💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 521
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 360
...исках да споделя, че между Алекса и Андрей, аз също бих избрала Алекса, и далеч няма да ме е толкова яд, ако той спечели...Дори само по същност, Алекса е много по-цветен и противоречив образ от Андрей.
Много ми е любопитно защо не си харесвала Андрей предния сезон?
Според мен Андрей беше един от най-комплесните играчи миналия сезон, а за Алекса не може да се каже същото за този.

# 3 361
  • София
През цялото време бях за Мартин, но накрая останаха неприятни персонажи за мен. Андрей дълго време не го забелязвах. При наличието на Симеон и Паулина, която Продукцията постоянно буташе на съветите, ликувах с победата на казахстанеца.

Ако са на финал Жени, Алекса и Вики, вече споменах за кого ще съм Grinning

# 3 362
През цялото време бях за Мартин, но накрая останаха неприятни персонажи за мен. Андрей дълго време не го забелязвах. При наличието на Симеон и Паулина, която Продукцията постоянно буташе на съветите, ликувах с победата на казахстанеца.

Ако са на финал Жени, Алекса и Вики, вече споменах за кого ще съм Grinning
Е ти на финала 3 жени ли изкара не вярвам мъжете да се осерат толкова:joy:JoyJoy

# 3 363
  • София
Много ми е любопитно защо не си харесвала Андрей предния сезон?
Като човек не го харесвах Sweat Smile, тогава сексизмът не беше лайтмотив в предаването, така че няма общо с това, и не са ни показали това от него. Не харесвах Елизабет и постоянното ѝ съревнование с Красима (която не съм подкрепяла заради неизлъчен коментар за Неделчо), но просто доста се наблегна на личното отношение на двамата, като Андрей дори не повярва, че Красима наистина се е контузила, въпреки че показаха раната. Накрая дори отношението му към самата Елизабет ме дразнеше, без дори да я харесвам, в дадени моменти от играта ми напомняше на социопат. Истината е, че не си спомням нищо интересно от неговата игра, освен отстраняването на Морунов (за което вина има и самият Морунов Smile), битката "ти гониш" и саботирането на онази битка, в която трябваше да сформират колесница с още двама мъже. В трети сезон харесвах Неделчо и Александър (преди да напусне ненавременно), които и като играчи и като "personalities" са пълна противоположност на Андрей (според мен), чието поведение бих определила като стерилно, студено и на моменти арогантно. Моля, не ме нападайте, фенове на Андрей, коства ми много усилия дори да си спомня защо не го харесвам, аз не гледам на "Игри на волята" като на спортно състезание, а като на социална игра, не мога просто да си избера за фаворит най-добрия плувец или спринтьор, има множество компоненти, които правят един играч добър.

Не искам да коментирам това кой участник е "бутан", защото се намирам за трезвомислещ човек, и смятам, че смаият играч няма контрол над това, а да отказва това, което продукцията му предлага, е нелогично, но Андрей също получи едно продуцентско рамо, когато Елизабет му донесе кесията с грошове на Мартин от "Острова на отшелника", и от най-малобройната коалиция с двама членове, станаха най-богатите участници. Това не е запазена марка само за Алекса. Добрин и Милен нямаха нужда от такъв тип подкрепа, защото тях никой не ги номинираше и застрашаваше и се озоваха на финалната права. Това е констатация, а не упрек, защото участниците не са виновни, че останалите не ги номинират. Разбира се, че има "бутани" участници, но това не зависи от самите тях, за да ги обвинявам за това.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 16:53 от La Vikinga

# 3 364
За мен пък саботажа на Мани обърка цялата игра. Отвсякъде. Всички племена изпатиха от това. И много играчи бяха прецакани. Дори и Алекса загуби Елица. Единственната спечелила от саботажа е Вики. Първо: Защото не се знаеше на битката с Ралица кой щеше да победи и второ: Позицията и в коалицията щеше да е отслабена ,ако Елица бе останала в играта по- дълго. А Мани с този си ход прецака Фейгин , Гената , Лефтеров  и може би и Жорето и себе си. Мисля си така ,защото подкрепям тезата ,че или Жорето или Гената щяха да са попаднали при сини. Няма начин според мен първо : Джаф да беше взела двама мъже при разпадането, нямаше да иска и Елица. Второ : Не вярвам Алекса ,Вики и Гого да са толкова тъпи ,че да вземат само жени. Тя и продукцията не мисля ,че щеше да позволи едното племе да е с 6 жени и 2ма мъже. Не се знае изобщо как би се развила играта и кои щяха да са сега финалисти. Можеше и Джаф вече да е навън .😁  Ей за това не мога да и простя на Мани, много ме дразни и това е , да не говорим ,че за мен е изцяло среден играч ( както Гената се изказа за себе си средно комплексна 😁 Има един силен компонент и 3- 4 средна работа.)

# 3 365
Аз също не харесвах Андрей по посочените причини от Викинда. Той там някакво ОКР имаше към Бамби, направо като обесебени бяха  с Елизабет, а пък след играта не беше ок поведението му, направо злобно си беше, Лизи и тя му пригласяше.

Честно казано, нито един победител до сега не е бил моя. Никой от тримата за мен не беше комплексен, мое мнение разбира се.

# 3 366
  • софия
la Vikinga, същи бяха и моите причини да не го харесвам. Бях за Неделчо или Морунов. Харесват ми цветни, пълноценни личности. Андрей не е натюрел, който би ми се понравил.  Но до Паулина и Симеон беше най-малкото зло.
 Тази година обаче Гогата е също обран,  не би трябвало да съм толкова за него, ама на, влезе ми под кожата отвсякъде.
 Относно саботажа на Мани и Фейгин сега от разстоянието на времето виждам, че не съм била права, че няма да прокопсат.  Мани успя, евала за което. И самият сезон стана по-интересен, обаче пустото кралимарковско в мен продължава да негодува и да го вижда мръсно петно в играта.

# 3 367
  • София
Тази година обаче Гогата е също обран,  не би трябвало да съм толкова за него, ама на, влезе ми под кожата отвсякъде.
Обран е в думите си, но не и в емоциите си - от него видяхме радост, огорчение, че дори и малко гняв, в зависимост от ситуациите, в които беше поставен.

# 3 368
Та, в тази връзка Алеко не е виновен, че Джаферата се контузи, или пък не е виновен, че Фифото е абсолютно дърво с его, което няма грам социална игра и не иска да “прогледне“, или пък че Гогича е почти същия....продуцентите виждат и знаят прекрасно всичко това, а и не само него, “хващат го“ и го доразвиват. Алеко е виновен заради това, че просто е искал да участва.......
И не е виновен за това, че го може, нито е виновен, че нашите момчета са “дървета“. И именно това “дървеното“ Тупарев ще го използва, за да ги остави на вероятно второ и последващи места.
Между другото като ги гледам на лайфове и по хисторита в Инстаграм Фифо и Гого основно от битки се вълнуват. И си мислят, че и зрителите от това се вълнуват. Снощи Фифо коментира с ентусиазъм единствено битката, как му била китката, кой колко време държал, колко Генчо евентуално щял да държи и т.н. Другите теми му минават покрай ушите. И Гого така. Кой как минал халките, кой как се катерил, кой как вадил дънера... Снимки, коментари - само за битките. С плам в очите и ентусиазъм. По другите въпроси - едносрично и от немай къде. Очевидно въобще не ги интересуват. Ами ще си получат битките.
Стискам му палци на Гого за две-три силни индивидуални до финала, че иначе ще се чувства прецакан и недостоен.

# 3 369
  • софия
Обран е в думите си, но не и в емоциите си - от него видяхме радост, огорчение, че дори и малко гняв, в зависимост от ситуациите, в които беше поставен.
Така е, но това го показа чак, след като му разбутаха гнездото, а аз от първата седмица съм му в краката. Шантава работа.🤣

# 3 370
  • Другата България
Та, в тази връзка Алеко не е виновен, че Джаферата се контузи, или пък не е виновен, че Фифото е абсолютно дърво с его, което няма грам социална игра и не иска да “прогледне“, или пък че Гогича е почти същия....продуцентите виждат и знаят прекрасно всичко това, а и не само него, “хващат го“ и го доразвиват. Алеко е виновен заради това, че просто е искал да участва.......
И не е виновен за това, че го може, нито е виновен, че нашите момчета са “дървета“. И именно това “дървеното“ Тупарев ще го използва, за да ги остави на вероятно второ и последващи места.
Между другото като ги гледам на лайфове и по хисторита в Инстаграм Фифо и Гого основно от битки се вълнуват. И си мислят, че и зрителите от това се вълнуват. Снощи Фифо коментира с ентусиазъм единствено битката, как му била китката, кой колко време държал, колко Генчо евентуално щял да държи и т.н. Другите теми му минават покрай ушите. И Гого така. Кой как минала халките, кой как се катерил, кой как вадил дънера... Снимки, коментари - само за битките. С плам в очите и ентусиазъм. По другите въпроси - едносрично и от немай къде. Очевидно въобще не ги интересуват. Ами ще си получат битките.
Стискам му палци на Гого за две-три силни индивидуални до финала, че иначе ще се чувства прецакан и недостоен.
Именно, именно. Не за първи път пиша за това. Те двамата, и Ралица, са хората, които си го признават, а и си казват, че са влезли в тази игра само за да си “играят“. Битките. И аз им вярвам, то им личи, това тяхното не е поза, не е лицемерие, не е стратегия, това са си самите те натюр. Затова и Фифо не можа от ден първи да върже на Евгения, която му е предлагала да играят заедно. Аз не съм сигурна той дали изобщо е разбрал какво му е предложила тя. Blush И се чудя как е възможно, та това е 4ти сезон все пак, да не се поинтересуваш, гледал си, слушал си...Гого и той същия. Да, не влизат в “Сървайвър“, но влизат при Тупарев, така ли и двамата не са познавали никой /всъщност, не съм чела специално за тях да са се познавали с някой преди формата/, не са чули поне?

# 3 371
  • софия
Някъде, някога в под, над, аут каст или лайф казаха, че Гого е единственият, който не се е познавал с никой от участниците. За Фифо знам, че се е знаел с Мишето и то не за друго, а защото с гаджето и са тренирали в една зала.
  Гогата си е на Мелмак 24/7. Абсолютно разбирам защо не се е поинтересувал.  Той си гори в калистениката, там си копае с плам. Не е от масовката млади хора с общи интереси, че да има идея кой какъв е и защо е. Да не говорим, че колко години е извън България. Някой му казал, че ще разбие, ако влезе в някакъв формат в България. Нашият видял две-три игри и си подал документите. Гогова му работа.

# 3 372
Някъде, някога в под, над, аут каст или лайф казаха, че Гого е единственият, който не се е познавал с никой от участниците. За Фифо знам, че се е знаел с Мишето и то не за друго, а защото с гаджето и са тренирали в една зала.
В лайфа снощи Фифо и Женя казаха, че като малки дечица са започнали заедно да тренират плуване при един и същ треньор. Казаха, че са го поздравявали от екрана, но не е излъчено.
Теоретично тяхната връзка би трябвало да е много силна. Повече от тази на Зори и Жоро. Не се съмнявам, че Женя е искала да играе с него в началото.

# 3 373
  • Другата България
Е, то и Мишето “разби“ със социална игра.....

# 3 374
Е, то и Мишето “разби“ със социална игра.....
Ами Мери, Юлиян я е подготвял. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт