Отговори
# 120
Закъснялите плодове на труда на Каан това е което имам да кажа...
Честито за всичко което взехме чакам си и за чифте ,но мисля,че ще вземат Су Бурджу и Онур Сеит

# 121
Знае ли се кои са  наградите за останалите категории?

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 20:20 от jupetrov7

# 122
"Златна пеперуда" за Пънар - най - добра атриса, Каан - най - добър актьор, "Присъда" - най - добър сериал. Честито! Hands Clap

Не успях да направя стоп кадри с Каан.

Метин ще научи преди Ългаз, че Мердан е осиновил Гьоркем.
И Лачин "осинови" Йомер - баща му не го иска, момчето се чувства неудобно като заместник на Енгин. Sad

# 123
SmileSmileВааййй, мой дЕдЕ слана го сланила ,гледа като уплашен заек , аха ,аха да "стартира "Smile
Йомер къде е участвал ,познат актьор , а не помня къде съм го гледала ...то един сериал ли е ....

# 124
Честито и на Сема за сценарий и на Али за режисьор...
Нямам какво да добавя обрахме всичко ,но заслужено...

Сема получи наградата от децата си

# 125
Поздравления за всички наградени! Напълно заслужено! Hands Clap
Очаквахме го, но докато не ги наградиха, им стискахме палци!

Пожелавам им много залужени награди и занапред! Hands V Flowers Four Leaf Clover

# 126
Трябваше и за чифте да вземем ама айде малко път на младите....

# 127
Честито и на Сема, и на Али! Hands Clap Много се радвам за всички Heart Eyes

Голяма гонитба, Сердар се е измъкнал жив и после Йекта го е спипал. Или Мердан крие нещо - уж не познавал онзи у когото беше паспорта.

Айтен не каза кои са родителите на Гьоркем, но дали не прати Метин да пита Мердан.
И сега Метин има брат Flushed

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 21:25 от LU4IQ

# 128
Май доста лъжи се преплетоха....
А аз съвсем се оплетох... Кой е верният вариант със Сердар?
Първият или вторият?

# 129
Четин каза на Айлин кой е, но аз разбрах само една дума - istihbarat - интелигентност Rolling Eyes Някакъв таен агент ли е Rolling Eyes Щом иска да обещае... какво?

Мердан заплашва поред - Йекта, Халук, знае им мръсните игри.

Само да не умре Мердан преди да разкаже Hands Pray

Ето, Парла и камъкът, който изгориха, а Мердан пое нейната вина. Тя затова трепереше и плачеше.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 22:45 от LU4IQ

# 130
  • София
Серията беше приятна, даже спокойна...преди последните минути...

# 131
И Парла най-после каза истината на Джей.
Но за мен това си е колективно убийство - всички имаха причина да убият Сердар!
Имам много смътно усещане за романите на Агата Кристи...
Това е като че ли финалът на епизода.
Много добра режисьорска работа! Hands Ok Hand И монтажът беше майсторски Hands Clap
Но за мен останаха  множество неразбрани диалози...
Ще си чакам превода на Алекс. Hushed

# 132
SmileSmileВааййй, мой дЕдЕ слана го сланила ,гледа като уплашен заек , аха ,аха да "стартира "Smile
Йомер къде е участвал ,познат актьор , а не помня къде съм го гледала ...то един сериал ли е ....
Мисля, че този актьор последно го гледах в Забранената ябълка в ролята като син на Ендер.И дано не греша ,но съм го гледала и във Великолепният век:Кьосем беше брат на султан Мурат, а той го уби.
Серията беше много екшън и пак се заплетоха поне 3-4 възела.
Честито на наградените
Много заслужени награди за екипа,браво
Наистина ,както е отбелязала jupetrov7 ми навя асоциация с Агата Кристи и Убийство в Ориент експрес

Да почерпя авансово за утре, че надали ще ми остане време от шматкане - св.Сава е утре и имам много Славки и Славчовци за празнуване.

Спокойна нощ и сладки сънища, момичета

# 133
Актьорът в ролята на Йомер е Дооач Йълдъз - Doğaç Yıldız

Арда участва в новия сериал на Нетфликс "Гореща глава"

Раздяла

Диме, да са честити имениците ти! Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 134
  • Кърджали
Първо и най-важното.
Дойдохме, видяхме, победихме.
Кралското семейство си тръгна с награда за най-добра актриса, най-добър актьор (Каан имаше много хубава, много негова си реч), най-добър сериал, най-добър режисьор и най-добър сценарий.
Ако някой е имал съмнения дали ги заслужават, и с тази серия показаха че тези награди тази година са точно за тях. Направи ми впечатление,че и Самет Куюуджу беше с тях,отново много хубав жест от страна на невероятния екип - може вече да не играе с тях, но си е част от тях.

Каан с приятелката си

И кралското семейство заедно

Така за серията
Ългаз трябва да си вземе жената и да заминат далеч някъде. Където да нямат връзка с никой от семействата си
Ългаз и Джейлин по едно и също време разбраха истината.
Семействата първо дадоха частично верни, частично лъжливи показания (вече им научих кога някой лъже за нещо случило се и кога казва истина - ако е истина винаги заедно с думите или веднага след това показват флашбек на случилото се) Затова до последно знаех че нещо крият.
Версия номер 1 беше бяхме тях, случи се това и това, но Сердар избяга. Ългаз имаше май някакви съмнения в показанията ама си замълча, макар че после намекна че не е трябвало да ги пускат да си ходят.
Сцената между Ългаз и Чънар беше много хубава. Каан отново показа защо си заслужава всяка награда и всяка похвала. Толквоа истинско и без преувеличение изигра тази сцена, това разочарование...
После се оказа че Криминалистите са открили кръвта на Сердар на долния етаж на сградата с терасата и така разбраха че е убит там . Което не пасваше на показанията. Мердан пое цялата вина ,каза че той е убил и изхвърлил Сердар. Частта с изхвърлянето беше вярна, но не и че го е убил (нямаше флашбек). След като задържаха Мердан, Парла не издържа и каза че тя е убила Сердар. Това вече беше истината - първо Мерве го е наранила  с ножче ли какво беше там, а после Парла го удари с тухла.

Паралелно с това се оказа че Арда (клиента на Джейлин) е изневерявал на жена си с ....жената на брат му... Каза че вечерта преди случилото се е искал да разкаже всичко на брат сиьнно не намерил кураж и се е напил на брега на морето. Обаче камерите не показвали Арда да е бил на брега (предполагам тук ще се окаже замесен Рафетз който ще е скрил/изтрил точно тези кадри, че нали с Йекта се опитват да пречат по всякакъв начин на нашите)

Метин разбра че Айтен не е майка на детето. Самата Айтен му каза да пита баща си. Мердан разказа какво се е случило с родителите на детето - че биологичният му баща е убил майката на Гьоркем, а  Мердан е убил бащата, защото иначе онзи изрод е щял да продаде детето на мафията за органи.
Чинар разбра че Мердан е на края на живота си, болен.
Мердан отиде при Йекта и му каза че няма да му позволи повече да закача семейството му.
Йекта се запозна с новия си син. Лачин му постави условие -или правят ДНК тест и след това при положителен такъв Йекта признава Йомер, дава му работа в кантората и момчето заживява с тях или Йекта излита от дома ѝ.

След обраните награди

Башак Гюмюлджинелиоулу е поздравила екипа за получените награди
Толкова заслужени награди са всяка една от тях.
Режисьорът, екипа ми, приятелите ми колеги, всеки един от вас, всеки един ...
Толкова много ми липсвате и толкова се гордея с вас.  Обичта е  вечна

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 00:49 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт