💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 160
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 435
Само да питам последно: Като всички знаем, че продукцията съчини тоз сценарий, що набеждавате Алекса основно? Даже да му ръкопляскаме трябва, че вдъхна живец в зле скалъпената история на Тупарев Grinning
И в бая дами вдъхна живец 🤣 Въобще живец да искаш в този сезон 🤣. Аз особено така живнах, че отнесох незаслужен хейт 🤣. Но аз пак обичам всички, дори те да не ме обичат 🤣.

# 3 436
  • софия
Гогата е на снимка 1. С другите се оправяйте вие. Аз съм скромна, туй ми стига 🤣

# 3 437
Скрит текст:
Това е така, да. Няма спор за това.
Не знам аз, много лъха на аматьорщина понякога от тази Продукция, много Sad

Добре де. А ако духне вятър или падне конструкция? На играта с лостовете между Алекса и Мирела, Алекса съобори с лоста конструкцията. Няма как да ги излеят от бетон, трябва да са подвижни. Нещо идва ли ти наум да предложиш?
Духа вятър, пече слънце, вали дъжд. Между другото доста рядко се случва природните стихии да им попречат на игра, но се случва. Иначе трябва игрите да са в зали.

Май не са излъчвали Алекса да е събарял конструкцията с лоста на капитанската си с Мирела. Напълно е възможно да съм пропуснала, но не помня и да се е коментирало. Ако си спомня някой да каже.

Esmee, да не би да знаеш нещо, което ние не знаем? Stuck Out Tongue

# 3 438
Чета нещо за желани топ 9, та да се включа.😁 На мен щеше да ми е много интересно ,ако Елица беше продължила ,да ги видя тогава във финалните двубои как щяха да се защитават влюбените. 😁 Топ 9 за мен са Гого , Мишето , Фифо , Валери , Жорето , Алекса, Елица,  Зори и тук се двоумя между Вики или Рали. ( и двете са физически силни, но коя повече?) Гената също трябваше да е в списъка ,ама все пак съм жена трябва 50/50 да са нещата. 😁

П.С. Ама ,ако Гайтанов беше влезнал на него задължително място във финалните двубои. Такъв сладур е радост за окото.😜

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 20:13 от Joy 05

# 3 439
Гогчо е на плувният басейн в Дианабад на Състезание по плуване за деца. Много е деен.. Браво на него, че популяризира спортът и подкрепя децата. ❤️
Фифо е в Габрово на екскурзия. 😁

# 3 440
Скрит текст:
Скрит текст:

Добре де. А ако духне вятър или падне конструкция? На играта с лостовете между Алекса и Мирела, Алекса съобори с лоста конструкцията. Няма как да ги излеят от бетон, трябва да са подвижни. Нещо идва ли ти наум да предложиш?
Духа вятър, пече слънце, вали дъжд. Между другото доста рядко се случва природните стихии да им попречат на игра, но се случва. Иначе трябва игрите да са в зали.
Май не са излъчвали Алекса да е събарял конструкцията с лоста на капитанската си с Мирела. Напълно е възможно да съм пропуснала, но не помня и да се е коментирало. Ако си спомня някой да каже.

Докато отговярях на въпроса към мен с "магнити" и на мен ми направи впечатление подчертаното, защото нямах спомен за нещо подобно. Даже върнах играта по-късно да проверя, но го няма този момент.

# 3 441
  • Другата България
Аз да питам за следващия епизод, че нощес малко отгоре - отгоре.
Казаха ли за регламента в следващия епизод, нещо за ред на отпадане?

# 3 442
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Докато отговярях на въпроса към мен с "магнити" и на мен ми направи впечатление подчертаното, защото нямах спомен за нещо подобно. Даже върнах играта по-късно да проверя, но го няма този момент.

Момиче, да не си гледала от първи ред битката, я си кажи. Laughing Спокойно, няма да те разкостим да ни казваш спойлери, то вече мина сезонът. Joy

# 3 443
Аз разбрах ,че последните двама в битката ще са номинирани и после на съвета ще е евентуално още един или двама. Ама колко ще отпаднат не ми стана ясно. Залагам за тройна битка и един отпаднал.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 20:03 от Joy 05

# 3 444
Това, което знаем със сигурност до момента е, че след първата битка останалите последни двама са автоматично номинирани. И след това следва съвет. Тоест, най-малко трима ще бъдат в битка за елиминация.

Предположение : А най-вероятно е на съвета да са двама номинираните, елиминацията да е четворна и двама да отпаднат.

# 3 445
  • Другата България
Аз разбрах ,че последните двама в битката ще са номинирани и после на съвета ще е евнтуално още един или двама. Ама колко ще отпаднат не ми стана ясно. Залагам за тройна битка и един отпаднал.
Общо четирима? За ден? Да, по-скоро трима, 4ма ми се виждат много, ама то....
Това, което знаем със сигурност до момента е, че след първата битка останалите последни двама са автоматично номинирани. И след това следва съвет. Тоест,най-малко трима ще бъдат в битка за елиминация, а най-вероятно е на съвета да са двама номинираните, елиминацията да е четворна и двама да отпаднат.
Благодаря, да, може би защото са 9, ще отпаднат двама наведнъж.
Значи едната ще е Мира, залагам на нея. Другия...зависи от играта, но съм се сетила Ралица каквото е дърво, дали ще се сети да използва сабите когато трябва, или ще стане като с Морунов, да ги завещае на някого....

# 3 446
Много разгорещено е минал денят Simple Smile Като фен на Алекса (не съм приятелка на жена му, нито роднина), му пожелавам успех, а много добре виждам, че качествата на Филип и Гого са уникални!

Интересно ми е защо всички, на които е зададен въпрос дали биха участвали пак в Игри на Волята, отговарят с Да. Ако са имали усещане за манипулация от страна на продукцията, що за желание е това?! Стокхолмски синдром...?

Това се отнася и за нас като зрители - ако мислим, че ни поднасят нон стоп пресолени манджи и лъжи, защо още гледаме игрите Simple Smile Че и така се палим на всичко отгоре...

Един харесва попа, друг попадията, това е положението Simple Smile

# 3 447

Ох Боже. Неприятен за гледане, неприятен за слушане и с това клатене на телефона ми прилоша.

# 3 448
Гого напоследък ми е като малката сестра на леля Гена 🤣 - все нещо не му е наред 🤣, все дудне 🤣 (особено срещу Жени). Сетил се сливенският стратег да мисли ходове 🤣.
Гого, просто се съблечи и бъди красив 🤣.

# 3 449
Интересно ми е защо всички, на които е зададен въпрос дали биха участвали пак в Игри на Волята, отговарят с Да. Ако са имали усещане за манипулация от страна на продукцията, що за желание е това?! Стокхолмски синдром...?

Това се отнася и за нас като зрители - ако мислим, че ни поднасят нон стоп пресолени манджи и лъжи, защо още гледаме игрите Simple Smile Че и така се палим на всичко отгоре...

Според мен, при тях е спомена (само хубавото остава) а при нас е надеждата.

Общи условия

Активация на акаунт