по рождение, бранех Юлиян в темата денонощно, колко персонални битки съм водила с потребителки, които битки бяха далеч по-....как да кажа, на друго ниво от сегашните, авторката на темите беше друга, и тя се включваше активно в битките, доклади, предупреждения...много енергия изхабих да споря, да казвам, да се аргументирам, да доказвам, ама то без нещо конкретно насреща нямаше как, а аз не можех. Не защото нямаше с какво да докажа тезата си, а защото нямаше как, вече съм писала, трябваше да злепоставя други хора, които ми се бяха доверили. Толкова голямо беше отвращението ми, че се зарекох повече ИВ никога. И два сезона си удържах на думата, не припарвах в темата, не гледах НОВА ТВ по това време. Но източниците ми си останаха, знаех доста и за двата сезона, които не гледах. Затова и от началото на този наблягам, и няма да се уморя да го правя именно на продукцията, на това за пешките, на това за шахматната дъска, наречена Палмс Бет Арена, резиденция, стопанство, река, плаж или каквото и да е там. Всички участници без изключения са просто шахматни фигури, които се местят по дъската в зависимост от географското ѝ местонахождение, а това коя фигура в кой момент пешка, топ или офицер е, решават трима човека. Всички шахматни фигури обаче не са съвсем безгласни букви и до известна степен и от тях самите зависи да се представят добре в една или друга партия на сериала. Та, в тази връзка Алеко не е виновен, че Джаферата се контузи, или пък не е виновен, че Фифото е абсолютно дърво с его, което няма грам социална игра и не иска да “прогледне“, или пък че Гогича е почти същия....продуцентите виждат и знаят прекрасно всичко това, а и не само него, “хващат го“ и го доразвиват. Алеко е виновен заради това, че просто е искал да участва. Поставили са ИМ условие, те са го изпълнили с Елица - да са двамата, и оттук насетне просто нещата се нареждат, не може за двамата, значи за единия. Пак казвам - ако я нямаше Джаферович в този сезон, съм сигурна, че победител щеше да е именно Елица - първата ЖЕНА победител. Но като не може тя, да е той. Но ТОЙ не е виновен, ТОЙ просто си е силен играч комплексно - и физически, и социално, може, знае как и го прави. И не е виновен за това, че го може, нито е виновен, че нашите момчета са “дървета“. И именно това “дървеното“ Тупарев ще го използва, за да ги остави на вероятно второ и последващи места.
Обидите не са аргумент. Виктория била груба. В темата всеки ден се натъквам на, къде, къде по-злобни коментари . Един бил бутан друг не. Подминавам ... Обаче "откровен сръбски тарикат" няма как да го подмина. Българин, сърбин, турчин, казахстанец или там какъвто си. Няма никакво значение. Другото, всичко трябва да почива на правила и норми, иначе идва хаосът. За мен саботажа на Мани и Фейгин е не допустим, защото е направен срещу племето. На това във война му се вика предателсто, а предателите се наказват най-строго. Правила и норми това е разковничето. 

Аз от нейните думи по-повод тайните срещи не мога да разбера истината.
Не съм чул Генчо да вика, нито да се меси в чуждите работи, а за топки на масата и дума да не става. Да, много сте права всъщност, че си харесваме Алековите герои, а това, че са чужденци и нагли, само бонус точки им дава явно..

[/spoiler]

Естествено, и това го писах, името Джаферович отваря много врати, ще ги отвори за Мирелка, която си има достатъчно сама, за да почука на тях като начало. И да влезе, след като Женя е говорила с портиера.
И тя няма да е единствена, сигурна съм. Другото, което прочетох между редовете на сторитата ѝ, е именно отново потвърждението на теорията ми /а и не само моя/, за Валери и причината за “несходството в характерите им“, заради което са просто приятели. Някак ей така, без да я питат конкретно, тя вмъква, че “Валери има прекрасно семейство“
Факт. Ние го знаем. И други работи знаем.