💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 984
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 345
  • София
Алия, ако и в другата тема развяваш сръбското знаме, така де слипове, нЕма да стане Grinning

# 3 346
За мен лично Мани спечели място в обединеното племе заради саботажа на Сините. Ако беше останала при Сините нямаше да е сред последните девет в играта, лично мнение.

# 3 347
  • София
Още за битката снощи:

Скрит текст:

# 3 348
  • Другата България
Човек да не легне да спи след работа, на път сте да си извадите по едно око, не така, хора, няма смисъл, толкова време държим позитивния тон, нека не позволяваме накрая Тупарев да развали и отношенията тук, които два месеца мога да кажа бяха на едно нормално, дори повече от нормално ниво. Много пъти съм писала - аз този филм не само съм го гледала, ами и бях един от главните герой в него, по време на първи сезон на сериала. Когато всичко беше ново, за първи път, с големи заявки, с гръмка реклама...който пише оттогава, помни. Тогава аз бях Дяволо, ама без топки Blush по рождение, бранех Юлиян в темата денонощно, колко персонални битки съм водила с потребителки, които битки бяха далеч по-....как да кажа, на друго ниво от сегашните, авторката на темите беше друга, и тя се включваше активно в битките, доклади, предупреждения...много енергия изхабих да споря, да казвам, да се аргументирам, да доказвам, ама то без нещо конкретно насреща нямаше как, а аз не можех. Не защото нямаше с какво да докажа тезата си, а защото нямаше как, вече съм писала, трябваше да злепоставя други хора, които ми се бяха доверили. Толкова голямо беше отвращението ми, че се зарекох повече ИВ никога. И два сезона си удържах на думата, не припарвах в темата, не гледах НОВА ТВ по това време. Но източниците ми си останаха, знаех доста и за двата сезона, които не гледах. Затова и от началото на този наблягам, и няма да се уморя да го правя именно на продукцията, на това за пешките, на това за шахматната дъска, наречена Палмс Бет Арена, резиденция, стопанство, река, плаж или каквото и да е там. Всички участници без изключения са просто шахматни фигури, които се местят по дъската в зависимост от географското ѝ местонахождение, а това коя фигура в кой момент пешка, топ или офицер е, решават трима човека. Всички шахматни фигури обаче не са съвсем безгласни букви и до известна степен и от тях самите зависи да се представят добре в една или друга партия на сериала. Та, в тази връзка Алеко не е виновен, че Джаферата се контузи, или пък не е виновен, че Фифото е абсолютно дърво с его, което няма грам социална игра и не иска да “прогледне“, или пък че Гогича е почти същия....продуцентите виждат и знаят прекрасно всичко това, а и не само него, “хващат го“ и го доразвиват. Алеко е виновен заради това, че просто е искал да участва. Поставили са ИМ условие, те са го изпълнили с Елица - да са двамата, и оттук насетне просто нещата се нареждат, не може за двамата, значи за единия. Пак казвам - ако я нямаше Джаферович в този сезон, съм сигурна, че победител щеше да е именно Елица - първата ЖЕНА победител. Но като не може тя, да е той. Но ТОЙ не е виновен, ТОЙ просто си е силен играч комплексно - и физически, и социално, може, знае как и го прави. И не е виновен за това, че го може, нито е виновен, че нашите момчета са “дървета“. И именно това “дървеното“ Тупарев ще го използва, за да ги остави на вероятно второ и последващи места.
Та, да не се караме за неща, които не зависят от нас, мачът е свирен, от утре започват истинските такива, ето и Сашко се намери, да се усмихнем на добрите новини и да не хабим енергия за независещи от нас неща. Hug
И не, не съм от продукцията, и не смятам, че тук има хора, които умишлено бранят Алеко. Той няма нужда от това, той не е Добрин, той е на светлинни години от него.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 16:10 от Merri_An

# 3 349
Единственото, което винаги съм искала да тече един нормален разговор без обиди Simple Smile Обидите не са аргумент. Виктория била груба. В темата всеки ден се натъквам на, къде, къде по-злобни коментари . Един бил бутан друг не. Подминавам ... Обаче "откровен сръбски тарикат" няма как да го подмина. Българин, сърбин, турчин, казахстанец или там какъвто си. Няма никакво значение. Другото, всичко трябва да почива на правила и норми, иначе идва хаосът. За мен саботажа на Мани и Фейгин е не допустим, защото е направен срещу племето. На това във война му се вика предателсто, а предателите се наказват най-строго. Правила и норми това е разковничето. Simple Smile

О, като си говорим за война, то Алекса и Виктория щяха да бъдат разстреляни от Мани и Фейгин, а нямаше да има саботаж. Операция "Валкирия" в действие. Генчо и той каза, че щеше да саботира, ако беше на мястото на Фейгин и Мани. Да те затворят в стая и да те заплашват.. Не знам защо продукцията не е дисквалифицирала Алекса... е всъщност знам де. Тук вече се намесва сръбския тарикатлък и българската простотия да угодим на чужденците, защото са.. чужденци. . Simple Smile

П.П. "сръбски тарикатлък" си има доста добро обяснение в историята на българи и хървати, та оттам вероятно предполагам, че идва тази негативност към сърбите. Joy
Сега пък започнахме да обожествяваме Фейгин и Мани. На базата на какво? Алекса и Вики разстреляни?  Нали го направиха вече.  Само че в гръб нечестно и подло. Генчо моля Ви, идва ми в повече,  той ми прилича повече на един Алеков герой (казах го някъде) съжалявам много. Лошото е, че си ги харесваме Алековите герои и си ги подкрепяме. Ако трябва Фейгин накрая да я сложат на полиграф за да разберем тормозена ли или ухажвана. Тайно Simple Smile Аз от нейните думи по-повод тайните срещи не мога да разбера истината.
П.П. Няма да го коментирам изобщо. Вече го направих. Това не може да е допустим аргумент изобщо. Simple Smile

Защо да обожествяваме Фейгин и Мани? Хич не ми харесват двете. Цялото племе на Супергероите, като изключа Гого и Велислава, са чисти чешити.
И аз също преди време свързах Алекса с Алековия ни герой. Simple Smile Не съм чул Генчо да вика, нито да се меси в чуждите работи, а за топки на масата и дума да не става. Да, много сте права всъщност, че си харесваме Алековите герои, а това, че са чужденци и нагли, само бонус точки им дава явно..
Май не съм била ясна. Ще опитам отново Simple Smile
Споменахте "Валкирия" по-повод Мани и Фейгин. Та реших, че смятате, че те са "Валкирии"-те на ИВ, затова.
"Генчо и той каза, че щеше да саботира". Генчо там ли беше?  "Не съм чул Генчо да вика, нито да се меси в чуждите работи, а за топки на масата и дума да не става". Ваши цитати, вече вижда ли се противоречието? Та Алековия герой ми напомня за Генчо, ама много и като поведение и като характер. Та толкова за литературните герои Simple Smile

# 3 350
Както сме го подкарали в темата, мисля че единственият мъж, който може да ни обедини и смири е Алекса Joy
На една ръка ще целуне, на друга шоколад ще даде, с трета в една стая ще спи Joy

# 3 351
  • София
Мирела отговаря на въпроси - най-близка е с Жени и Илиян....

[/spoiler]

Най-близка с двамата най-подли?

# 3 352
За мен лично Мани спечели място в обединеното племе заради саботажа на Сините. Ако беше останала при Сините нямаше да е сред последните девет в играта, лично мнение.
Може. Ама исках да кажа, че цялата работа беше изгони питомното, та гони дивото. Не го оспорвам като ход, просто това беше отчаян ход. И малко хора щяха да устоят на последствията. Мани е от малкото хора, за което й казвам браво.

# 3 353
...
Кажи ми (може и на лично съобщение) какво да направя и как да ти докажа, че не съм от предаването 🤣.  Смешно е малко, ама ми е важно да ти докажа 😊.
Ако ще ме каниш на кафе отсега те предупреждавам, че ако извадиш топките на масата си тръгвам 🤣. Колкото и да си сладък ще те оставя 🤣.
Не знам защо така ме мразиш и ми се нахвърляш? Аз те харесвам, защото се палиш като дете и ври и кипи в теб 🤣. По това си приличате с Алекса 🤣.
...
Така, че спри да ми се нахвърляш, момиче съм все пак🤣. Ако се видим на живо едва ли ще си толкова груб 🤣. Имам очи, които урочасват 🤣. Сложи си чесън 🤣

Мислила ли си да влезеш в някоя подобна игра - определено знаеш как да контра-атакуваш Laughing
Дали не сме открили българската Парвати - хем вкарва чара, хем и забива ножа хахах

Иначе по темата продукцията точно това иска - да има такива полярни мнения, дискусии и дори спорове.
Едно време и аз се палех твърде много, когато любимеца ми губеше, но наистина това е просто игра.
Разбирам го и Дяволо, защото на моменти Алекса показа много тъмна и неспортсменска страна, но в случая на финала показа кавалерство (макар и за мен да е глупаво да рискуваш учатието си заради това).

И все пак успех на Фифо и Мани във финалната седмица Simple Smile

# 3 354
Дяволо,
Моля да предадеш за Гого и Фифо, когато отпаднат, следния въпрос: когато са били вътре в играта усещали ли са якото рамо на продукцията за Алекса и Джаферович? И за Гого - в кой точно момент се събуди и разбра, къде е попаднал?
Благодаря! Heart

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 17:41 от Малечка Палечка

# 3 355
Гогчо. 😍

Филип ми е второ място след него поради 3 причини: Не умее да губи, има огромно его и е леко саксист. В началото на моята кариера, такива като него много ме подценяваха чисто професионално и визуално, щот блондинки, добри електроинж. няма. Та много съм спорила и съм се карала с такива като Фифчо.

# 3 356
Дяволо,
Моля да предадеш за Гого и Фифо, когато отпаднат, следния въпрос: когато са били вътре в играта усещали ли са якото рамо на продукцията за Алекса и Джаферович? И за Гого - в кой точно момент се събуди и разбра, къде е попаднал?
Благодаря!:heart:
Няма да могат да отговорят реално на този въпрос щото ще ядат глоби от продукцията Joy

# 3 357
  • София
Нямам кон в тази надпревара, защото моите оставащи фаворити са Гого и Жени, но просто исках да споделя, че между Алекса и Андрей, аз също бих избрала Алекса, и далеч няма да ме е толкова яд, ако той спечели. Просто миналогодишният сезон беше много по-негативен за мен, кастът също - с изключение на Неделчо, а на финала бяха трима неприятни за мен участници, направо не можех да повярвам, че постигнаха това - и с една фибра от тялото си не съм искала някой от тримата да спечели повече от другия, беше ми абсолютно безразлично. Дори само по същност, Алекса е много по-цветен и противоречив образ от Андрей.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 17:24 от La Vikinga

# 3 358
...исках да споделя, че между Алекса и Андрей, аз също бих избрала Алекса, и далеч няма да ме е толкова яд, ако той спечели...Дори само по същност, Алекса е много по-цветен и противоречив образ от Андрей.
Много ми е любопитно защо не си харесвала Андрей предния сезон?

# 3 359
  • Другата България
Дяволо,
Благодаря! Heart
Добри въпроси, но аз ще ти кажа предварително, че не само те, а и който и да е друг няма да отговори прямо, честно и директно на тях пред всички. Каквото и да се каже, ще е или завоалирано, или невярно. Убедена съм в това.

Мернах снимки и сторита на Мирела, благодаря за тях. Та, от тях си затвърждавам за пореден път теорията, която също развивах тук многократно - за “осрербяването“ на участието във формата на хора, които знаят, че няма да са победители. Една от тях е Мирелката. Казва, че “Жени се грижи за нея и след формата“. Blush Естествено, и това го писах, името Джаферович отваря много врати, ще ги отвори за Мирелка, която си има достатъчно сама, за да почука на тях като начало. И да влезе, след като Женя е говорила с портиера. Blush И тя няма да е единствена, сигурна съм. Другото, което прочетох между редовете на сторитата ѝ, е именно отново потвърждението на теорията ми /а и не само моя/, за Валери и причината за “несходството в характерите им“, заради което са просто приятели. Някак ей така, без да я питат конкретно, тя вмъква, че “Валери има прекрасно семействоBlush Факт. Ние го знаем. И други работи знаем.
Абе, ще си кажат това - онова, но още е рано.

Общи условия

Активация на акаунт