💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 435
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 670
Ето и резултатите от 31.10 - 06.11
Или втората седмица от втората фаза на ИВ

Тенденцията не е добра. Рейтингите падат и то не са малко, що касае марката ИВ.
Тези резултати вече са по-слаби от сезон 3 и неговата фаза 2!

Ние тук го коментирахме същото. И аз и много други.
Спряха и лайфовете (снощи е имало май на Георги, Фифо, Мани и още някои ама забравих кои, ще погледна по-късно в Инстаграм ако са запазили нещо, но имах известия просто и знам), тук настроението падна, както и броя на мненията. Ами нивото падна категорично и за това е виновна продукцията с бутането на определени участници, които не го заслужават. Единия ще го гледаме днес в поредна битка срещу жена, вече им забравих бройката.

Скрит текст:

Миналата година рейтингите през втора фаза се движеха около 13.2-13.3 средно ( 12.9-13.7 ), не виждам огромна разлика. Но има разлика с края на първа фаза през този сезон, който постави рекорд за рейтинг на това предаване. И е нормално - има разлика как точно Продукцията се намесва между Мани и Поли през миналата година и Жени и Алекса през тази. НО не е голяма.

Големия автогол ще е, ако наистина Калеко Алеко спечели. Това ще доведе до спад в гледаемостта за следващия сезон, може да не е голям, но ще го има.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 13:00 от Bengun

# 2 671
Мани е по-логична за нас като зрители. Алекса е видял миналата седмица как са номинирани Лефтеров и Гого, знае, че Джафа вече е богаташка и с кеф ще опита да елиминира още един силен мъж преди обединението, и е логично да е заключил, че тази тази седмица изборът ще е между Филип и Гого.

Алекса добре следи играта, очевидно е, че Гого се е върнал с грошове. Единствена без грошове е Мани в жълтото племе Simple Smile

Сипвайте и на мен, фен съм на Алекса.

# 2 672
Алия, напълно заслужи с подкрепата си към Алекса да ти сипваме нон-стоп Grinning
Чакай сега, аз каква вина имам, че са ме омагьосали 🤣. И без това ми е зле и вие още повече скачате върху мен 🤣. На всичкото отгоре се опитвам да съм обективна въпреки замъгленото ми зрение 🤣. Не мога повече от това, толкова са ми силите 🤣.

# 2 673
  • София
Мани е по-логична за нас като зрители. Алекса е видял миналата седмица как са номинирани Лефтеров и Гого, знае, че Джафа вече е богаташка и с кеф ще опита да елиминира още един силен мъж преди обединението, и е логично да е заключил, че тази тази седмица изборът ще е между Филип и Гого.

Алекса добре следи играта, очевидно е, че Гого се е върнал с грошове. Единствена без грошове е Мани в жълтото племе Simple Smile

Сипвайте и на мен, фен съм на Алекса.

Добре я следи, да. Не случайно пита за усойницата Джаферович и знае, че има женска коалиция, а жълтите момчета са две.

Алия, напълно заслужи с подкрепата си към Алекса да ти сипваме нон-стоп Grinning
Чакай сега, аз каква вина имам, че са ме омагьосали 🤣. И без това ми е зле и вие още повече скачате върху мен 🤣. На всичкото отгоре се опитвам да съм обективна въпреки замъгленото ми зрение 🤣. Не мога повече от това, толкова са ми силите 🤣.

Освободи се от сръбското иго! Гого Раковски не е ли по-впечатляващ с това мустаче, хм? Joy

# 2 674
Май ще си имаме нова “Пайнерка”, на където са тръгнали нещата 🤣

# 2 675
Моето мнение за вчера - Алекса абсолютно целенасочено пусна и още толкова целенасочено избра Зорница, за да може да му се радват колко е честен и умен, а всъщност е балкански хитрец, саботирал още по-гадно от Мани и Фейгин. Ако това беше направил Филип или друг, щеше да е сринат със земята.
Не искам човек като Виктория покрай себе си, защото с неконтролираната си агресия и невъзможност да се справи с гнева си,  ще забие нож в гърба и на приятелите си, когато не стане на нейната. Имам примери в живота - изобщо не са добри приятели, стоят зад  гърба ти, само когато имат ползва от теб и им играеш по свирката. В момента, в който изразиш различно мислене или направиш нещо неправилно (според тях), моментално изхвърчаваш от кръга им и цялата злост се излива върху теб. Така че внимавайте, какво си пожелавате.

# 2 676
вече подозирам че Фейгин е представителка на бгмама - руса със сини очи. откакто пиша в темата и моите почна'а да се изсветляват нещу

# 2 677
Diavolo, ако се чудиш как изглеждам след твоя безпощаден разбор - ето така 🤣

# 2 678

Освободи се от сръбското иго! Гого Раковски не е ли по-впечатляващ с това мустаче, хм? Joy
Гогоостъпничка е тя!

# 2 679
  • София
В началото с трепет простираше боксерките на Гого и изведнъж мина на Алековите слипове. Фрапиращо е. Няма как да се прости тази постъпка Simple Smile

# 2 680
И аз си мисля,че Алекса си избра с кой да отиде на елиминация, т.е. умишлено пусна и си избра Зорница.
Защото който и друг да беше избран от жълтите, щеше да е по-голяма заплаха за него.
Хитрец е сърбина...

# 2 681

Гогоостъпничка е тя!
Как можа да го кажеш 🤣. Това е гогохулство 🤣. Още ми е в топ 3 на фаворитите, но някак си вече не го гледам така романтично 🤣. И от него и от Филип очаквах повече мъжкарско поведение и да тропнат с топки по масата 🤣. Съжалявам, че пак намесвам леко просташкия израз на сезона 🤣, но той илюстрира типа мъже, които лично на мен са ми по-симпатични. Ако един мъж не е гръмогласен не ми е интересен 🤣.

# 2 682
Хубава игра! Честита последна победа на Жълтите! Браво Филип! Yellow Heart

Виктория откак се впи като кърлеж в Алекса, ще се окаже поредната българка играла го съпорт, ракета и каквото решите на мъж чужденец в нашенско риалити. Ако Алекса и спечели, Вики даже ще е втората от тазгодишните риалити формати. Wink Като отборен играч е в ролята на вечно окуражаваща и подкрепяща останалите на терен, но като натюрел има едно пресилено театралничане в стил "верен другар до гроб" - визуално, мимики, жестове, то са предателства, насълзени очи, как да гласува за брата с когото толкова са преживели...Поредната жена, която ще е стъпало било то и последно в играта на друг.

Днес играта ще е интересна, нямам претенции кой ще победи.

# 2 683
В началото с трепет простираше боксерките на Гого и изведнъж мина на Алековите слипове. Фрапиращо е. Няма как да се прости тази постъпка Simple Smile
Той Гогата затова надяна и той слипчета, да се върне в сърцата на Бг мамите. Joy

# 2 684

значи Филип само по без гащи може да ги измести в 'сърцето'

Общи условия

Активация на акаунт