💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 849
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 645
  • софия
Да, Бен, за това и си позволих да го напиша.  Ама така съм го написала, все едно е мое мнение, а не е инфо от Надкаста. Сори за което.

# 3 646
Предвид това, че всички участници, вече навън (акцентирам върху това), не харасват Алекса, мисля че той ще е победител Simple Smile Скоро ще видим, но победителите обикновено не са харесвани в такива реалити формати от останалите...
Не мисля че Андрей от миналия сезон е бил нехаресван. Добрин беше скандално, а за Милен не знам не съм гледал сезона.

# 3 647
Скрит текст:
Понеже не следя всички ТВ изяви, някой да ме подсети Генчо имаше ли участие в “На кафе“?
Защото ми се върти, че и прощално видео към племето нямаше?
Добро наблюдение.
Не е гостувал никъде, освен във Vbox7. Интересното е, че в Спойлерите знаехме, че той отпада, защото се беше снимал във вторник и се виждаше, че му е окачен микрофон. Но там е облечен с бяла блуза, а във Вбокс е с тъмна. Не е с такава дреха и в подкастите - явно е поканен, снимали са нещо и не са го излъчили.
Ето я снимката:
Скрит текст:
Според мене в случая (а и след като излязоха и други снимки)  става въпрос за участие на Гената заедно с Мира, Виктория, Лефтеров и Ралица в "Черешката на тортата". Ще видим.

# 3 648
  • Другата България
Тъкмо това си помислих, че това е от “Черешката“, имаше и други снимки, които подсказваха за това.
Май Генчо беше със същите дрехи?

# 3 649
Зори се интересува дали участниците биха я сложили на първо място от жените  . Само в " Един за друг" би участвала  ,други реалити -не .
И в Биг Брадър, ако отново има, с най-голямо удоволствие.

# 3 650
Мисля по същия начин от доста време.. е не съвсем. Смятам, че е победил, но участниците(повечето) са видяли побутването от продукцията, за което тук се спекулира, и се чувстват използвани. Най-вероятно не смятат, че победата му е честна и затова не го харесват.
[/b]
Предвид това, че всички участници, вече навън (акцентирам върху това), не харасват Алекса, мисля че той ще е победител Simple Smile Скоро ще видим, но победителите обикновено не са харесвани в такива реалити формати от останалите...

# 3 651
  • София
Скрит текст:
Аааа и другото, което се сещам. Джаф може и да не мине през Надкастърите,  защото е наранена от всенародната любов.

Жени ще гостува на Надкаста със сигурност.
И ще бъде много интересен надкаст за слушане според мен.

Туджаров го каза това, че е възможно да не дойде, заради всенародната "любов".
В този надкаст от днес с Ваня ли го е казал ?
Аз още не съм стигнал до него покрай световното Sad

Да.
На мен точно този Надкаст не ми хареса и не го догледах до края.

# 3 652
  • София

Хм, нито за Милен, нито за Андрей съм забелязала да има такова нещо. Особено първия.
При Добрин ситуацията беше много по-различна с "победата" му, но като цяло той и без победа, не мисля, че щеше да общува кой знае колко с останалите. Просто други интереси си има явно.

# 3 653
Не мисля че Андрей от миналия сезон е бил нехаресван. Добрин беше скандално, а за Милен не знам не съм гледал сезона.
Аз мисля, че и Андрей не беше харесван също.Wink "Противно на убеждението, че скандалът прави рейтинг, аз мисля, че като нация имаме нужда от малко спокойствие и толерантност. Заради това помним Морунов- изглеждаше глуповато на моменти, но го запомнихме с позитив. Него, а не победителя" Това е цитат от текущата тема. Simple Smile

# 3 654
За тези, които не са гледали Сезон 2...Финалната битка беше ужасна....без съспенс, без... абе все едно разходка в парка. Нищо. Борислав не направи нищо, Милен също, ама го би в нищо. Все едно Милен трябваше да победи по сценарии. Единствено си заслужава да се посмеете с Катя и Ники Майонезата... Другото беше бълвоч.
Сезон 3 беше по добре.

# 3 655
За тези, които не са гледали Сезон 2...Финалната битка беше ужасна....без съспенс, без... абе все едно разходка в парка. Нищо. Борислав не направи нищо, Милен също, ама го би в нищо. Все едно Милен трябваше да победи по сценарии. Единствено си заслужава да се посмеете с Катя и Ники Майонезата... Другото беше бълвоч.
Сезон 3 беше по добре.
Затова продукцията трябва да направи ние зрителите да гласуваме за победителя !

# 3 656
Сезон 3 беше по добре.

Еее сезон 1 не беше ли точно с гласуване,и сега Юли май съди продукцията заради точно тези смс ,и победата на Добрин.Може и да греша,но имам такива спомени .

# 3 657
  • софия
Сложат ли гласуване всички образи ще са, кат калеко Алеко. Ще играят с идеята да се харесат на публиката. Не, мерси. Това за мен ще е най-голямата глупост.

# 3 658
  • София
Сезон 3 беше по добре.

Категорично против съм гласуване от зрителите в такъв тип игри. В двете подобни - този формат и сървайвър - няма място зрителят да се намесва с решение кой да е победител. То и в някои други бих го махнала като вариант, но не зависи от мен 😊Мое мнение разбира се.

# 3 659
Скрит текст:
Сезон 3 беше по добре.
В никакъв случай! Лоша актьорска игра не ми се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт