💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 201
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 240
И на мен реакцията на Фифо много ми хареса. Беше отново себе си. Аз просто харесвам хора с позиция, даващи си сметка, че има по-важни неща от победа на всяка цена

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 11:12 от dundinka

# 3 241
  • София
Mandalorian,  Али е виновна. Така сладко и самоотвержено го защитава, че на мен сърце не ми дава да и спихвам ентусиазма. Калеко Алеко има мноооого да я черпи. А, ако някой реши да спретне партия и да спечели избори, тя е човекът. ПР-ите могат само да се учат от нея.🤣 Бавно, методично и в равномерен такт,  като китайска капка е. Аз се предадох.
Ще си заслужи чекът. Защо? Защото, когато голяма продуцентска компания те наеме за даден проект, то трябва да покажеш качества. Гого и Филип могат да минат всички тежки трасета за рекордно време, но не притежават едно качество, което не смятах, че е нужно за такъв формат. Алеко бие приомите на Евгения, когато тя бе в Сървайвър. Толкова добре да си показва актьорските умения, си е за похвала. Много участници са силни, мислят стратегии, но никой не влезе в роля от началото до край. С това ги бие Алеко. Продукцията да те гласи за победител, но като не можеш да изпълняваш, няма да успееш.

# 3 242
  • софия
Хайде на Ауткаста.

# 3 243
  • SF
Това е така, да. Няма спор за това.
Не знам аз, много лъха на аматьорщина понякога от тази Продукция, много Sad

Добре де. А ако духне вятър или падне конструкция? На играта с лостовете между Алекса и Мирела, Алекса съобори с лоста конструкцията. Няма как да ги излеят от бетон, трябва да са подвижни. Нещо идва ли ти наум да предложиш?
Духа вятър, пече слънце, вали дъжд. Между другото доста рядко се случва природните стихии да им попречат на игра, но се случва. Иначе трябва игрите да са в зали.

# 3 244
  • София
В този сезон има толкова способни играчи - Фифо, Гого, Георги и отпадналите Чакалов, Валери, а и от жените Михаела, която не можа да се разгърне, а и Зорница. Мирослава е повече от чудесна, на фона на това, че е ни е представена като домакиня...
И аз да взема да цъкам по някакъв си чужденец, който няма техните качества... е това няма как стане. Няма.

# 3 245
Искам да видя дали и останалите жени ще паднат в плен на чара на Алеко като слеят племената. С Виктория са един натюрел, мутрафонски, Зорница си е интересчийка, въртеше г/за, за Мира не съм учудена, тя се сдуши с Елица и след елиминцията на пандичката беше първа на масата да държи Алеко за ръчичката и да възхвалява жена му, добре ѝ се получава в подлизването.
Ще призная Алеко ако омота Женята, наистина.
Извинява се, но ще цитирам Уикипедия : "Мутра в буквален смисъл изразява негативно отношение и означава недодялано лице с груба глава. Думата е натоварена в най-ново време и с друго значение, когато мутрите са едри, физически силни и ниско интелигентни индивиди, изпълнители на противозаконни задачи в престъпни организации, враждебно настроени и склонни към насилие спрямо обикновените хора.[1] Начинът им на обличане варира, но може да бъде или предимно официален – с костюм и обувки, или изцяло спортен – с анцуг и маратонки. Характерно е носенето на тъмни очила, голямо количество бижута, като пръстени и златни ланци. Често са късо остригани или с обръснати глави. Мутрата е въплъщение на възтържествувалата духовна деградация и ограниченост, открояваща се често заедно с хипертрофирали корпулентност, доминантно мислене, силови действия, които са често осмивани в различни каламбури сред широката публика. След приемането на България в ЕС култовото за 90-те години на миналия век определение „мутри“ е заменено с далеч по-благозвучното „добре облечени бизнесмени“ ".
Въпрос: На базата на какво слагате "етикет" мутра?
За съжаление, според мен няма да можем да се насладим на "омотването" на Алекса спрямо останалите жени. Просто играта минава в следващ етап "всеки срещу всеки" Simple Smile

# 3 246
Скрит текст:
Това е така, да. Няма спор за това.
Не знам аз, много лъха на аматьорщина понякога от тази Продукция, много Sad

Добре де. А ако духне вятър или падне конструкция? На играта с лостовете между Алекса и Мирела, Алекса съобори с лоста конструкцията. Няма как да ги излеят от бетон, трябва да са подвижни. Нещо идва ли ти наум да предложиш?
Духа вятър, пече слънце, вали дъжд. Между другото доста рядко се случва природните стихии да им попречат на игра, но се случва. Иначе трябва игрите да са в зали.
Магнити. Просто и лесно за изпълнение. И плочките няма да падат при вятър.

# 3 247
  • SF
Аз се израдвах на това предимство. Един път да си заслужава. И тук видях подкрепа в думите си, че продукцията побутва всеки един от участниците според това как играта да бъде по-интересна. Мисля, че това с предимството и степенките беше добро решение.
 Зори е малка, повечето тук сме мами и татковци и всички знаем какви егоисти са децата, особено в тийн и малко след това възраст. За това и прощавам на Зорката повечето изцепки, после животът си дава уроците и нещата се нормализират.

Ама естествено!!! Хора, ние тук си играем на най-добър шпионин и подозираме продукцията във всякакви машинации - как да прати Алекса на финал, как да прецака Филип, как да затъпи брадвите на Фейгин и Елица, как да даде 100 бона на Джаферович, а не си даваме сметка, че без някои "подпирания" игра просто няма как да има.
Зори щеше да изкачи 3-4 пъти по някакви мъчителни начини тези греди и до там! Щяхме да й гледаме сълзите, вайкането, Алекса щеше да я успокоява. Можеше да изтича да я поддържа отдолу, за да помага. И тогава "продукцията направи пореден епизод, в който Алексо да лъсне като герой!"
Другият вариант е да има дадат игра с кубчета.
За Зори можеше да се подбере нещо с повече плуване, вместо тези болезнени въжета, но видяхте, че и на Алекса не му е било леко да премине 10 пъти по тях.

# 3 248
Малко по диагонал съм чела последните два дни, за това със сигурност имам пропуснати мнения и се извинявам, ако въпроса ми се повтаря.
Моя въпрос към Зори е, защо така се получи с Жорката? Той все е твърдял, че имат уговорка и до края я подкрепяше, тя абсолютно нехаеше за неговото благополучие в играта, а накрая в стори пък сама заяви, че не била знаела, че той е с нея.🙄
Битката вчера ми хареса, макар, че много повече щеше да ми хареса, ако Алекса беше срещу Гого. Все пак Зорница във физическата част добре се представи, беше силна и добре стоеше на терен. Но извън това за мен имаше много дразнещо поведение. Постоянното мрънкане, афинитета й към това да се паникьосва и да всява паника у всички останали, ходенето й като пчеличка в началото на сезона, на мъжете изпяваше всичко, което са си коментирали по женски и обратно. Нямаше много идея къде се намира, но все пак поздравления, че стигна до тук.
Аз имам въпрос и към Ралица и Димо, как решават за кого е било чест и достойнство да участват в игрите 😂 И защо веднъж изпращат първо отпадналия, друг път спечелилия?
Иначе в тази деветка фаворити за финалисти са ми Жоро, Фифо и Гого и искрено се надявам да гледам финал между тях. За жалост от жените не остана такава, за която да мога да кажа, че искам да видя на финал, всяка ме е разочаровала с нещо. Виктория и Джаферович не ги понасям от начало още, Ралица ми е откровено наивна и тотално неориентирана, все се надявах да ме "изненада", но не мисля, че вече има за кога да се случи това. Мира цял сезон е придворна, победата не е само материалната награда или медала в крайна сметка и хората, които се стремят към първото място го знаят. Нямаше място и в тази деветка дори. Мани, за нея нещо не ми достига да я харесам и твърдо няма как да ми бъде фаворит.

# 3 249
Мутра точно не съм лепяла като етикет, написах, че имат такъв натюрел-->наклонност,диспозиция/ тенденция да се действа, реагира по определен начин/
"Враждебно настроени и склонни към насилие", предполагам затварянето на вратата, когато няма камери и заплахата за нещо, което ще се случи извън формата и в него/споделеното е от Неделчо/ не е враждебно отношение.

# 3 250
И аз гласувах за Фифо, Гого и Георги на финал. Добра беше втора фаза, но първа беше много по-добре.
Ще скандализирам, но избрах Джаферович за играч на седмицата. От минус излезе на супер плюс. И веднага разчете добре какво ги чака с Алекса.
Много ме е яд на Фифо, че е толкова зле стратегически. Не трябва да има емоции тук. Играе с тази, която познава и знае какво да очаква от нея. Заобикаля се със жени, за да отстрани силните мъже и после да бие тях на финала. Сега с Ралица, Мани и Жени, само Георги им трябва да имат надмощие. Нашия тръгнал да играе с най-големия хитрец Алекса. Пък поне да беше казал на Джафа, че ще играе с нея, ако ще после да се отметне...
Не е читава жената, ама си играе хладно и стратегически. Така трябва

# 3 251
  • SF
Аз също бих искала да я питам Зори, защо се е извърнала от плана да играе с Жоро.
Възможно е да е заради Генчо, но Жоро никога не показа твърда коалиция с Генчо. И Жоро изненадваше Генчо.
Ясно, че Зори си хареса компанията на Елица и Мира, но какво му беше на Жоро, за да го вкара и него вътре в играта?

Bengun, да, в конретния случай, да. Догодина може да се появи табло с магнити, но пак може да падне. Чрезвичайни "издънки" винаги ще има - я тъп пирон, я секира, която се чупи, прокъсано чувалче. Естествено, че гледат да ги намаляват до минимум, но всичко това, което виждаме, разположено на плажа или на ливадата, се пренася с камиони, строи се, тества се, но като се смени времето, може да се случи. Никой не го иска. И на монтажниците не им се сглобява табло или стойка отначало.

# 3 252
В тая седмица най- хубаввото беше, когато Филип им натри сол на главата след последната битка и жените просто нямаше какво да му кажат в случая.

# 3 253
Да попитам по-знаещите:на Георги за какво би използвал тези 30 гроша дето спечели?Според мен на този етап на битката за нищо.Ей така колкото да не е без хич.

# 3 254
Мутра точно не съм лепяла като етикет, написах, че имат такъв натюрел-->наклонност,диспозиция/ тенденция да се действа, реагира по определен начин/
"Враждебно настроени и склонни към насилие", предполагам затварянето на вратата, когато няма камери и заплахата за нещо, което ще се случи извън формата и в него/споделеното е от Неделчо/ не е враждебно отношение.
За мутра, много пъти го чух извинявям се, ако не е било конкретно от вас. Въпросът беше по-принцип.
Самата Фейгин в интервютата си казва, че е била ухажвана. Факт, тя изговори много и то противоречиви неща.Wink Враждебно отношение и още по-малко насилие никъде не видях (от показаното на екран). Ако за някой изказването на позиция е враждебно отношение. Проблема според мен си е негов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт