💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 249
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 135
В Анкетата от мен :
Добър четири по шестобалната система пиша на втора фаза.
Първа фаза заслужава пет с плюс за мен.
Герой на седмицата е Жени. Отстрани Генчо, който на коша в последната игра щеше да е много по-сериозно препятствие пред Жълтите.

Тримата ми финалисти - Фифо, Георги и Алекса. Гого е страхотен атлет, но в племената никога не прояви позиция, за разлика от останалите ми трима финалиста.
Но се надявам на полуфинал между четиримата мъже. Фифо - Георги - Алекса и Гого. Това искам да гледам. След това финала все тая.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 23:43 от Bengun

# 3 136
Всяка обиколка беше отваряне на допълнителна карта. Различни игри ли гледаме? И този на кулата дефакто решаваше играта. Тъпо е някой да отрича очеизвадното. Simple Smile
Филип си игра умно държеше си темпото, мъчеше се и той да запомня от картите, а не като Алекса да търчи като муха без глава само и да вярва сляпо на Виктория. Играта ако беше без секунданти Филип щеше да го бие още по-категорично.  Ако ще спорим за тази битка дай да се върнем към битката на резервите ако искаш? Многокомпонентна битка на която Филип издуха всички, а бог Алеко загуби от Виктория и Зорница Wink
Както винаги липсва аргументация и затова агресия и обиди. Просто за някой е по-лесно. 🤣  Но тезата Ви е грешна, защото целта на играта беше да се отворят повече карти. За битката на резервите (сега с вашите камъни по-вашите глави). Може би е било просто стратегия? Искал е да натрупа грошове или...? Алекса не е добър плувец факт. Но според мен и двамата са достойни за финал. Надявам се да ги видим един срещу друг. Нека  по-добрия победи. Аз не знам все още, кой от тримата Алекса, Фифо или Гого е най-добър?

# 3 137
Али, ку искаш пак да ти метна хапчето. Не мога да те гледам как се мъчиш.
Нямаш хапче срещу моята мъка 🤣. Ако просто бяха изрязали сцените с огромните му потни бицепси и оваляни в пясък пръсти, забиващи пирони с един удар  и на всичкото отгоре втория пирон е в устата, за да има сцепление ли де да знам, Bengun да каже 🤣, та ако тези кадри бяха премахнати всичко би било по-просто и лесно за мен 🤣. Без сърцебиене, без задух, без замъглено зрение 🤣. Но кой ти мисли за зрителките 🤣. Снимай там от близък план тези гърди и това е 🤣

# 3 138
Извинявам се, но Алекса за мен е Вежливият лос. Имаше такъв виц.
Аман, отчаях се. Как могат да избегнат Гого и Филип да ги пратят един срещу друг? Трябва винаги един от тях да печели играта и има имунитет?

# 3 139
Всяка обиколка беше отваряне на допълнителна карта. Различни игри ли гледаме? И този на кулата дефакто решаваше играта. Тъпо е някой да отрича очеизвадното. Simple Smile
Филип си игра умно държеше си темпото, мъчеше се и той да запомня от картите, а не като Алекса да търчи като муха без глава само и да вярва сляпо на Виктория. Играта ако беше без секунданти Филип щеше да го бие още по-категорично.  Ако ще спорим за тази битка дай да се върнем към битката на резервите ако искаш? Многокомпонентна битка на която Филип издуха всички, а бог Алеко загуби от Виктория и Зорница Wink
Както винаги липсва аргументация и затова агресия и обиди. Просто за някой е по-лесно. 🤣  Но тезата Ви е грешна, защото целта на играта беше да се отворят повече карти. За битката на резервите (сега с вашите камъни по-вашите глави). Може би е било просто стратегия? Искал е да натрупа грошове или...? Алекса не е добър плувец факт. Но според мен и двамата са достойни за финал. Надявам се да ги видим един срещу друг. Нека  по-добрия победи. Аз не знам все още, кой от тримата Алекса, Фифо или Гого е най-добър?
Как ще е било стратегия? Тогава не се знаеше, че ще ги оставят на обиталището...JoyJoy

# 3 140
  • софия
Дяволче, моите 5 стинки по темата, която бистрите. Факт е, за мен също Фифо и Гого са най-добре подготвените хора в тази игра. Не знам дали ще го оспори някой това. В социалната игра, обаче са трагикомедия.  Алекса няма техните физически данни, но не е слаб играч и в социала ги превъзхожда толкова, колкото те във физическите възможности.
 За бутането на продукцията. Все пак епизодите са монтират след приключване на играта. Ако той е победител, би било логично следварително да започнат да градят геройския му образ. Пак повтарям, след приключване на снимачните дни. Бил побутван. За мен всеки един от героите вътре е бил побутван по един или друг начин от продукцията за да е по интересно на зрителя. Дали ще го бутнат напред или от скалата е друг въпрос. И за това не са виновни играчите. Били му дали неравен старт от останалите. Предложиха му пари и той прие, същото предложение имаше и Чакалов преди него, но го отказа. Алекса играе рисково през цялото време, играе и актьорска игра и то добре. И не е беден, всъщност в момента май е с най-много грошове от всички.😁
  За анкетата: изгласувах чинно. На играч на седмицата не сложих никой, защото моят играч на седмицата липсва. Жорката остана сам в племето, успя да се стабилизира. Стана пръв финалист и до края не се изкуши да стисне Зори за гушата. Даже до последно я подкрепяше и се бореше за нея. Не пристъпи дадената дума.
 Финалисти искам 4мата мъже.

# 3 141
Аз съм за финал Гого ,Фифо и Жорето. Другите да отпадат по ред на номерата ,като първа да е Джаф .😁 Но за съжаление си мисля ,че синхрона със сметките на Алекса беше пророчески и той ще изправи или Фифо и Жорето ,или Гого и Жорето или най- страшното ,но и най - грандиозното Гого и Фифо преди финал. И някой от тримата няма да успее да стигне до там.😪 А на полуфинал искам Мира и Рали.😁

# 3 142
Как ще е било стратегия? Тогава не се знаеше, че ще ги оставят на обиталището...JoyJoy
Тогава един плюс от мен за продуцентите. Те си дават сметка, че от една игра извод не можеш да направиш. Но някои от нас не Simple Smile

# 3 143
От серията се разбраха няколко неща:
Алекса събира грошове, за да изпрати 2-мата най-силни един срещу друг (да се разбира Гого срещу Фифо).
Алекса иска да се бие предимно срещу жени.
Алекса целува и прегръща жените на изпроводяк.
Неговата сюжетна линия е на романтика. Паралелната сюжетна линия е злодеят Евгения, която се кара на мъжете, изпраща ги на елиминация и не ги целува на прощаване 😅😅😅😅😅

С две думи , Кате, можеш да таааковаш как си искаш хората, стига да ги попрегръщаш и поцелуваш малко .Joy
Дан гу мисла Алекса , има пари има жени , реват за него , камъни мъкнат , във вечна вярност се кълнат , па наши Фифо и Гоги да ходят да се цупят на жените, че ги номинирВали, рахата им разваляли Joy
Точно 🤣🤣🤣🤣🤣 А като ги поцелува и попрегръща, накрая им каже колко са достойни до него като мУж. Как неотпадналите му трябват до финал. Неговият. Отпадналите вече са постлали пътя му до там с женските си тела. Раздрани, мръсни и опесъчени, с посинени бедра и лакти, с размазани сълзи по изпотените лица и с разрошени коси от прегръдките Алексови 😎😎😎😎😎

# 3 144
Да, и ръцете му в кръв от прегръдки!
Пак ще кажа! Червените имат уникалния шанс, който продукцията не е предлагала досега!  Ако го разберат и използват жалко само за Фифо(но той има избор).

# 3 145
  • София
Ако имате въпроси към Зорница за Надкаста, моля заповядайте. 😊
Ще снимат днес в ранния следобед.

==>

# 3 146
Скрит текст:
Алекса събира грошове, за да изпрати 2-мата най-силни един срещу друг (да се разбира Гого срещу Фифо).
Неговата сюжетна линия е на романтика. Паралелната сюжетна линия е злодеят Евгения, която се кара на мъжете, изпраща ги на елиминация и не ги целува на прощаване 😅😅😅😅😅

С две думи , Кате, можеш да таааковаш как си искаш хората, стига да ги попрегръщаш и поцелуваш малко .Joy
Дан гу мисла Алекса , има пари има жени , реват за него , камъни мъкнат , във вечна вярност се кълнат , па наши Фифо и Гоги да ходят да се цупят на жените, че ги номинирВали, рахата им разваляли Joy
Точно 🤣🤣🤣🤣🤣 А като ги поцелува и попрегръща, накрая им каже колко са достойни до него като мУж. Как неотпадналите му трябват до финал. Неговият. Отпадналите вече са постлали пътя му до там с женските си тела. Раздрани, мръсни и опесъчени, с посинени бедра и лакти, с размазани сълзи по изпотените лица и с разрошени коси от прегръдките Алексови 😎😎😎😎😎
🤣🤣🤣 Не мисля, че до края ще остане жена, която да не е била в прегръдките му и да не е вкусила от устните му 🤣. И най-интересното е, че никоя не се дърпа.

# 3 147
Нямам търпение да видя Джаферович в прегръдките на Алекса!

# 3 148
  • софия
Скрит текст:

🤣🤣🤣 Не мисля, че до края ще остане жена, която да не е била в прегръдките му и да не е вкусила от устните му 🤣. И най-интересното е, че никоя не се дърпа.
Ако и Джафа легне в краката му, го признавам.  Инак ще продължавам да ти се чудя на акъла или на силната магия.🤣

# 3 149
Питане към Зори, дано го разбере Joy
Моя въпрос към всички участници е следния.
Ако имахте възможност да промените едно ваше действие/постъпка/вот/стратегия в играта какво би било то и защо.

Общи условия

Активация на акаунт