, тогава сексизмът не беше лайтмотив в предаването, така че няма общо с това, и не са ни показали това от него. Не харесвах Елизабет и постоянното ѝ съревнование с Красима (която не съм подкрепяла заради неизлъчен коментар за Неделчо), но просто доста се наблегна на личното отношение на двамата, като Андрей дори не повярва, че Красима наистина се е контузила, въпреки че показаха раната. Накрая дори отношението му към самата Елизабет ме дразнеше, без дори да я харесвам, в дадени моменти от играта ми напомняше на социопат. Истината е, че не си спомням нищо интересно от неговата игра, освен отстраняването на Морунов (за което вина има и самият Морунов
), битката "ти гониш" и саботирането на онази битка, в която трябваше да сформират колесница с още двама мъже. В трети сезон харесвах Неделчо и Александър (преди да напусне ненавременно), които и като играчи и като "personalities" са пълна противоположност на Андрей (според мен), чието поведение бих определила като стерилно, студено и на моменти арогантно. Моля, не ме нападайте, фенове на Андрей, коства ми много усилия дори да си спомня защо не го харесвам, аз не гледам на "Игри на волята" като на спортно състезание, а като на социална игра, не мога просто да си избера за фаворит най-добрия плувец или спринтьор, има множество компоненти, които правят един играч добър.
И се чудя как е възможно, та това е 4ти сезон все пак, да не се поинтересуваш, гледал си, слушал си...Гого и той същия. Да, не влизат в “Сървайвър“, но влизат при Тупарев, така ли и двамата не са познавали никой /всъщност, не съм чела специално за тях да са се познавали с някой преди формата/, не са чули поне?
Препоръчани теми