💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 036
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 475
Искам следващата книга, кяото пробутват на участниците да е с цитати на Зори от типа на "Никой не знае, че си казах наум...".

Надявам се да се получи добра битка утре, Зори е показвала не веднъж, че на арената е адски устремена.

# 2 476
Абе аз съм доволна. Моите хора от любимото ми племе са финалисти!
Другата седмица всичко отначало...
Днес и утре грабвам пуканките и гледам сеир. Trollface
Ох, и аз си отдъхнах! Сега само ме напряга лудницата, която ще спретне Вики на Мани. Очаквайте цирк буш!
Драмите на финалната права при Супергероите силно ме потиснаха и сега ще си припомним всичко наново.

# 2 477
  • SF
Виктория или кряка екзалтирано, или вади депресивния полупритворен поглед и гледа отегчено.

# 2 478
  • София
Ще отпада ли съюзник? Че с Алекса осемте финалисти стават девет.

# 2 479
Виктория или кряка екзалтирано, или вади депресивния полупритворен поглед и гледа отегчено.
много точно описание;)

# 2 480
Ами тегаво ми стана от загубата, аз все съм си за червените и сега осъзнах шизофренията си - понеже харесвам Георги съм за червените въпреки Вики и Алекса, а понеже не понасям Джаферович не харесвам и жълтите. Ами това е, както казва Вики, на сърцето не можеш да заповядваш  ☺️

# 2 481
  • София
Зори откри топлата вода! Никой не знае тя какво си помислила, само тя. Ти да видиш?! То и такива неща ли можело да стане - като си мислиш неща, само ти да ги знаеш?
Валери Божинов ряпа да яде... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 482
  • София
Зори откри топлата вода! Никой не знае тя какво си помислила, само тя. Ти да видиш?! То и такива неща ли можело да стане - като си мислиш неща, само ти да ги знаеш?
Само че Зори не знае, че за да чуе Вселената твоето желание трябва да го изречеш на глас, помислено не работи.

# 2 483
И аз съм утре за Зори.😁 Ще и стискам палци. Искам да смачка Алекса на арената.😁 А после и кака Джаф.😁

# 2 484
Изпитвам отвръщение от себе си да изрека тези думи, но утре стискам палци за зорница

# 2 485
Виктория е доста злобна на моменти. Тя ще решава кой е достоен и кой не за финал ... имам предвид изказването й за Мани. От трите жени Виктория се представя най-слабо, по-тромава е и по-бавна е, но със самочувствие до небесата, а как свойски и небрежно опипва Алекса по крака, дразнещо ми е.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 23:12 от Rosita

# 2 486
Обзор на епизода:
Алекса се моли на боговете да му дадат сили да опази своите жени!
Безстрашните се съмняват, че той би избрал себе си, за да спаси жените. Фифо и Гого смятат, че това е глупаво и ненужно. Но те нямат рицарския морал на Алекса!
Двете племена се изправят в тежка битка, в която Фифо и Алекса като Атлас носят тежестта на цялото племе на плещите си и държат съдбата му в ръцете си.
Гого е най-атрактивният играч по трасето, но трябва да изкопае тунел не за кой да е, а за жената Чудо! Жоро пък е пийнал и енергийна напитка и успява да го задмине. Джаферович е доста бавна по трасето, но не спира да подкрепя морално Фифо. По изваяните мъжки тела се лее пот, а килограмите в коша растат. Алекса се бори със зъби и нотки да спаси племето, но не успява! Фифо води великолепната петорка на безстрашните към финала! Очаква признание от всички и Джаферович също си позволява да го похвали, както и да му даде да вземе безценната награда на продукцията-наръчник как да спечелиш предаването.
Зори бърза да търси подкрепата на Жоро. На съвета Ралица сипе похвали за книгата-наръчник. Зори сипе похвали за себе си и говори като финалист, чакащ смс вот на публиката. Все пак решава да не изневери на себе си и да забие поредния нож в гърба на човек от нейната коалиция. Не за друго, а понеже има още много какво да покаже, но не на елиминация. Алекса е рицар на честта и няма да позволи това. Той я отстрелва с двата гласа и смята на елиминацията да довърши започнатото. Зори почва да се чуди дали това не е проклятието на Генчо, който след напускането си я дърпа да го последва и тя.

# 2 487
  • Варна
От вчера все едно гледам Ергенът, само балните рокли ги нямаше.

Чакам с нетърпение Женя, Мани и Вики под един покрив, дано изкарат поне ден два да си кажат на коя какво й тежи :*

# 2 488
Колко са различни хората: и Жени, и Мира искат децата им да се гордеят с тях. И двете го постигат по- различен начин. Браво на Мира! Домакиня, слаба, без качества (това всичко иронично), но на финал, а Зори - у дома!
Харесвам поста ти, но продължението му би трябвало да е -Жени у дома! Зорница ще дава пример на бъдещите си деца.А кака сега учи своите на принципа:"Удряш, ревеш и тичаш при госпожата да се оплачеш ". И това не съм го измислила , а го чух от майка  от групата в  ДГ ,на големия.За жалост след 4 години това е всеобща практика.
Странно ми е че Алекса стоеше по -стабилно през цялото време, не се пъна и огъва , а накрая за секунди не удържа.Дори и след двете разменени реплики с Филип ,да си е направил сметката, ако бият,че ще бъде срещу Ф или Гого, не го виня. Какви ли не по-големи гнусотии преглътнахме.
И да не пускам друг пост, битката между Генчо и Джафа е била 2-3август. Преди самата битка е имало възможност , почиващите сами да минат "трасето", нямало е никой  да охранява😬.На другия ден не са допускани зрители и снимки.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 23:16 от vvi

# 2 489
  • София
Зори какви ги дрънка 🤣🤣🤣 казала си на ум еди какво си... милата, добре че си тръгва
има още много да учи. Млада е, ще се смее някога на наивността си.
Или си умен, или не! Възрастта няма нищо общо...

Общи условия

Активация на акаунт