когато Мани последна излезе и биха камбаната, вече двама червени бяха излезли, Алекса и Зори. Т.е. нещата се решиха за секунди!

За плуването:
Най-слаба беше Мира, но нормално, жената само преди година не е могла изобщо да плува, сега поне имаше сили да изкачва понтоните, което за плувкинята Зорница бе по-трудно и ме учуди...
Георги и Филип пак се откроиха, ами нормално. Вече коментирах защо Фифо победи Жоро на 1 пост, не е заради самото чисто плуване.
Жени бе задмината от Алекса като чиста скорост ама само до първия понтон. Нормално, тя е тежка и от години не е активен състезател. Един мъж на кратка дистанция ще я бие, ама ако плуват 200 метра никакъв шанс, какво остава после на връщане. Та не случайно после при връщането Жени му дръпна с доста.
Друго какво, учудващо за мен Вики се справи доста прилично поне от това което видях, а на нея плуването и е много слабо.
Гого ми хареса много. Този човек дори и в неща, което не му се отдават, просто защото не ги е тренирал и развивал, пак се справя и намира начин да си прави живота по-лесен. Една ходеща и неумолимо тиктакаща машинка е Гогата.
Ралица също ми хареса, а на нея водата също не и е силната страна. Като на Вики.
Мани бе най-слабата от жълтите, а и бе толкова уморена, че тръгна да излиза към червените, хаха. Не е лесно, който не е плувал в открито море, той не знае какво е.

Като цяло един от най-хубавите епизоди в сезона и го оцених много високо. 91% или нещо подобно беше, не помня вече. Не знам дали и не ми е рекорд. Ах, че не помня, ядец.

# 2 028
Алекса не е нищо специално. Побеждаван е много пъти и не е най-добър в нито един компонент. Не виждам как той заслужава да спечели или с какво е над Жоро например...

# 2 029
Една малка ретроспекцийка за Бг-мама Слип ейнджълс.
Невероятният суперСлип,  с невиждани способности, единствен достоен според анализатори да бие Гого и Фифо,  с над 20см способности ( явно, за да очарова така..)
Започна или по- точно не започна играта си, не успявайки да се пребори срещу бая играчи. Виктория го пребори за място, Зори също го пребори, Филип също го пребори. Драмата беше толкова голяма, че от сълзите, изляни по Слипа, Черно море отново е пълноводно и богато. После вторият шанс беше всичко за него- на всяка цена да влезне У играта, заради любимата Пандичка. Да, ама Чакала рулз и извоюва място. После…. след 373737 сълзи и драми, размисли и страсти, Брук и Рич, Рич и Тейлър , пак Брук и Рич, Алекса  извоюва така желаното място… видяхме вече какво означава това място за Чакалов, който и не се замисли дали да взима грошове, или да влиза директно. Алекса обаче….любима, желано племе и хоп! Яяя, да дам малко назад. Вие сериозно ли мислите, че ако този човек не беше сигурен от подкрепата на продукцията, щеше да пропусне да влезне на момента при жена си? Уж осигурявал комфорт на Веси, да не седи на острова, да бе да, после сам се изпусна, че я праща, защото е слаб играч- да я махнат и да вкарат него. После Гайтанов- не само, че не е спортсменско, приятелско, готино- ако Алекса го беше вкарал, най- малкото щеше да си осигури един съюзник и приятел, стабилно момче за коалиция през цялото време. Защо си мислите, че съюзник на него всъщност не му трябва, как е толкова убеден? Както и по същия начин казваше вчера на жените ,, Довери ми се”, беше доста сигурен. Интересно… за номинациите - аз моите момичета няма да ги номинирам, после номинира Фейгин. Ще кажат някои заслужила си го е- ами добре, остави това на зрителите да решат и да си преценят, ти нали имаш принципи и държиш много на тях? Мъжка дума лесно ли се нарушава, Алекса, в твоята страна много държат на нея? ТЕ така.

# 2 030
  • Някъде в Матрицата
Гого е застрашен докато жълтото племе съществува. Когато се обединят и се съберат с Алекса и Вики, може пак да установят коалиция.
Днес да падат червените, да има малко повече драма. От червените ангели, предпочитам Зори да си тръгне преди Мира, ама каквото и да стане - все ми е тая.

# 2 031
Изгледах половината от подкаста с Генчо, довечера ще продължа. Определено е най-интересният до сега, много е увлекателна Генчо. Затвърждават се и се изясняват много от ситуациите в племето - от къде е тръгнал конфликтът им с Куков, с Елица. Защо така и не се решиха с Георги да си купят гласове, защо Зорница се прехвърли в другата коалиция. Не го видях чак толкова да е зацепил на Алекса. Каза това, което и ние виждаме - абсолютен позьор.
Естествено, като всеки човек защитаваше постъпките си, но за разлика от всички останали до сега, намери и място за самокритичност. На мен ми хареса Генчо, въпреки че все още смятам, че основната му грешка беше, че не събра Алекса и Елица още в самото начало, а реши да защитава и да пази Веси. Смятам, че така щеше да направи много по-здрава коалиция срещу тях, само верният паж Мира щеше да се върти около тях.

# 2 032
Разбра се/поне за мен/защо Мирослава номинира Георги до откат. На реката е чула разговор между Пух и Жоро, които са си говорили, че тя е най-слабото звено. Съответно е счела, че и Генчо го е мислел това, затова на нея ѝ е било явно важно да излезе след Генчо и Георги/тя самата го е казвала/,да докаже, че тя е по-силна от тях. Ще се посмея как с едни топчета и делвички се имаш за по-силен, но пък да, нали си придворна.

# 2 033
  • Sunshine state
Алекса не е нищо специално. Побеждаван е много пъти и не е най-добър в нито един компонент. Не виждам как той заслужава да спечели или с какво е над Жоро например...
Най-малкото показа повече социална игра и се раздава повече от Георги в игрите. А Георги псвен на плуване, в какво друго е по-добър от него? Може би в яденето?

# 2 034
Непопулярно мнение, но все още имам чувството, че Ралица играе театър и съм в очакване да прецака Женя. Никак не е глупава и си отвори широко очите след излизането на Мишето, та очаквам голяма изненада от нея. Ще видим.
Аз съм от молкото харесващи Жени, но ако Рали направи такъв добър ход ще е страшно интерисен обрат на който ще се радвам. Но, аз си мисля, че Рали си е това, което показва за жалост, дано греша.

# 2 035
Най-малкото показа повече социална игра и се раздава повече от Георги в игрите. А Георги псвен на плуване, в какво друго е по-добър от него? Може би в яденето?
Във всички игри.

# 2 036
Тази седмица двама човека ли ще отпаднат? Не съм гледала предните сезони, но предполагам, че трябва да са четна бройка в обедининето племе.

Дано са двама и дано са червени!

# 2 037

Веднага се сещам за колелото на смъртта,победи Филип.Алекса се издъни.
На индивидуални битки дали нямаше повече победи от него ,и да няма ,има победи, значи не е само да яде.Защото не дрънка много като  Алекса ,и го подценяват.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 14:14 от araselia

# 2 038
Червените ангели тази вечер да не се превърнат в падналите ангели? Joy Всъщност се надявам точно така да стане, че иначе другият сценарий е да ми пратят Гогито на елиминация, а Фифито - съюзник (а май двама ще трябва да отпадат утре). Ай сиктир вече, и аз нервички си имам и искам да си ги разпусна малко Satisfied
Алекса ми става все по-симпатичен, такава веселба е около него. Само си представете колко скучен щеше да бъде сезонът без следните три неща: пиесите на Алекса, секси(зма) на Филип, анимационния говор на Гого и борбата на Жени срещу Вселенските несправедливости. А, четири неща станаха.Animal Speak No EvilAnimal See No EvilAnimal Hear No Evil

# 2 039
  • София
Сексизмът на Филип, който обаче не съществува, а е перфектно изманипулирано от Джаферович, когато не се свири на нейната гайда..

Общи условия

Активация на акаунт